QUOTE(ausryca @ 2015 08 17, 22:06)
Labai atsiprasau, kad paveluotai... bet tikrai nebuvo taip bsisu ten toj medicinkej pas ruta.. jau merginos parase kokiu doku reikia, as jai taip pat skanavau jai skiepu pasus, ir siaip susirasinejom el. pastu, jei kas neaisku as jai skambindavau... beje kazkas buvo parases kad vaikai negali buti sirge 5 sav. pries Tb testa, nieko panasaus,.. mes med ejom ketvirt, o mano mazoji pirmad atsikele su temp ir gerkle, as paskambinau ir paklausiau.. pasake kad testui tai itakos neturi, aisku tas sirgimas buvo keliu dienu.. beje prie gero noro musu ir vaiku atsakymai, jau buvo vakar, nereikejo laukt 10 d. aisku tai buvo jos pacios iniciatyva nes kiek zinau ji nuo pirmad atostogu eina. Tai vat nebuvo ji man kazkokia ikyri, ar siaip, aisku kabinejasi ziauriai, bet geriau nesileisti i diskusijas.. man truksta mazajai skiepu ir viskas med. jau galim pasimti, ji pati parasd, kad musu dok jau paruosti
Papildyta:
vaikai sirge vejar. tai nusikopijavo ta vieta is korteles, man darytas cezaris niekk nereikejo, sake as matysiu kad tai cezaris, kad mes sirge vejar. neturejau jokiu irodymu, pasake jei vaikai sirgo ir jus neuzdikretet, tai reiskia sirge.. kokiu skiepu truksta ji parase mes pasiskiepij id viskas
Papildyta:
QUOTE(ausryca @ 2015 08 18, 12:49)
ACIU!!!!! o dar vienas klausimas, kai registravotes jums viska pasake kokiu pazymu reikia ir t.t. ar pati klausete ka reikia atsivezti?
Viska ji pati sudiktavo ir kas svarbiausia, kai skambinau registruotis nekele ragelio, tai pati ji atskambino ir viska nuosekliai supasakojo ko reikia