Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 03 12, 11:19)
netikiu  biggrin.gif buvai jauna grazi perspektyvi, dabar prisimeti biski  biggrin.gif nors hialuronas nepakenks  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 12, 12:19)
netikiu  biggrin.gif buvai jauna grazi perspektyvi, dabar prisimeti biski  biggrin.gif nors hialuronas nepakenks  biggrin.gif

ant kaktos rauksliu daugiau nei pas sarpeju doh.gif oda sausa, alergiska, daug kas netinka, tai ir noriu pagerti, su tepamu nezaisiu. tai reikia gero geriamo, kad butu kuo maziau nereikalingu priedu ax.gif
dabar beliko perpektyvi ir tai su klaustuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 12, 11:17)
jau ir juos nupirkau, bet bijau kad oda vel trauks, nes labai alergiska pasidare tik vaistines gamybos kremus galiu tenaudoti  doh.gif

Ny jo, sudetinga tada g.gif

Man labai patiko vichy rinkinukas:
Po prausiklio oda tokio kaip silkine pasidaro wub.gif
http://www.cocooncen...-gel/22894.html

Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 12, 12:23)

as liftinga jau turiu kad lygintu mano sarpeju ant kaktos, tai noriu dar is vidaus pagerinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 12, 12:23)

antroj vietoj sudėty Sodium Laureth Sulfate schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif sausaodėms negalima, žinau iš patirties, turinčių dermatitu sergančių namie porelę
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 12, 12:23)
ant kaktos rauksliu daugiau nei pas sarpeju  doh.gif  oda sausa, alergiska, daug kas netinka, tai ir noriu pagerti, su tepamu nezaisiu. tai reikia gero geriamo, kad butu kuo maziau nereikalingu priedu  ax.gif
dabar beliko perpektyvi ir tai su klaustuku  lotuliukas.gif

tu palauk, dar nepraejo nei puse metu. Pas tave dar hormonai soki su kardais soka. Atslugs viskas ir pamatysi kaip ciki bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 12, 11:26)
antroj vietoj sudėty Sodium Laureth Sulfate  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  sausaodėms negalima, žinau iš patirties, turinčių dermatitu sergančių namie porelę

Mano oda misri, tai man jis patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2015 03 12, 11:26)
as liftinga jau turiu kad lygintu mano sarpeju ant kaktos, tai noriu dar is vidaus pagerinti  tongue.gif

Koki liftinga turi biggrin.gif nes man aplamai po gimdymo, oda, tai kazkoks nesusiratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 12, 12:28)
tu palauk, dar nepraejo nei puse metu. Pas tave dar hormonai soki su kardais soka. Atslugs viskas ir pamatysi kaip ciki bus  mirksiukas.gif

rauksles pacios neissilygins, nebent ponas Vitkus prides savo rankas biggrin.gif

QUOTE(D'esire @ 2015 03 12, 12:30)

Koki liftinga turi biggrin.gif  nes man aplamai po gimdymo, oda, tai kazkoks nesusiratimas doh.gif

nepatikesi pirkau rusiska faberlic man tiko, tai dabar antra karta jau naudosiu ax.gif
Atsakyti
Gal zinot cia http://www.uniqlo.com/uk/btinka betkokia UK korta? g.gif
Dzedukas i LT parskrenda, galvoju gal idarbinti g.gif
Atsakyti
IHERB temoj nieks neatsakė, nes gal nesusidūrė, gal jūs žinot - GSE maitinančiom vartot galima? Aš jau antra diena geriu, bet maitinu, tai vis klaustukas, ar galiu mirksiukas.gif Vis sergu ir sergu, tai galvoju, gal tas išgirtasis padėtų.

QUOTE(proksi @ 2015 03 12, 13:32)
rauksles pacios neissilygins, nebent ponas Vitkus prides savo rankas  biggrin.gif

Man irgi reiks Vitkaus paslaugų drinks_cheers.gif Varysim kartu. Gal nuolaida padarys biggrin.gif

P.S EV5p neperki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 12 kovo 2015 - 11:43
Mergaites, darau grazinima i Yoox, skambinti i Vilniaus skyriu, kad pasiimtu ar i Kauno, kaip nurode telefono numeri Yoox'as?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 03 12, 11:07)

Pemiau antra, nes pirmasis virsytu leistina suma.
Nusipirkau, tada tik nuejau atsiliepimu ieskot. Daug geru, bet nemazai ir negeru. Raso, kad galvos svaigimas pasireiske. Daug kas naudoja su kitu papildu, tuomet geriau veikia. Ar jus tik sita viena geret, nepridejot dar kokio kalogeno?
Atsakyti