Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 14, 10:41)
As savaitgali bandysiu

yra C&A internetine?? cia uk?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2015 03 14, 09:47)
Jei liko daugiau nei menuo iki naujos korteles isdavimo, gal dar laikas?
Banke man sake, kad atsisako viss korteliu butent del nepalankiu salygu-mokesciu, auksto kurso g.gif ir jie automatu keicia visa i Mastercard siuo metu, nebent klientas praso kitaip.
tu apie metini mokesti? Jis nuo korteles priklauso. Buvo 50lt.

Tai siulai is virtuono i mastercarda keist? Perku tai kaip ir nemazai, palankesnis kursas nepamaisytu.
Baigia galioti kovo gale. Tai manau dar speciau pakeist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 14 kovo 2015 - 10:50
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 03 14, 11:43)
yra C&A internetine?? cia uk?

schmoll.gif čia Vokietijoj www.cunda.de
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 13, 19:42)
vaziuosim i gariunus tada  tongue.gif

išgerk širdies lašų, prieš važiuodama į gariūnus biggrin.gif buvau prieš savaitę pavasarinės striukės pasidairyti, tai kadangi su drauge beveik viską aplėkėm ir net kainos niekur nepklausėm, tai tokia viena so so užmačiau, sakau kainos pasiklausiu, kai išgirdau, tai vos neapsivožiau - 100 € blink.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 03 14, 09:51)
Labas rytas,

prisiskaičiusi jūsų atsiliepiepimų ir aš panorau išmėginti Fresh Market į namus biggrin.gif :
1.Tikrai diiidelis gėris šviežios bandelės ryte prie kavos tiesiai į namus biggrin.gif Ačiū kažkam už idėją.
2.Kai kurie iš mūsų įprastai perkamų kasdienių produktų čia pigiau nei parduotuvėse.
3.Pirkau daug vaisių, daržovių, nerimavau ar nesudės man bet kokių susiraukšlėjusių. Ogi ne, viskas gerai, vaisiai daržovės švieži.
4.Tiesa, duonos gaminiai ir kiaušiniai tik dviejų dienų galiojimo.
5.Berniukas tikrai labai jaunas, simpatiškas, malonus biggrin.gif
Užskaityta ir bus išmėginta dar ne kartą drinks_cheers.gif

Buna ir minusiuku tam fresh markete, bet kol aks randu daugiau pliusu smile.gif
Nepamirsote uzsisakyti nuolaidu kortele? Bent jau anksciau internetu ja duodavo nemokamai ir suteikdavo dar 3% nuolaida kiekvienam apsipirkimui.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 14, 11:49)
schmoll.gif  čia Vokietijoj www.cunda.de

turiu kelis rubelius, gera kokybe
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2015 03 14, 11:51)
išgerk širdies lašų, prieš važiuodama į gariūnus biggrin.gif buvau prieš savaitę pavasarinės striukės pasidairyti, tai kadangi su drauge beveik viską aplėkėm ir net kainos niekur nepklausėm, tai tokia viena so so užmačiau, sakau kainos pasiklausiu, kai išgirdau, tai vos neapsivožiau - 100 €  blink.gif

as po paskutinio apsilankymo pries 2.5 metu pasakiau eina jie ....... pakraupau ir isejau biggrin.gif
Atsakyti
Nagi pratesiant apie Yoox, tai pasirodo tokie gailikai tu 10%koduku, o kai pradejau pakuoti deze grazinimui, cielus 4 radau biggrin.gif Bet kiek supratau, negaliu pati ju naudoti, o galiu atiduoti draugui. Taigi jeigu dar kazkas kazko neuzsipirko, tai 4 tikrai man nereikia, kokius 2 drasiai galiu perleisti, jeigu TIKRAI kazkam reikia.
Kadangi rizikuoju buti uzvesta prasymais, gal reiketu iskart pasikoperuoti, kuri galetu parinkti ir tada tai merginai ir atsiusciau g.gif Aisku neisbandyta dar, reiketu savanores pirmam kartui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanile: 14 kovo 2015 - 11:27
Laba, is kur siunciates

Driclor Under Arm Antiperspirant Roll On - 75ml

dekui
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2015 03 14, 10:01)
As jau n kartu pirkau is ju- ne karto prekes nebuvo supainiotos, ko nepasakysi apie barbora-ten ir isvis neidetu buvo doh.gif
ir su prekiu galiojimu kol kas sekes smile.gif

Šaunu, mes irgi kolkas užsidegę naudotis dažniau šita paslauga, ypač vyras patenkintas, kad neprašiau po darbo "užbėgt" į parduotuvę "šio to" biggrin.gif

QUOTE(Sense @ 2015 03 14, 10:52)
Nepamirsote uzsisakyti nuolaidu kortele? Bent jau anksciau internetu ja duodavo nemokamai ir suteikdavo dar 3% nuolaida kiekvienam apsipirkimui.

Nea, neužsisakiau, pražiūrėjau unsure.gif

QUOTE(Vanile @ 2015 03 14, 11:26)
Nagi pratesiant apie Yoox, tai pasirodo tokie gailikai tu 10%koduku, o kai pradejau pakuoti deze grazinimui, cielus 4 radau  biggrin.gif 

Aš pas save neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2015 03 14, 12:26)
Kadangi rizikuoju buti uzvesta prasymais, gal reiketu iskart pasikoperuoti, kuri galetu parinkti ir tada tai merginai ir atsiusciau  g.gif Aisku neisbandyta dar, reiketu savanores pirmam kartui  biggrin.gif

Aš norėčiau ir galėčiau kažkam iš Vilniaus kartu nupirkti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gigli @ 2015 03 14, 11:34)
Aš norėčiau ir galėčiau kažkam iš Vilniaus kartu nupirkti ax.gif 4u.gif

Reikalingas kaip suprantu el.pastas, kuriuo esate uzsiregistravus Yooxe. Ir veliau nepamirskit pasigirti ar jis veikia ? 4u.gif
Atsakyti