Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2015 03 13, 12:16)

tai pirmadieni susirasysim tada ka pirksim ir kiek ir tada koda atsiusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 03 13, 11:25)
thumbup.gif  thumbup.gif  nesu niekad gavusi perku tikrai daug  g.gif  kazin kode  g.gif  verysad.gif

nes aš nieko neperku lotuliukas.gif Aš tik įsidedu tą, aną į krepšį, tada einu iki apmokėjimo pažiūrėt kiek siuntimas, paskui tą išimu, kitą dieną jau kitką įsidedu ir visiškai nieko neperku - taupau lotuliukas.gif Matomai jie man siunčia tam, kad pagaliau apsispręsčiau ir pirkčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 12:27)
tai pirmadieni susirasysim tada ka pirksim ir kiek ir tada koda atsiusi  mirksiukas.gif

sutarta
Atsakyti
o galima adreso nuomos DE kontaktus? radau ilgai ieškotą daiktą vokietijoj, o vokietis nenori siųst sad.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 03 13, 11:34)
nes aš nieko neperku  lotuliukas.gif Aš tik įsidedu tą, aną į krepšį, tada einu iki apmokėjimo pažiūrėt kiek siuntimas, paskui tą išimu, kitą dieną jau kitką įsidedu ir visiškai nieko neperku - taupau  lotuliukas.gif Matomai jie man siunčia tam, kad pagaliau apsispręsčiau ir pirkčiau  rolleyes.gif

Oi kaip prajuokinai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 03 13, 12:35)
o galima adreso nuomos DE kontaktus? radau ilgai ieškotą daiktą vokietijoj, o vokietis nenori siųst sad.gif

AGA, man irgi reiktu...
arba ieskau kompanijos siuntimui is DE per UK pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
Kas turit, koki kondicionieriu su situ sampunu naudojat? 4u.gif
http://www.cocooncen...00ml/11100.html
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 13, 12:11)
o mes jau daug metų šiuos perkam. niekad neišsitampė, nešioja vyras kol šikna pradyla smile.gif

O sakykite kaip su Lonsdale dydžiais? Atitinka mūsiškius plius minus?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 11:54)
galesiu, jeigu iki pirmadienio palauksit.

Mano kolege uzsiima siuntinuku is DE gabenimu. Tai man patogiau kas DE perkama pirkt per ja. Kainos kaip PA. Gal ne kiekviena savaite speja paimt, priklausomai nuo kiek ir ko susirenka, bet siaip, man paprasciau taip smile.gif

WOW

Noriu kontaktu, labai labai !!! bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nari @ 2015 03 13, 12:24)
Mergaites, gal patarsit kur galima Vilniuje nupirkti uzrasu knygele ar darbo kalendoriu odiniu virseliu 🐇

Manau Akropolio rankinių parduotuvėj turėtumėt rasti. Tik kiek žiūrėjau kainos pas mus kaip visada gerulės.
radau pas vokiečius, brangių firmų darbo knygelių, kainuoja nepigiai. Yra pirmo pirkimo kodas - 20EUR. Siuntimas 5 EUR, tad 15 eurų nuolaidą turit. Atsiunčia per 5 dienas (bent man taip atsiuntė)
http://www.wardow.com/kalender
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 03 13, 08:49)
ACIU Maja Di kad uzrode-uzsipirkau vakar 4  thumbup.gif o sumokejau tik 5.20 eur( vienos is vis nuo 18 euru iki 2 nukainuotos ) 4u.gif

Kurioje pirkote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 10:54)
Mano kolege uzsiima siuntinuku is DE gabenimu. Tai man patogiau kas DE perkama pirkt per ja. Kainos kaip PA. Gal ne kiekviena savaite speja paimt, priklausomai nuo kiek ir ko susirenka, bet siaip, man paprasciau taip smile.gif

O būt galima tą adresiuką DE gaut ar čia tik, kaip kolegė kolegei davė blush2.gif ax.gif ?Ir, beje, vis neiššifruoju, kas tas PA smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 13 kovo 2015 - 12:11