Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Altika @ 2015 03 13, 01:31)
O kurioj vietoj atsiemimas  Kaune?  4u.gif

atsiemimas vilijampoleje, paneriu 76, salia sajungos aikstes 4u.gif uzsakau visdelto siandien E5P
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 13 kovo 2015 - 09:39
Ir dar norėjau paklaust, ar Nextdirect greitu laiku darys kokį sale?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 03 13, 10:38)
Ir dar norėjau paklaust, ar Nextdirect greitu laiku darys kokį sale?

o nextdirecte buna seilai? nexte buna, o nextidercte man ner pasitaike g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 10:53)
o nextdirecte buna seilai? nexte buna, o nextidercte man ner pasitaike  g.gif

O kad aš nežinau ar būna, užtai ir klausiu. g.gif bandžiau registruotis nexte, bet vis atmesdavo anketą, tipo įrašau neegzistuojantį telefono nr. Bandžiau ir per 0 ir per + ir be nieko, vis veltui. Taip ir nesupratau, kame bajeris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 13, 10:16)

kokia ciotka bigsmile.gif aciu! turbut ir sita reikia igyti. vienos tikrai mano murziui neuzteks. kad matytumet koki vaika namo parvedu kasdien doh.gif ir rask tu man kur sitaip issimurzinti, bet jis karstosi ant visu karstykliu, ciuozyklu darzely tai matyt todel toks murzius grizta... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2015 03 13, 10:20)
As mytoys visada is pasto pasiimu.

ir as visada is pasto pasiimu. Vokietijoje DHL yra paprastas pastas.
Atsakyti
QUOTE(Positive* @ 2015 03 13, 09:17)
merginos yra rašiusios, jog kartais iš pašto tenka Mytoys siuntinius pasiimti, jeigu man šį kartą per paštą išsiuntė, tai katastrofa tada doh.gif Paštininkė būna net lapelių neatnša unsure.gif

As vakar pora siuntiniu paste radau, aisku lapeliu man nieks net nesiteike atnesti unsure.gif Reiktu koki sarsala pakelti, negalima taip dirbti. Manau ziniasklaida padetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicka1 @ 2015 03 13, 11:00)
As vakar pora siuntiniu paste radau, aisku lapeliu man nieks net nesiteike atnesti unsure.gif Reiktu koki sarsala pakelti, negalima taip dirbti. Manau ziniasklaida padetu ax.gif

ir rasiau ir pykausi biggrin.gif pasake, kad atleis laiskanesi. Ale kur tas zmogus ta kita darba ras, pagyvenes. Tai nebepykstu. Tik labai gaila dingusiu siuntiniu ir pinigu. Bet tai ka dabar.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal kas renkat sportsdirect Vilniuje? prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 13, 10:57)
kokia ciotka  bigsmile.gif aciu! turbut ir sita reikia igyti. vienos tikrai mano murziui neuzteks. kad matytumet koki vaika namo parvedu kasdien  doh.gif ir rask tu man kur sitaip issimurzinti, bet jis karstosi ant visu karstykliu, ciuozyklu darzely tai matyt todel toks murzius grizta...  unsure.gif
Papildyta:

ir as visada is pasto pasiimu. Vokietijoje DHL yra paprastas pastas.

tai jau isivaizduoju, maniskis pernai buvo pirmokas, o pasiimdavau vakare kartais net pilkom ausim... siemet tai jau susieme, reciau pargriuna futbola zaisdamas smile.gif o darzely visad budavo svarus ir tvarkingas smile.gif visiems matyt skirtingu momentu ateina poreikis iki ausu issiterlioti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziukas1 @ 2015 03 13, 09:06)
As saviski jau kelinti metai sitais rengiu:
http://www.sportsdir...olcode=42201112
Super nesiojasi  thumbup.gif

o mes jau daug metų šiuos perkam. niekad neišsitampė, nešioja vyras kol šikna pradyla smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas is iherb uzsakynes sau kartu ir man nedideli uzsakytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 13, 11:09)
tai jau isivaizduoju, maniskis pernai buvo pirmokas, o pasiimdavau vakare kartais net pilkom ausim... siemet tai jau susieme, reciau pargriuna futbola zaisdamas smile.gif o darzely visad budavo svarus ir tvarkingas smile.gif visiems matyt skirtingu momentu ateina poreikis iki ausu issiterlioti  lotuliukas.gif

uztat kas ryta PRIVALAU pakvepinti vyriskais kvepalais, ir butinai nupirkti jam oranzine striuke. Kodel oranzine ir is kur cia toks pageidavimas nezinau, bet jokia kita netinka doh.gif cia vanasi keturmetis. kas bus dar po 4 metu unsure.gif zenysis blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti