Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 11:43)
as per vokiska adresiuka nusipirksiu wink.gif

tai gal ir i kompanija priimsit? as ir saviskiui striukyte nusiziurejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 13, 11:52)
tai gal ir i kompanija priimsit? as ir saviskiui striukyte nusiziurejau smile.gif

galesiu, jeigu iki pirmadienio palauksit.

Mano kolege uzsiima siuntinuku is DE gabenimu. Tai man patogiau kas DE perkama pirkt per ja. Kainos kaip PA. Gal ne kiekviena savaite speja paimt, priklausomai nuo kiek ir ko susirenka, bet siaip, man paprasciau taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 11:54)
galesiu, jeigu iki pirmadienio palauksit.

Mano kolege uzsiima siuntinuku is DE gabenimu. Tai man patogiau kas DE perkama pirkt per ja. Kainos kaip PA. Gal ne kiekviena savaite speja paimt, priklausomai nuo kiek ir ko susirenka, bet siaip, man paprasciau taip smile.gif

tai aisku palauksiu smile.gif jei neispirks dydzio.
beje uzsiregistravus naujienlaiski, turi atsiusti nemokamo deliverio koda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 13 kovo 2015 - 10:57
QUOTE(elizieja @ 2015 03 13, 12:29)
Amazon.de mane myli - vėl atsiuntė koduką 10€  bigsmile.gif  Teks pirkti kėdutę  lotuliukas.gif

Nu tikrai jus myli - aš nesu gavus, nors ir perku karts buo karto, matyt per mažom sumom perku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 13, 11:56)
tai aisku palauksiu smile.gif jei neispirks dydzio.
beje uzsiregistravus naujienlaiski, turi atsiusti nemokamo deliverio koda

gal ne smile.gif einu tuomet registruotis, kad iki to laiko gaut koda biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 03 13, 09:38)
atsiemimas vilijampoleje, paneriu 76, salia sajungos aikstes  4u.gif  uzsakau visdelto siandien E5P

Tai reiskia is jusu ir perku per FB biggrin.gif
Atsakyti
elizieja dėkui smile.gif

mergiukai kam nesunku , gal galit prabalsuoti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
https://www.facebook...h...e=1
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 12:01)
gal ne smile.gif einu tuomet registruotis, kad iki to laiko gaut koda biggrin.gif

gavau koda, galesiu atsiust, jis galioja 30 dienu, pati visvien nepanaudosiu
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 13, 12:09)
gavau koda, galesiu atsiust, jis galioja 30 dienu, pati visvien nepanaudosiu

abgemacht!
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 12:12)
abgemacht!

i AZ?
Atsakyti
Mergaites, gal patarsit kur galima Vilniuje nupirkti uzrasu knygele ar darbo kalendoriu odiniu virseliu 🐇
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 03 13, 11:29)
Kas lieičia pašto - prieš metus turėjau eiti ir aiškintis, nes dingo siuntinukas, pakėliau šuršalą, ėjau pas direktorę, aišku nerado, bet ėmė ir kitą dieną kažkaip stebuklingai atsirado ir atnešė lapelį  bigsmile.gif Dabar labai gerai su paštininke sutariam, ji man net iherbo neregistruotus atveža į namus, pavaišinu ją šokoladu karts nuo karto  ax.gif Nu bet aš rajone gyvenu, ne pačiame didmiestyje  blush2.gif
Amazon.de mane myli - vėl atsiuntė koduką 10€  bigsmile.gif  Teks pirkti kėdutę  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif nesu niekad gavusi perku tikrai daug g.gif kazin kode g.gif verysad.gif
Atsakyti