Kur dar ieškoti nebrangių treninginių kelnių berniukui? Ir ar kas renkat iš tesco?
Merginos, o gal kas matet/ciupinejot is e5p si lietpalti?
Ir toki svarkeli
Ir toki svarkeli
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 10:03)
ir rasiau ir pykausi pasake, kad atleis laiskanesi. Ale kur tas zmogus ta kita darba ras, pagyvenes. Tai nebepykstu. Tik labai gaila dingusiu siuntiniu ir pinigu. Bet tai ka dabar.
O man negaila, lai dirba savo darba, juk alga gauna. Negi sunku atnest lapeli imest Net nezinau kaip atrodo mano pastininkas, nes nesu macius
QUOTE(adriatic @ 2015 03 13, 09:16)
Siuncia i lietuva?
Kas lieičia pašto - prieš metus turėjau eiti ir aiškintis, nes dingo siuntinukas, pakėliau šuršalą, ėjau pas direktorę, aišku nerado, bet ėmė ir kitą dieną kažkaip stebuklingai atsirado ir atnešė lapelį Dabar labai gerai su paštininke sutariam, ji man net iherbo neregistruotus atveža į namus, pavaišinu ją šokoladu karts nuo karto Nu bet aš rajone gyvenu, ne pačiame didmiestyje
Amazon.de mane myli - vėl atsiuntė koduką 10 Teks pirkti kėdutę
Amazon.de mane myli - vėl atsiuntė koduką 10 Teks pirkti kėdutę
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 11:14)
uztat kas ryta PRIVALAU pakvepinti vyriskais kvepalais, ir butinai nupirkti jam oranzine striuke. Kodel oranzine ir is kur cia toks pageidavimas nezinau, bet jokia kita netinka cia vanasi keturmetis. kas bus dar po 4 metu zenysis
na gal ir nesizenys, o be to, kad diktuos rubu ir batu spalvas, sakys ir konkretaus gamintojo pavadinima maniskiui astuoneri, spalvas irgi nuo ketveriu diktavo, penkeriu ar seseriu jau ir modelis rupejo, o dabar jam reik columbia striukes, ecco, primigi, naturino ir pan. batu ir t.t. Visa laime, kad amazonas daznai gelbsti siais klausimais
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2015 03 13, 11:24)
Siuncia i lietuva?
man per mam5 tarpininke kai reik siuncia
QUOTE(adriatic @ 2015 03 13, 10:38)
na gal ir nesizenys, o be to, kad diktuos rubu ir batu spalvas, sakys ir konkretaus gamintojo pavadinima maniskiui astuoneri, spalvas irgi nuo ketveriu diktavo, penkeriu ar seseriu jau ir modelis rupejo, o dabar jam reik columbia striukes, ecco, primigi, naturino ir pan. batu ir t.t. Visa laime, kad amazonas daznai gelbsti siais klausimais
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2015 03 13, 11:24)
Siuncia i lietuva?
as per vokiska adresiuka nusipirksiu
QUOTE(giedrute_o @ 2015 03 13, 10:35)
pirkau jau ne viena karta is mytoys visada atveza kurjeris 7:30-8h ryto
anksčiau ir man atveždavo, bet ir sekimo nuoroda būdavo, o šįkart nėr
QUOTE(Nicka1 @ 2015 03 13, 11:00)
As vakar pora siuntiniu paste radau, aisku lapeliu man nieks net nesiteike atnesti Reiktu koki sarsala pakelti, negalima taip dirbti. Manau ziniasklaida padetu
kėliau, rašiau jiems skundus ir pan. Atsiprašė, pažadėjo pasitaisyti ir tiek žinių lapelių arba nėra, arba pas kaimynus įmesti, o man kažkaip padorumas neleidžia visas dėžutes versti Tai džiaugtis reikia jei į tą laiptinę bent pataiko įmesti, nes pas mus dažnai būna gretimų gatvių, kitų namų laiškai, lapeliai Man už tai algos nemoka, tai nunešu tik kokiam pažįstamam nebent o kiti taip ir mėtosi prie pašto dėžučių, nes paštininkei sunku susivokti, net jei ant voko užrašau, kad ne ten atneštas
Nesenai vėl pašte užklausiau kas per betvarkė, tik pasakė, kad dažnai kolektyvas keičiasi, nebeina sugaudyti jų
Dėl firminių ir spalvos rūbų. Tai gerai, kad tik batų paprašo. Maniškiui (pirmokui!!!) reikia telefono tik iPhone, xbox'o naujausio ir t.t. Sportinį kostiumą į mokyklą nupirkau Nike, tai likau nesuprasta. Kodėl ne Adidas? nors ir kalbamės, ir tariamės, kad ne pavadinime esmė, bet aplinka matyt ir draugai daro savo...
QUOTE(elizieja @ 2015 03 13, 10:29)
Gal kas turit atliekama koduka
man kazko neduoda
QUOTE(Lukaja @ 2015 03 13, 11:12)
Kad didelių iš iherbo niekas ir neužsakinėja. Dabar iki 22-23 dolerių užsakyt tegalima. Pirkit pati, jei dar nesat pirkus, pirmam pirkimui dar gausit 5-10 usd nuolaidą.
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 11:14)
uztat kas ryta PRIVALAU pakvepinti vyriskais kvepalais, ir butinai nupirkti jam oranzine striuke. Kodel oranzine ir is kur cia toks pageidavimas nezinau, bet jokia kita netinka cia vanasi keturmetis. kas bus dar po 4 metu zenysis
Matyt kažkas iš draugų tokią turi
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 10:43)
as per vokiska adresiuka nusipirksiu
O galima placiau apie vokiska adresiuka?
zenysis jau kitais metais mano vyresnelis darzelyje bent pora kartu per savaite vestuves budavo priverstas kelt oi kokios ten muilo operos vykdavo