Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kur dar ieškoti nebrangių treninginių kelnių berniukui? Ir ar kas renkat iš tesco? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kas matet/ciupinejot is e5p si lietpalti?
user posted image

Ir toki svarkeli
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 10:03)
ir rasiau ir pykausi biggrin.gif pasake, kad atleis laiskanesi. Ale kur tas zmogus ta kita darba ras, pagyvenes. Tai nebepykstu. Tik labai gaila dingusiu siuntiniu ir pinigu. Bet tai ka dabar.

O man negaila, lai dirba savo darba, juk alga gauna. Negi sunku atnest lapeli imest g.gif Net nezinau kaip atrodo mano pastininkas, nes nesu macius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 13, 09:16)

Siuncia i lietuva? g.gif
Atsakyti
Kas lieičia pašto - prieš metus turėjau eiti ir aiškintis, nes dingo siuntinukas, pakėliau šuršalą, ėjau pas direktorę, aišku nerado, bet ėmė ir kitą dieną kažkaip stebuklingai atsirado ir atnešė lapelį bigsmile.gif Dabar labai gerai su paštininke sutariam, ji man net iherbo neregistruotus atveža į namus, pavaišinu ją šokoladu karts nuo karto ax.gif Nu bet aš rajone gyvenu, ne pačiame didmiestyje blush2.gif
Amazon.de mane myli - vėl atsiuntė koduką 10€ bigsmile.gif Teks pirkti kėdutę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 11:14)
uztat kas ryta PRIVALAU pakvepinti vyriskais kvepalais, ir butinai nupirkti jam oranzine striuke. Kodel oranzine ir is kur cia toks pageidavimas nezinau, bet jokia kita netinka  doh.gif cia vanasi keturmetis. kas bus dar po 4 metu  unsure.gif zenysis  blink.gif  lotuliukas.gif

na gal ir nesizenys, o be to, kad diktuos rubu ir batu spalvas, sakys ir konkretaus gamintojo pavadinima lotuliukas.gif maniskiui astuoneri, spalvas irgi nuo ketveriu diktavo, penkeriu ar seseriu jau ir modelis rupejo, o dabar jam reik columbia striukes, ecco, primigi, naturino ir pan. batu ir t.t. Visa laime, kad amazonas daznai gelbsti siais klausimais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2015 03 13, 11:24)
Siuncia i lietuva? g.gif

man per mam5 tarpininke kai reik siuncia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 13, 10:38)
na gal ir nesizenys, o be to, kad diktuos rubu ir batu spalvas, sakys ir konkretaus gamintojo pavadinima  lotuliukas.gif  maniskiui astuoneri, spalvas irgi nuo ketveriu diktavo, penkeriu ar seseriu jau ir modelis rupejo, o dabar jam reik columbia striukes, ecco, primigi, naturino ir pan. batu ir t.t. Visa laime, kad amazonas daznai gelbsti siais klausimais biggrin.gif
Papildyta:
man per mam5 tarpininke kai reik siuncia smile.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 13, 11:24)
Siuncia i lietuva? g.gif

as per vokiska adresiuka nusipirksiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute_o @ 2015 03 13, 10:35)
pirkau jau ne viena karta is mytoys visada atveza kurjeris 7:30-8h ryto smile.gif

anksčiau ir man atveždavo, bet ir sekimo nuoroda būdavo, o šįkart nėr schmoll.gif

QUOTE(Nicka1 @ 2015 03 13, 11:00)
As vakar pora siuntiniu paste radau, aisku lapeliu man nieks net nesiteike atnesti unsure.gif Reiktu koki sarsala pakelti, negalima taip dirbti. Manau ziniasklaida padetu ax.gif

kėliau, rašiau jiems skundus ir pan. Atsiprašė, pažadėjo pasitaisyti ir tiek žinių doh.gif lapelių arba nėra, arba pas kaimynus įmesti, o man kažkaip padorumas neleidžia visas dėžutes versti blush2.gif Tai džiaugtis reikia jei į tą laiptinę bent pataiko įmesti, nes pas mus dažnai būna gretimų gatvių, kitų namų laiškai, lapeliai doh.gif Man už tai algos nemoka, tai nunešu tik kokiam pažįstamam nebent blush2.gif o kiti taip ir mėtosi prie pašto dėžučių, nes paštininkei sunku susivokti, net jei ant voko užrašau, kad ne ten atneštas doh.gif
Nesenai vėl pašte užklausiau kas per betvarkė, tik pasakė, kad dažnai kolektyvas keičiasi, nebeina sugaudyti jų blink.gif

Dėl firminių ir spalvos rūbų. Tai gerai, kad tik batų paprašo. Maniškiui (pirmokui!!!) reikia telefono tik iPhone, xbox'o naujausio ir t.t. doh.gif Sportinį kostiumą į mokyklą nupirkau Nike, tai likau nesuprasta. Kodėl ne Adidas? doh.gif nors ir kalbamės, ir tariamės, kad ne pavadinime esmė, bet aplinka matyt ir draugai daro savo...
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 03 13, 10:29)

Amazon.de mane myli - vėl atsiuntė koduką 10€  bigsmile.gif  Teks pirkti kėdutę  lotuliukas.gif

Gal kas turit atliekama koduka blush2.gif

man kazko neduoda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2015 03 13, 11:12)
Sveiki,
gal kas is iherb uzsakynes sau kartu ir man nedideli uzsakytu  ax.gif

Kad didelių iš iherbo niekas ir neužsakinėja. Dabar iki 22-23 dolerių užsakyt tegalima. Pirkit pati, jei dar nesat pirkus, pirmam pirkimui dar gausit 5-10 usd nuolaidą.

QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 11:14)
uztat kas ryta PRIVALAU pakvepinti vyriskais kvepalais, ir butinai nupirkti jam oranzine striuke. Kodel oranzine ir is kur cia toks pageidavimas nezinau, bet jokia kita netinka  doh.gif cia vanasi keturmetis. kas bus dar po 4 metu  unsure.gif zenysis  blink.gif  lotuliukas.gif

Matyt kažkas iš draugų tokią turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 10:43)
as per vokiska adresiuka nusipirksiu wink.gif

O galima placiau apie vokiska adresiuka? 4u.gif
zenysis jau kitais metais biggrin.gif mano vyresnelis darzelyje bent pora kartu per savaite vestuves budavo priverstas kelt biggrin.gif oi kokios ten muilo operos vykdavo doh.gif
Atsakyti