Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Renku Sportsdirect 4u.gif

Noriu užsakyti šiandien vakare, užsakinėsiu eurais. Priimsiu pora mergaičių, su nedideliais krepšeliais, kad pasidalinti siuntimo mokestį.
Galiu persiųsti smile.gif

Atsiėmimas:
Vakarais - Pilaitėje
Darbo dienomis 12 - 12.30 - Panoramoje
Swedbankas

varike.varike@gmail.com
laiško tema - SD, vardas pavardė, telefonas, nikas, bankas

siųskite tvarkingus krepšelius - copy paste būdu laiško tekste (jei nepavyksta,tvarkingos nuorodos su kiekiais ir kainom).
Atsakyti
Žadu pirkti is www.amazon.de
vaikas uzsimane akumuliatorinio suktuvo doh.gif
gal butu norinciu is Vilniaus pasidalinti siuntimo islaidas ...
siųsiu per PA
o gal dar kas nors turi uzsilikusi nereikalinga nuolaidos koduka smile.gif

Šiandien vakare pirksiu is www.amazon.co.uk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 10 kovo 2015 - 19:12
QUOTE(Vanile @ 2015 03 10, 18:03)
Merginos gal galit padeti su Yoox susikalbėti.Jie man atsiunte ne tuos batus

Man Yoox irgi nepasisekė - ne tą dydį atsiuntė unsure.gif Vi_ktirijos pagalba su -20% ji man užsakė dukrai šiuos Lumberjack snikeriukus 40 dydžio, o gavau 40 dydžio dėžutėje 36 dydžio juos doh.gif
Beje, Vi_ktorija grąžinimo barkodų man gali ir neprireikt-draugė paims dukrai pasimatuot ir jei tiks dydis, perims, nes labai patiko smile.gif Darkart ačiū Jums 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 10, 11:03)
Na taip, Barboros asortimentas platesnis, BET:
1. Freshmarket visos prekės ilgo galiojimo, ne taip kaip Barboros kelių dienų galiojimo terminas
2. Freshmarket pristato namo krepšelį surinkus už 9 EUR, Barboroj minimali suma 22 EUR. Jei reikia duonos ir pieno, aš kartais iki 22 eur netraukiu
3. Freshmarket pristatymo laiką gali pasirinkti net už poros valandų tą pačią dieną, Barboroj dažniausiai tik sekančiai dienai
4. Freshmarket pristato ir alkoholį, labai retai, bet kartais tai būna aktualu  ax.gif
5. Freshmarket galima atsiskaityti kortele atvykus kurjeriui, Barboroj nea.
Turbūt viskas  lotuliukas.gif
ai nea, dar Freshmarket be galo mieli kurjeriai, nors prie širdies dėk
va, ką tik atvežė dar šiltučių batonų, su čili sriuba ragausim smile.gif

man tai paskutinius kartus freshmarketas atvežė blogus vaisius

ir karką be mėsos tik apatinį kaulą

kažkaip anksčiau tokių nesąmonių nedarė freshmarketas, tik barbora.
Atsakyti
dar klausimas apie https://www.shoes-world.de žiūrinėju džinsus ir nesuprantu. ką reiškia Gesamtlänge ca? kaip suprantu tai džinsų visas ilgis, bet tai aš ant savęs tada nerandu. esu tik 168 ūgio, bet man visi jų džinsai gaunasi trumpi. ar aš kažko nesuprantu? g.gif
Atsakyti
sveikos gal kas is siauliu noretu kooperuotis siustis is bensimon parduotuves?
Atsakyti
Bukit geros priminkit kur lesius perkat blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal iš Vilniaus dar kažkas planuoja pirkti iš yoox.com su koduku (aišku jeigu jie dar galioja)? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2015 03 10, 21:53)
Bukit geros priminkit kur lesius perkat  blush2.gif  ax.gif

http://www.szkla.com

Vertimas biggrin.gif
http://www.lesis.lt
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2015 03 10, 18:30)
gal jau skaiciukai uz siuntima bus tuoj....  ax.gif 4u.gif
aciu  4u.gif

Aha as irgi laukiu nesulaukiu ... rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kartais asda maista is Kauno kas renka, mielai prisijungciau smile.gif arba clarks smile.gif
Atsakyti
Rytoj po papildymo bandysiu pirkti E5.

Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2015 03 10, 18:03)
Merginos gal galit padeti su Yoox susikalbeti. Jie man atsiunte ne tuos batus, as paprasiau 10% koduko nuolaidos. Nes suprantu, kad galiu grazinti nemokamai, tai viskas gerai, bet naujai uzsakyti as noreciau irgi su nuolaida, kaip ir ana karta, juolab ju kalte. O jie man raso
"Considering the inconvenience you encountered with your order, we would like to offer you a price adjustment for an extra 10% off the price you paid for the product .

Your refund will be issued to the original method of payment.

Please reply to this e-mail to let us know if you wish to accept this solution."

Tai jie Jums siūlo daugiau pinigų grąžint, kas kompensuotų kitų batų įsigijimo be nuolaidos kaštus. Jei Jums tas netinka, parašykit jiems savo siūlyma, kad nenorit daugiau pinigų, o tik nuolaidos kodo. Jie gi laukia Jūsų sprendimo/siūlymo.
Atsakyti