Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Beautiful Life @ 2015 03 13, 21:24)
Aš turėjau swed'o mastercard'ą kreditinę, nu žinokit tikrai nieko palankaus, pvz. Seb'o mylimiausia žymiai geresniu kursu nuskačiuoja  4u.gif

As turiu swedo masteri, uztat perku kur noriu ir keliaujant visur tinka. Kazkaip pagalvoju kad niolikos korteliu islaikymas man daugiau atsieis nei vieno mastercardo kartais ne baisiai palankus kursas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 21:44)
As turiu swedo masteri, uztat perku kur noriu ir keliaujant visur tinka.

o mano mastercard asdai netinka gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 13, 18:46)
nežinau kokius esate bandžiusi, bet jei imčiau identiškus vaikų prekių kainų lygius, tai UK kokybė man atvirkščiai daug blogesnė: tesco ir asda nelyginant su vertbaudet, dpam, ta pačia cunda, amazon.fr ir pan.
na ir pas mus visi batai: vaiko iš vokiečių naturino, italų: geox, mano iš yoox, vyro kaip išeina  lotuliukas.gif

nzn is prancuzu LR ka turejau - tai arba nedevimi arba greit nudevimi... Vertbaudet is ten irgi yra blush2.gif Kazkaip nesizaviu jais, amazon ne gamintojas... Man paskutiniu metu asda, matalanas tenkina - aisku gal vaiku amzius skirias, tai ir pasiula kita...

batai tai pas mus ecco arba crocs, nu dar clarks (visu) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulita123 @ 2015 03 13, 18:34)
Naudojatės http://www.deshopping.lt/ paslaugomis ir iš jų ėmėte adresą?

QUOTE(gretuxxx @ 2015 03 13, 14:41)
Del DE adreso, atsiuskit laiskus su vardu, pavarde, galima ir nicku, kad zinot su kuo bendrauju  biggrin.gif , adresu jurgita@markus.lt  Atsiusiu nuomos adresa ir visa info.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 13, 20:55)
nzn is prancuzu LR ka turejau - tai arba nedevimi arba greit nudevimi... Vertbaudet is ten irgi yra blush2.gif  Kazkaip nesizaviu jais, amazon ne gamintojas... Man paskutiniu metu asda, matalanas tenkina - aisku gal vaiku amzius skirias, tai ir pasiula kita...

batai tai pas mus ecco arba crocs, nu dar clarks (visu) lotuliukas.gif

O pas mus tiek mano , tiek dukrytės yra keletas rūbelių iš LR dėvimi ir nesudėvimi biggrin.gif ir gaila , kad dabar nei tokių rūbelių pagal dydį ,nei pagal kainą jau seniai nebėra unsure.gif sau naktinius gerais laikais kai nupirkau už 5 eurus dvejus, ilgai tarnavo biggrin.gif paltukas vilnonis už 10 eurų thumbup.gif , gal nepasitaikė, bet tikrai ką pirkau , tiesa ne tiek ir daug , bet super viskas, gal kaip kam wink.gif
Asda irgi nieko thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites,gal kazka veiksmingo esat atradusios paaugliskai spuoguotai veido odai??Pasidalinkit,prasau..laabai gerai butu is cocooncenter rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2015 03 13, 21:04)
O pas mus tiek mano , tiek dukrytės yra keletas rūbelių iš LR dėvimi ir nesudėvimi biggrin.gif  ir gaila , kad dabar nei tokių rūbelių pagal dydį ,nei pagal kainą jau seniai nebėra  unsure.gif  sau naktinius gerais laikais kai nupirkau už 5 eurus dvejus, ilgai tarnavo biggrin.gif paltukas vilnonis  už 10 eurų  thumbup.gif , gal nepasitaikė, bet tikrai ką pirkau , tiesa ne tiek ir daug , bet super viskas, gal kaip kam wink.gif 
Asda irgi nieko  thumbup.gif

nieko nesakau - LR man patalyne super, buvo sunui kelnes labai tinkamos (bet jo ugiui jau neber) - o va trikotazas tikrai nuvyle, paltukus kelis siunciaus - ne vieno nedevejau... Gal tiesiog ne mano stilius, ne mano pardes - juk jei visiems viena parde tiktu - kitos nereikalingos butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 13, 21:12)
nieko nesakau - LR man patalyne super, buvo sunui kelnes labai tinkamos (bet jo ugiui jau neber) - o va trikotazas tikrai nuvyle, paltukus kelis siunciaus - ne vieno nedevejau... Gal tiesiog ne mano stilius, ne mano pardes - juk jei visiems viena parde tiktu - kitos nereikalingos butu lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif tikrai taip
o va man patalynė , tai kaip čia pasakius, aišku pirkau tik papigiai per išpardavimus, medvilninę blush2.gif pats audinys super savo kokybe thumbup.gif , bet spalvos ... kai kurių komplektų nusiskalbė gan greitai .
dabar patalynė superinė savo kokybe iš nostra.lt
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2015 03 13, 22:05)
Mergaites,gal kazka veiksmingo esat atradusios paaugliskai spuoguotai veido odai??Pasidalinkit,prasau..laabai gerai butu is cocooncenter rolleyes.gif

Noreva daug kas perka iš cocooncenter. pasiskaitykit www.norevashop.lt ten yra skirtingos linijos: Actipur, exfoliac ir kt.
o šiaip eikite į cocooncenter→care→teenagers galite pažiūrėti, kas populiariausia
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2015 03 13, 21:17)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif tikrai taip
o va man patalynė , tai kaip čia pasakius, aišku pirkau tik papigiai per išpardavimus, medvilninę blush2.gif pats audinys super savo kokybe  thumbup.gif , bet spalvos ...  kai kurių komplektų nusiskalbė  gan greitai .
dabar patalynė superinė savo kokybe iš nostra.lt

tai as irgi tik papigiai, bet perku tamsesnius - tai man nieks nenusiskalbe, o mokejau irgii po 3-4 eurus blush2.gif

Merginos - Limcamca vel renka uniqlo - junkites thumbup.gif
Atsakyti
gal kas renkate is sios parduotuves? noreciau prisijungti.
http://www.unserekle...tzmischung.html
Atsakyti
Gal kas turite atliekama Siuslerio druska 7 Nr?
Atsakyti