Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 10, DV-2015 / DV-2016

QUOTE(sprinkl333 @ 2015 08 13, 12:40)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  Sveiki,

Taip mes jau po visko  bigsmile.gif  siandien draugai Vilniuje jau paeme pasus  biggrin.gif

Ambasada - viskas ten ne taip baisu kaip galvojome  rolleyes.gif  moketi galima ir eurais mes sumokejome 1256 euru uz keturis asmenis, klausinejo mazai, daugiau uztruko dokumentu priemimas, anspaudu paemimas  tongue.gif smile.gif

Musu klause abieju koki issilavinima turime, bei ka veiksime ten nuvyke (vyras turejo job offer bet jo neziurejo netgi, finansiniu dokumentu irgi neziurejo, nors turejome). ir tada tare: Everything looks fine to me, ir liepe ateiti uz poros dienu pasiimti pasu, kadangi mes vln nelikome, tai padare musu draugai, tik butina nurodyti asmenu vardus pavardes, kas gales paiimti. Mano tevai JAV gyveno daug metu nelegaliai, tikrai maniau sito ims klausineti, bet nieko isvis....

Saunu, sveikinu!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinkl333 @ 2015 08 13, 12:40)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  Sveiki,

Taip mes jau po visko  bigsmile.gif  siandien draugai Vilniuje jau paeme pasus  biggrin.gif

Ambasada - viskas ten ne taip baisu kaip galvojome  rolleyes.gif  moketi galima ir eurais mes sumokejome 1256 euru uz keturis asmenis, klausinejo mazai, daugiau uztruko dokumentu priemimas, anspaudu paemimas  tongue.gif smile.gif

Musu klause abieju koki issilavinima turime, bei ka veiksime ten nuvyke (vyras turejo job offer bet jo neziurejo netgi, finansiniu dokumentu irgi neziurejo, nors turejome). ir tada tare: Everything looks fine to me, ir liepe ateiti uz poros dienu pasiimti pasu, kadangi mes vln nelikome, tai padare musu draugai, tik butina nurodyti asmenu vardus pavardes, kas gales paiimti. Mano tevai JAV gyveno daug metu nelegaliai, tikrai maniau sito ims klausineti, bet nieko isvis....

Didziausi sveikinimai...
Atsakyti
QUOTE(Ferita @ 2015 08 13, 14:47)
Didziausi sveikinimai...

Aciu thumbup.gif

Ir Jums sekmes smile.gif viskas bus gerai ir jums smile.gif
Atsakyti
Ferita, kaip sekesi medicinine? Pas Ruta ejote? kokius dokumentus buvote pasiruose? Zodziu viskas idomu labai... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, merginos per kur pirkote bilietus su suniukais? Gal kokiu patarimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferita @ 2015 08 12, 20:01)
sprinkl333 kaip sekesi ambasadoj? ar jau ejot? papasakokit... mes rytoj medicinke einam, ziauriai pergyvenu

Papasakokite prasau kaip sekesi medicinine.... prasau.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryca @ 2015 08 17, 22:06)
Papasakokite prasau kaip sekesi medicinine.... prasau....  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laba diena,

Mes ejome pas Daktare Ruta. Buvome pasiruose visus skiepus tiek vaikai, tiek mes su vyru. Visiems buvau isemusi F027a formas apie sveikata, man papildomai reikejo ginekologes pazymos, bei jei kada esate guleje ligonineje reikia israsu (as viska susirinkau is ligoniniu, ypatingai jei yra kokie pjuviai daryti, operacijos...) jei sirgote vejaraupiais reikia jog daktare pazymetu tai toje 027a formoje. Taip pat 3*4 spalvotu nuotraukyciu, case number. lyg tiek... pradzioje apziurejo vaikus, svere, matavo, eme kraujuka (mano abiems eme is venos kraujuka), tikrino akis. Tada mes su vyru. Reikejo pildyti nemazai dokumentu, bendri klausimai, kuom sergate, ar rukote, ar geriate vaistus ir pan..... beje matavo spaudima, dar reakcija tikrino, na nebuvo baisu tikrai smile.gif ir tada mus nusiunte rentgena pasidaryti. medicinine pradejome 9.00 baigeme 15.30. Kraujo ir rentgeno atsakymus mums pasake gydytoja po poros dienu, ir pries ambasada atvaziavome viena diena anksciau ir pasiememe uzklijuotus vokus is gydytojos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinkl333 @ 2015 08 18, 08:24)
Laba diena,

Mes ejome pas Daktare Ruta. Buvome pasiruose visus skiepus tiek vaikai, tiek mes su vyru. Visiems buvau isemusi F027a formas apie sveikata, man papildomai reikejo ginekologes pazymos, bei jei kada esate guleje ligonineje reikia israsu (as viska susirinkau is ligoniniu, ypatingai jei yra kokie pjuviai daryti, operacijos...) jei sirgote vejaraupiais reikia jog daktare pazymetu tai toje 027a formoje. Taip pat 3*4 spalvotu nuotraukyciu, case number. lyg tiek... pradzioje apziurejo vaikus, svere, matavo, eme kraujuka (mano abiems eme is venos kraujuka), tikrino akis. Tada mes su vyru. Reikejo pildyti nemazai dokumentu, bendri klausimai, kuom sergate, ar rukote, ar geriate vaistus ir pan..... beje matavo spaudima, dar reakcija tikrino, na nebuvo baisu tikrai smile.gif ir tada mus nusiunte rentgena pasidaryti. medicinine pradejome 9.00 baigeme 15.30. Kraujo ir rentgeno atsakymus mums pasake gydytoja po poros dienu, ir pries ambasada atvaziavome viena diena anksciau ir pasiememe uzklijuotus vokus is gydytojos.  thumbup.gif

skiepus daretes visus is saraso? Savo poliklinikoje skiepinotes? Mokama? Su skiepu pasu pas daktare vaziavote ar tik ant lapo surasyta? Man daryti du cezariai, tai butinai is ligonines reikia ar gali ginekologe parasyti?
Atsakyti
QUOTE(ausryca @ 2015 08 18, 12:31)
skiepus daretes visus is saraso? Savo poliklinikoje skiepinotes? Mokama? Su skiepu pasu pas daktare vaziavote ar tik ant lapo surasyta? Man daryti du cezariai, tai butinai is ligonines reikia ar gali ginekologe parasyti?

Mano irgi du cezariai, tai ginekologe tai pazymejo israse, bei seimos daktare toj formoje dar parase. del skiepu as nuskanavau skiepu pasus Gyd. Rutai, ir ji man parase kokiu truksta smile.gif taip musu skiepai visi surasyti skiepu pasuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinkl333 @ 2015 08 18, 12:41)
Mano irgi du cezariai, tai ginekologe tai pazymejo israse, bei seimos daktare toj formoje dar parase. del skiepu as nuskanavau skiepu pasus Gyd. Rutai, ir ji man parase kokiu truksta  smile.gif  taip musu skiepai visi surasyti skiepu pasuose  smile.gif

ACIU!!!!! o dar vienas klausimas, kai registravotes jums viska pasake kokiu pazymu reikia ir t.t. ar pati klausete ka reikia atsivezti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryca: 18 rugpjūčio 2015 - 11:52
QUOTE(ausryca @ 2015 08 17, 22:06)
Papasakokite prasau kaip sekesi medicinine.... prasau....  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai atsiprasau, kad paveluotai... bet tikrai nebuvo taip bsisu ten toj medicinkej pas ruta.. jau merginos parase kokiu doku reikia, as jai taip pat skanavau jai skiepu pasus, ir siaip susirasinejom el. pastu, jei kas neaisku as jai skambindavau... beje kazkas buvo parases kad vaikai negali buti sirge 5 sav. pries Tb testa, nieko panasaus,.. mes med ejom ketvirt, o mano mazoji pirmad atsikele su temp ir gerkle, as paskambinau ir paklausiau.. pasake kad testui tai itakos neturi, aisku tas sirgimas buvo keliu dienu.. beje prie gero noro musu ir vaiku atsakymai, jau buvo vakar, nereikejo laukt 10 d. aisku tai buvo jos pacios iniciatyva nes kiek zinau ji nuo pirmad atostogu eina. Tai vat nebuvo ji man kazkokia ikyri, ar siaip, aisku kabinejasi ziauriai, bet geriau nesileisti i diskusijas.. man truksta mazajai skiepu ir viskas med. jau galim pasimti, ji pati parasd, kad musu dok jau paruosti
Papildyta:
vaikai sirge vejar. tai nusikopijavo ta vieta is korteles, man darytas cezaris niekk nereikejo, sake as matysiu kad tai cezaris, kad mes sirge vejar. neturejau jokiu irodymu, pasake jei vaikai sirgo ir jus neuzdikretet, tai reiskia sirge.. kokiu skiepu truksta ji parase mes pasiskiepij id viskas
Papildyta:
QUOTE(ausryca @ 2015 08 18, 12:49)
ACIU!!!!! o dar vienas klausimas, kai registravotes jums viska pasake kokiu pazymu reikia ir t.t. ar pati klausete ka reikia atsivezti?

Viska ji pati sudiktavo ir kas svarbiausia, kai skambinau registruotis nekele ragelio, tai pati ji atskambino ir viska nuosekliai supasakojo ko reikia
Atsakyti
QUOTE(Ferita @ 2015 08 18, 20:59)
Labai atsiprasau, kad paveluotai... bet tikrai nebuvo taip bsisu ten toj medicinkej pas ruta..

ACIU!!!! smile.gif thumbup.gif
Atsakyti