Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(linaj @ 2015 03 12, 13:43)
Mergaites, darau grazinima i Yoox, skambinti i Vilniaus skyriu, kad pasiimtu ar i Kauno, kaip nurode telefono numeri Yoox'as?

Pasukt galit jų bendruoju telefonu 880077877, kaip tik kątik skambinau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 12, 12:46)
Pasukt galit jų bendruoju telefonu 880077877, kaip tik kątik skambinau. mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 12, 12:09)
kuris is ju odai geresnis ? o cocooncenter neturi neziurejai ?

Aš pirmą antrąjį bandžiau ir pastebėjau poveikį, o paskui pakaitom, net nežinau kuris geriau ax.gif . Iherbo temoj kažkada kažkas rekomendavo, taip ir naudoju. Kitur pirkti nebandžiau.

Atsakyti
JMD koki tu ten rodei halurona geri ? nerandu nuorodos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 12, 12:55)
JMD koki tu ten rodei halurona geri ? nerandu nuorodos  ax.gif

as sita

http://www.iherb.com...e...r=null&ic=1
Atsakyti
Gavau jau savo tangle teezer:
http://www.feeluniqu...h-Lulu-Guinness
Nesitikėjau, kad jis toks mažiukas, bet šukuotis patogu, ir tikrai taip nepeša plaukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 12, 13:01)

per kiek laiko efektas jauciasi ? nera salutiniu kokiu poveikiu ? smile.gif man odai svarbiau, sanariai dar laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 12, 13:06)
per kiek laiko efektas jauciasi ? nera salutiniu kokiu poveikiu ? smile.gif man odai svarbiau, sanariai dar laiko  biggrin.gif

pajauciau po mazdaug 2 savaiciu ar biskiuka daugeliau. pasaliniu tikrai man nebuvo. odai po menesio. pirmiausia, kad ranku odos nebetrauke. o tada vakarais nusiprausus eme kremo nebereiket.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 12, 13:09)
pajauciau po mazdaug 2 savaiciu ar biskiuka daugeliau. pasaliniu tikrai man nebuvo. odai po menesio. pirmiausia, kad ranku odos nebetrauke. o tada vakarais nusiprausus eme kremo nebereiket.

aciu, reikes bandyti, nes rankos baisios po visu plovimu, skalbimu ir t.t.
Atsakyti
Jau kokia pikta esu... Pirkau vaikui batus iš amazon.de, rašė natūr oda, natūr kailis. Atkeliavo, apžiūriu, nei natūr oda, nei natūr kailis bash.gif bash.gif bash.gif Siaubas, kaip išdūrė. Gražumo labai gražūs, aišku vaikas norės pasilikti, o aš noriu gražint... Pardavėjas amazon.de

Ir ecco brolio berniukui pirkau. Tokius. http://www.amazon.de...ailpage_o00_s01 Išorinis audinys visai ne toks, kaip nuotraukoj, o toks striukinis, blizgus bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 12 kovo 2015 - 12:47
Nu jau ir as norejau pirkti ir gerti hialurona, bet maitinu lelyte g.gif
O kazi ar galiu ta serumuka mesoage su hialuronu naudoti blush2.gif

Na ir siandien buvau kirpykloje, labai issauseje plaukai, gal galite rekomenduoti koki purskiama drekikli? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 03 12, 11:46)

darysiu ir aš yoox grąžinimą pirmą kartą. Prekes sudėjau, lipduką su barkodu užklijavau, tik noriu pasiteirauti, ar dėžę užklijuot, ar jie patikrina ir tada užklijuoja?
Kaip suprantu dar Yoox puslapyje turiu užpildyt grąžinimą, ar ne?
dėl kurjerio iškvietimo: jei paskambinsiu šnd, tai jei šnd ir paims? atvažiuoja kur susitariam? ar pasako iš kart kelintą pan bus? nes mano vyras niekad vienoj vietoj nebūna, tai galvoju, kaip čia susitart su kurjeriu reiks g.gif
Atsakyti