Ko tik nebandziau...kaip mane iskankino si veido liga, nuproteti galima.

Neimanoma susitaikyti. Jog raudona tai nieko, bet kai vos pajudejus ar spragtelejus pirstu ta oda labai uzkaista(ir tas gerai matosi), kai jau net nezinai ar cia pamelynavai, ar paraudonavai...ech. Ryzausi ir lazeriuj, Era Esthetus klinikoje su VBeam Perfecta lazeriu. Nesitikejau stebuklu, o ir nezadejo, bet zadejo kad veido kaitimas tikrai turi apmazeti. Dariausi 3 proceduras, po pirmos visai patiko, atrode kaitimas kazkiek sumazejo, bet jau po antros stipriai sureagvo oda, stipriau saude ko man turbut nereikejo, istinau visa, laikesi 3-4 dienas, issigandau, oda dege, atrode issinersiu is jos, raudona raudona.. Skambinau dermatologei, sunciau ft, nuramino, kad normali reakcija, kad po tokios reakcijos buna geresni rezultatai...taip taip, pastebejau kad po tos antros man jau ne kiek negerejo, trecia procedura taip pat be rezultatu. Praejus 2 men.aplanke kazkokia nuojauta, kad pablogejo, kaistu net ramybes busenoje, to ko nebudavo pries sia procedura. Vienas zandas ( o tiksliau skruostikaulio vieta) tapo raudonesne, akivaizdziai matosi kad del to jog ten atsirado nauju trukusiu kapiliaru. Nuejau konsultacijai, bet nieko gero apart to, kad gyne savo lazeri ji man nieko daugiau nepasake, o maciau is reakcijos, kad supranta, kad dar nemate tokios raudonos.( kaip tycia ten sedejau stipriai iraudusi)..Siule ateiti rudieni, galvoja, kad iki tada pagers (niekas negereja..), o jei ne tai nemokamai pakartos. Tik baisu jau ir eiti... Nors prarasti jau nera kaa, skruostai pas mane nuolatos paraude, tas man netrukdo, bet tas nuolatus degimo jausmas, tas stiprus momentinis paraudimas/ pamelynavimas... noretusi sumazinti.

Bendravau su viena mergina, kuri bande IPL lazeri, ji jaute pagerejima, sake butent kaitimo jausmas sumazejo. Rudieni bandysiu, o maza ka. Taip pat ruosiuosi sveikata issityrti, idomu kas kelia ta stipru paraudima, galbut spaudimas, galbut sirdis... Noresi tiketi, kad surasiu ka nors kas pades nors kazkiek susitvarkyti, nes nesijauciu normali.