Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Sense @ 2015 03 11, 01:00)
Pas man nekreditine,o ir siaip nebutu antra kart tokios sumos rezervuot per nauja ar nuskaiciuot. Kabojo begaliniai ilgai pirminis rezervas,kiek didesnis nei orderyje,o galiausiai nuskaite,sumoj daugiau nei sudejus gautas prekes. Neviska atsiunte,o laisko,kad nebus negavau.

Ziauriai cia jie doh.gif
Atsakyti

sveikos,

gal kas renkate/žadate pirkti http://www.sklep.bartek.com.pl/?
arba aš parinkčiau. siuntimas į LT iki 10kg 40,00 PLN
priimčiau kokias 6-7 poras batų max. kad neviršytume. išskaičiuočiau siuntimą batų porai, ne žmogui.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 03 11, 00:16)
Vi_ktorija, man idomu kiek esi pirkus Etame, kiek mazdaug rezervas kabojo? Man tik vakar nuskaite (pirkta vasario 17).
Na nieko nerasydavai, tai suprantu, kad viskas ok budavo su etamu?

etam rezervas kabodavo ypač ilgai 3-4 savaites, kol nurašydavo
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2015 03 10, 22:38)
As tai ne taip supratau -jie siulo papildoma 10 proc nuolaida nuo sumoketos sumos. Niekur nesneka apie nuolaida sekanciam pirkimui. Nebent angliskas tekstas ne visas idetas.

Tai aš ir nesakau, kad jie siūlo nuolaidą sekančiam pirkimui wink.gif

QUOTE(Vanile @ 2015 03 10, 22:45)
Tai vat nesulaukus merginu komentaro, nes kazkaip nelabai pasitikejau savo ziniomis ir as taip "isdrysau" pagalvoti. Bet kai atsakiau, kad tinka, kad as grazinu jiems batus, o jie man grazina vietoj 40EUR sumoketu  - 44 eurus. Dar pridejau, kad tiek as isleisiu is naujo uzsakydama norima batu pora, nes nera siuo metu nuolaidos kodu. Tai atsake, kad "deja, sis mano siulymas yra nekorektiskas"  doh.gif  biggrin.gif na neteisingas smile.gif, jie siulo pasilikti batus ir jie man perves 4EUR uz nepatogumus  blink.gif  Tik esme ta, kad as uzsakinejau ilgaaulius, o gavau vasarinius batukus, tai ju kaina net su ta ju "kompansacija" 4EUR manau per didele man gautusi. Nes paziurejau panasus su nuolaida 35-36EUR dabar pas juos kainuoja, o dar jeigu kodukas butu pritaikytas. Zodziu gavau lengva soka  doh.gif
Papildyta:
Teksta visa idejau. Siulo pirkti nereikalingus batus ir sumoketi brangiau ne kiti moketu pirkdami tiesiogiai. O va kaip graziai parase smile.gif Net kompensacija uz nepatogumus pamineta  biggrin.gif

Kažkaip man atrodo Jūs nesusišnekat su jais g.gif nematant visos susirašinėjimo (ir Jūsų teksto) sunku spręst, bet siųskit Jiems tuos batus atgal ir viskas. Nes nesąmonė būtų pasilikt batus, kurių nereik ir gaut 4€ kompensaciją rolleyes.gif
Man čia su logika prasilenkia, o žinant yoox politiką grąžinimo klausimais išvis keistai skamba.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 03 10, 23:16)
Papildyta:
Ir gal kas noretu prisijungti prie MANGOOUTLET su neperdidziausiu krepseliu.
yra 20% kodukas.

Nebesiuskit,surinkta
Atsakyti
Gal dar kas žadate pirkti iš Mangooutlet?
Atsakyti
lithuania.gif

Sveikos, norėčiau jungtis prie SD su nedideliu krepšiuku. Gal Kaune yra renkančių ax.gif
Atsakyti
Dar vis renku E5 4u.gif
Siandien imes daug visokiu groziu,galima facebooke paziureti...
Atsakyti
Sveikos,
nru padekoti visom rekomendavusiom maxi micro paspirtuka. Vakar istraukem ir pasveikinom maziu gimtadienio proga menesiu anksciau. Superinis daiktas!!! Ismoko vaziuoti per 10 min, o maniskis siaip prie bailesniu, niekur neseda ir nelipakur pajunta bent menkiausia gresma nukristi ar paslisti. Nors ant nosies dar tik 4 gimadenis, pirkom ta nuo 5m. Viskas super! Ir dukrai 6m patiko, pesesi ant kiemo kuriam vazuot. Gali but kad teks investuoti i dar viena wink.gif Zodziu jei dar kas dvejojat del kainos, tai nedvejokit - vertas wink.gif
http://www.3s-sports...d-maxi-green-t/
Atsakyti
QUOTE(Gigli @ 2015 03 10, 21:58)
Merginos, gal iš Vilniaus dar kažkas planuoja pirkti iš yoox.com su koduku (aišku jeigu jie dar galioja)? 4u.gif
Papildyta:

http://www.szkla.com

Vertimas biggrin.gif
http://www.lesis.lt

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 03 11, 09:35)
Kažkaip man atrodo Jūs nesusišnekat su jais  g.gif  nematant visos susirašinėjimo (ir Jūsų teksto) sunku spręst, bet siųskit Jiems tuos batus atgal ir viskas. Nes nesąmonė būtų pasilikt batus, kurių nereik ir gaut 4€ kompensaciją  rolleyes.gif
Man čia su logika prasilenkia, o žinant yoox politiką grąžinimo klausimais išvis keistai skamba.

Nu gal tikrai ne taip supratau g.gif
"Thank you for contacting yoox.com.
Unfortunately, this is not correct. We would like to confirm that if you decide to keep your product we will refund 4EUR as a discount for the inconvenience. In case of returning the product, only the price of the product will be refunded (and shipping costs).

We are sorry for the inconvenience and remain at your service should you require further assistance."

Su praitu laisku, kurio nera prasmes kartoti, tai viskas ka jie man atrase, nieko nekarpiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2015 03 11, 12:01)
Nu gal tikrai ne taip supratau  g.gif
"Thank you for contacting yoox.com.
Unfortunately, this is not correct. We would like to confirm that if you decide to keep your product we will refund 4EUR as a discount for the inconvenience. In case of returning the product, only the price of the product will be refunded (and shipping costs).

We are sorry for the inconvenience and remain at your service should you require further assistance."

Su praitu laisku, kurio nera prasmes kartoti, tai viskas ka jie man atrase, nieko nekarpiau  smile.gif

Jo, jie rašo, kad Jus ne taip supratot. Tuo atveju, jei nuspręsit pasilikt, jie Jums grąžins 4 eurus, o grąžinimo atveju tik mokėtą sumą. Tai siūlau jiems parašyt, kad tie batai Jums netinka, Jūs juos grąžinat ir kaip kompensaciją norit gaut nuolaidos kodą, kad galėtumėte užsisakyt kitą porą. Negi jiems gaila 10 proc nuolaidos? g.gif
Atsakyti