Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(norala @ 2015 03 14, 21:31)
Tai galiu parinkti, jei atsirastu daugiau norinciu smile.gif

as taip pat prisijungcuiau prie lesiu smile.gif
Atsakyti
aš tokią pasostę čia vietoj pirkau http://www.1a.lt/vai...ste_taurus_blue
Atsakyti
QUOTE(blacksunflower @ 2015 03 14, 22:33)
O kitose vokieciu vaistinese nieks neplanuoja pirkti?

Noreciau paklausti gal kas pirko riedlente? 7 meciui.
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2015 03 14, 21:15)
man irgi  drinks_cheers.gif

Paradykit man i az, kad nepamirsciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 03 14, 16:45)
Čia kaip ir tas 20 proc buvo vienodas, bet gali naudotis tik tie accountai, kurie gavo tą kodą. FIRSTYOOXCODE.

Ne ne schmoll.gif Jus ne apie tai, as sugeneruoju kodukus, jis galioja bet kam, bet nerizikuociau skelbti visiems, nes turbut galima ji panaudoti tik karta g.gif

P.S. Dar viena koduka galiu perleisti, kitus du pasiliksiu sau, nes pasirodo kad galioja ir man paciai jie, nebutina pirkti pirma karta thumbup.gif
Atsakyti
As pirksiu vaikui paspirta ta uzrodyta. Tik turbut ne 3 bet 2 ratuku. Ar turit kas nors? Jis atlaiko 100 kg ir tinka vaikam nuo 5 metu.
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2015 03 14, 22:47)
aš tokią pasostę čia vietoj pirkau http://www.1a.lt/vai...ste_taurus_blue

Mano pupai reikia graziooooooossssss su piesinukais, tai ieskau doh.gif
Atsakyti
Uzsakiau cocooncenter.co.uk, aciu prisijungusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2015 03 14, 23:02)
Ne ne  schmoll.gif  Jus ne apie tai, as sugeneruoju kodukus, jis galioja bet kam, bet nerizikuociau skelbti visiems, nes turbut galima ji panaudoti tik karta  g.gif

P.S. Dar viena koduka galiu perleisti, kitus du pasiliksiu sau, nes pasirodo kad galioja ir man paciai jie, nebutina pirkti pirma karta  thumbup.gif

Tai čia adresu užrašytu ant gauto voko yoox.ly/4friend sugerneruojat ir pasiunčiat draugo meilą? Jei taip, tai tik vieną meilą man leido registruot. O sau tai tas kodas, kurį parašiau, naudojamas.
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2015 03 14, 23:42)
as taip pat prisijungcuiau prie lesiu smile.gif

Prie lesiu prisijungciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 03 14, 22:37)
Tai čia adresu užrašytu ant gauto voko yoox.ly/4friend sugerneruojat ir pasiunčiat draugo meilą? Jei taip, tai tik vieną meilą man leido registruot. O sau tai tas kodas, kurį parašiau, naudojamas.

O man jau 2 leido biggrin.gif O meila bele koki irasau smile.gif Bet jis galioja menesi, todel daugiau nebegeneruosiu, bet tikiu, kad ne viena galima, o 4 thumbup.gif Ir ji irasau pati sau irgi suveikia thumbup.gif Bet vat idomu gal cia ir kitos gali sugeneruoti, ar cia irgi tik kazkurios isrinktosios? g.gif Nes tada galima tu kodu prisigeneruoti kiek nori cool.gif
Bet va kai parasai meila ir paprasai, kad suteiktu koduka del ju kaltes ivykusios klaidos, tai neeee…. gaila doh.gif Einu is naujo pirkti batu, gal dabar atsius jau tuos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanile: 15 kovo 2015 - 00:20
QUOTE(Kirisama @ 2015 03 14, 21:38)
O kada pirksit? Noreciau prisijungti... tiesa, jus vilniete?

taip, aš vilnietė, keli puslapiai atgal visa išsami info wink.gif
pirksiu šiandien 13 val., kad nedingtų išsirinktos prekės
Papildyta:
QUOTE(geguziuke @ 2015 03 14, 21:43)
Sveiki man vienos prekes neduoda pirkti vokieciai  blush2.gif
tipo nesiuncia  nuroditu adresu g.gif

vokiečiai daug daiktų nesiunčia į Lt, todėl perkame per UK adresą. tačiau būna ir taip, kad nesiunčia nei į Lietuvą, nei į UK, tik Vokietijos ribose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 15 kovo 2015 - 07:33