Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 12, 12:53)
darysiu ir aš yoox grąžinimą pirmą kartą. Prekes sudėjau, lipduką su barkodu užklijavau, tik noriu pasiteirauti, ar dėžę užklijuot, ar jie patikrina ir tada užklijuoja?
Kaip suprantu dar Yoox puslapyje turiu užpildyt grąžinimą, ar ne?
dėl kurjerio iškvietimo: jei paskambinsiu šnd, tai jei šnd ir paims? atvažiuoja kur susitariam? ar pasako iš kart kelintą pan bus? nes mano vyras niekad vienoj vietoj nebūna, tai galvoju, kaip čia susitart su kurjeriu reiks g.gif

1. Uzpildot sistemoje
2. dezes neklijavau
3. kurjeris netikrino, lipduka pats uzklijavo, man 1 atidave. Reikejo lipnios juostos turet, uzklijavom kartu.
4. Skambinau antradieni, prasiau, kad atvaziuotu ketvirtadieni
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 12, 14:37)
idejus nkrepsin produkta, minusuojama nuo pradines kainos -30%  4u.gif

taip taip, bet kaip su mokesciais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 12, 14:59)
taip taip, bet kaip su mokesciais? blush2.gif

tu vejo paklausk, tau vejas atsakys biggrin.gif

reikia paziureti ka musu brangi muitine sako, koki kursa artimiausiom dienom skaiciuoja ir primest kazkiek "ant pabrangimo"

va, muitine nuo kovo 11 iki kovo 17 d. tokiu kursu skaiciuoja:

JAV doleris 1.1372000 USD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 12 kovo 2015 - 14:04
Niekaip nerandu atskiros temos apie iherb[COLOR=blue][B].. ax.gif Tai gal pasakytumėte, ar iš ten reikia siųstis per uk ar iškart į LT? Ir kiek siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(medinuke1 @ 2015 03 12, 15:03)
Niekaip nerandu atskiros temos apie iherb[COLOR=blue][B].. ax.gif  Tai gal pasakytumėte, ar iš ten reikia siųstis per uk ar iškart į LT? Ir kiek siuntimas?

bendraminciuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(medinuke1 @ 2015 03 12, 16:03)
Niekaip nerandu atskiros temos apie iherb[COLOR=blue][B].. ax.gif  Tai gal pasakytumėte, ar iš ten reikia siųstis per uk ar iškart į LT? Ir kiek siuntimas?

tema:
http://www.supermama...?...7792&st=192
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 12, 13:16)
kas mylit aubrey, dabar iherbe -30%

http://www.iherb.com/Aubrey-Organics

Elizieja, nepirk purskalu, jie visi bus su alkoholiu, jie dar labiau sausins plaukucius. kaukes pirk, netingek palaikyt po silta kepure pries plovima wink.gif atsigaus, pamatysi smile.gif silku patepk, naturalu sampuna nusipirk. pradzioj bus ne kazkas, jei iki tol plovei paprastu. bet po to pamatysi, nusiplaus sarmai, plaukai kaip silkas pasidarys smile.gif

Man po naturalaus netapo silkiniai. Aiksu neisbandziau duag, tik dvi rusis ir metai naudojimo. Bet vel perejau prie kirpykliniu, nes to atsibodo ta kutvela tvarkyt.
Atsakyti
Damos saukiu jau trecia karta kur akinukus nuo saules ieskoti, vardiniu nereikia polaroidai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Nu man iherbas skaiciuoja 23 usd shipa nuo 15 usd kainos ir nedidelio svorio

Shipping Weight: 1.29 lbs (0.59 kg)

Nieka nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2015 03 12, 14:56)
Vyriskus polo marskinelius smile.gif perkant du vnt. taiko 20%, o poto dar 30% smile.gif

Bet ir kitoms prekėms taikosi 20%? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 12, 15:08)
Damos saukiu jau trecia karta kur akinukus nuo saules ieskoti, vardiniu nereikia polaroidai patinka  biggrin.gif

mars i LOFT'a, dabar ten -40% akiniams. labai graziu yra tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 12, 15:11)

o kokia shipo rusis pasirinkta? Lietuva nustatyta? Reik pasirinkt "international Airmail"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 12 kovo 2015 - 14:13
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 12, 14:11)

Paziurekit kairej pusej apacioj kuris shipas pasirinktas, nusistatykite pigesni.
Atsakyti