QUOTE(Audry @ 2015 03 10, 22:38)
As tai ne taip supratau -jie siulo papildoma 10 proc nuolaida nuo sumoketos sumos. Niekur nesneka apie nuolaida sekanciam pirkimui. Nebent angliskas tekstas ne visas idetas.
Tai aš ir nesakau, kad jie siūlo nuolaidą sekančiam pirkimui
QUOTE(Vanile @ 2015 03 10, 22:45)
Tai vat nesulaukus merginu komentaro, nes kazkaip nelabai pasitikejau savo ziniomis ir as taip "isdrysau" pagalvoti. Bet kai atsakiau, kad tinka, kad as grazinu jiems batus, o jie man grazina vietoj 40EUR sumoketu - 44 eurus. Dar pridejau, kad tiek as isleisiu is naujo uzsakydama norima batu pora, nes nera siuo metu nuolaidos kodu. Tai atsake, kad "deja, sis mano siulymas yra nekorektiskas"
na neteisingas
, jie siulo pasilikti batus ir jie man perves 4EUR uz nepatogumus
Tik esme ta, kad as uzsakinejau ilgaaulius, o gavau vasarinius batukus, tai ju kaina net su ta ju "kompansacija" 4EUR manau per didele man gautusi. Nes paziurejau panasus su nuolaida 35-36EUR dabar pas juos kainuoja, o dar jeigu kodukas butu pritaikytas. Zodziu gavau lengva soka
Papildyta:
Teksta visa idejau. Siulo pirkti nereikalingus batus ir sumoketi brangiau ne kiti moketu pirkdami tiesiogiai. O va kaip graziai parase
Net kompensacija uz nepatogumus pamineta
Kažkaip man atrodo Jūs nesusišnekat su jais
nematant visos susirašinėjimo (ir Jūsų teksto) sunku spręst, bet siųskit Jiems tuos batus atgal ir viskas. Nes nesąmonė būtų pasilikt batus, kurių nereik ir gaut 4 kompensaciją
Man čia su logika prasilenkia, o žinant yoox politiką grąžinimo klausimais išvis keistai skamba.