Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 12, 12:53)
darysiu ir aš yoox grąžinimą pirmą kartą. Prekes sudėjau, lipduką su barkodu užklijavau, tik noriu pasiteirauti, ar dėžę užklijuot, ar jie patikrina ir tada užklijuoja?
Kaip suprantu dar Yoox puslapyje turiu užpildyt grąžinimą, ar ne?
dėl kurjerio iškvietimo: jei paskambinsiu šnd, tai jei šnd ir paims? atvažiuoja kur susitariam? ar pasako iš kart kelintą pan bus? nes mano vyras niekad vienoj vietoj nebūna, tai galvoju, kaip čia susitart su kurjeriu reiks g.gif

Mes dėžę užklijuojam. Lipduką įteikiu, kurjeris užklijuoja pats.
Formą puslapyje užpildyt būtinai.
Pasiskambina ir pasiderinat ir vietą, ir laiką, ir nebūtinai ten, kur buvo pristatyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 12 kovo 2015 - 13:02
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 12, 11:37)
IHERB temoj nieks neatsakė, nes gal nesusidūrė, gal jūs žinot - GSE maitinančiom vartot galima? Aš jau antra diena geriu, bet maitinu, tai vis klaustukas, ar galiu mirksiukas.gif  Vis sergu ir sergu, tai galvoju, gal tas išgirtasis padėtų.

Jei labai mazas vaikiukas, tai gali sualergizuoti. Bet siaip GSE galima vartoti ir vaikams nuo 1 metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 03 12, 13:42)
Nu jau ir as norejau pirkti ir gerti hialurona, bet maitinu lelyte  g.gif
O kazi ar galiu ta serumuka mesoage su hialuronu naudoti  blush2.gif

Na ir siandien buvau kirpykloje, labai issauseje plaukai, gal galite rekomenduoti koki purskiama drekikli?  4u.gif

nuo to serumo tikrai nieko nenutiks 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 12, 13:09)
nuo to serumo tikrai nieko nenutiks  4u.gif

Aciu 4u.gif geriama reiks gal mamai mamyciu proga nupirkti ax.gif
Atsakyti
kas mylit aubrey, dabar iherbe -30%

http://www.iherb.com/Aubrey-Organics

Elizieja, nepirk purskalu, jie visi bus su alkoholiu, jie dar labiau sausins plaukucius. kaukes pirk, netingek palaikyt po silta kepure pries plovima wink.gif atsigaus, pamatysi smile.gif silku patepk, naturalu sampuna nusipirk. pradzioj bus ne kazkas, jei iki tol plovei paprastu. bet po to pamatysi, nusiplaus sarmai, plaukai kaip silkas pasidarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 03 12, 13:42)
Jau kokia pikta esu... Pirkau vaikui batus iš amazon.de, rašė natūr oda, natūr kailis. Atkeliavo, apžiūriu, nei natūr oda, nei natūr kailis bash.gif  bash.gif  bash.gif Siaubas, kaip išdūrė. Gražumo labai gražūs, aišku vaikas norės pasilikti, o aš noriu gražint... Pardavėjas amazon.de

Ir ecco brolio berniukui pirkau. Tokius. http://www.amazon.de...ailpage_o00_s01 Išorinis audinys visai ne toks, kaip nuotraukoj, o toks striukinis, blizgus bash.gif  bash.gif  bash.gif

Vidus raso, kad sintetika, tokio tipo retai buna kailis. O kam jis? Tas flysiukas labi gerai. Mes sia ziema panasius nesiojom, vaikui jie buvo laaaabai patogus.
Kodel galvojat, kad nenaturali oda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 12, 13:16)

http://www.iherb.com/Aubrey-Organics

Elizieja, nepirk purskalu, jie visi bus su alkoholiu, jie dar labiau sausins plaukucius. kaukes pirk, netingek palaikyt po silta kepure pries plovima wink.gif atsigaus, pamatysi smile.gif silku patepk, naturalu sampuna nusipirk. pradzioj bus ne kazkas, jei iki tol plovei paprastu. bet po to pamatysi, nusiplaus sarmai, plaukai kaip silkas pasidarys smile.gif

Mat kaip doh.gif aciu uz patarimus 4u.gif tai naturalus sampunas tas kur organic parasyta, ar nebutinai g.gif gal tada dar kokia kauke parekomenduosite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 12, 14:16)

O iki kokios sumos dabar saugu? Koks svoris leidziamas? Is dangaus iskritau blush2.gif Papildomu koduku nera? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 12, 13:23)
Vidus raso, kad sintetika, tokio tipo retai buna kailis. O kam jis? Tas flysiukas labi gerai. Mes sia ziema panasius nesiojom, vaikui jie buvo laaaabai patogus.
Kodel galvojat, kad nenaturali oda? g.gif

Ne ne, su ecco tik audinys ne toks kaip foto, visai ne toks...
Aš apie visai kitus batukus kalbėjau - ne oda ir ne kailis, nors skelbime parašyta kitaip.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 03 12, 14:28)
Mat kaip  doh.gif aciu uz patarimus  4u.gif tai naturalus sampunas tas kur organic parasyta, ar nebutinai  g.gif gal tada dar kokia kauke parekomenduosite  bigsmile.gif

na tipo taip biggrin.gif kauke, kad tarkim ilgai nelaukt, gali cia http://www.cascada.lt/ macadamia nusipirkt. man labai labai padejo, o be to ji skalsi ir to mazycio meginuko mano dar kazkada iki juosmens ilgumo plaukams uztekdavo 3 kartam. o sampuna gali ir is violey ar iherbo parsisiust. ai , bet su ta macadamia nereik padaugint. max karta per savaite, nes paskui permaitinsi vel bus blogai biggrin.gif man taip buvo biggrin.gif persistengiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 12, 14:28)
O iki kokios sumos dabar saugu? Koks svoris leidziamas? Is dangaus iskritau blush2.gif Papildomu koduku nera? lotuliukas.gif

idejus nkrepsin produkta, minusuojama nuo pradines kainos -30% 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 12 kovo 2015 - 13:35
Merginos, ką GAP perkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2015 03 12, 14:47)
Merginos, ką GAP perkat?  4u.gif

Vyriskus polo marskinelius smile.gif perkant du vnt. taiko 20%, o poto dar 30% smile.gif
Atsakyti