Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

QUOTE(kavamale @ 2015 08 12, 22:29)
skaitau, skaitau ir nejaugi nera patenkintu proceduromis  ir atsikraciusiu kapiliaru?  verysad.gif

aš naikinau Sugiharoj. Ir esu patenkinta smile.gif Vienas buvo ant žando didelis tai jis lb puikiai pasinaikino,o kur panosėj.....tai vėl išryškėjo, bet....aš po kelių dienų po procedūros susirgau sloga...... bent jau man gyd sake,kad 6 savaites jokio super karšto maisto ar gėrimų, jokio veido dirginimo karštu vandeniu ar mechaniniu būdu, jokio lb aktyvaus sporto, vengti,kad nesukiltų labai spaudimas, jokio alkoholio.Tai tokios kaip ir prevencinės pagalbinės priemonės po procedūros. Beje tie kapiliarai panosėj irgi buvo nušviesėję, bet po slogos,kuri tęsėsi kelias savaites tai aš ir nesitikėjau,kad jie vėl neišryskės.Beje reikėtų pasidaryti pakartotinai, bet dabar tokiu laikotarpiu kai virusų aplinkui daug, ir rizikuoju vėl slogą pasigauti, nesidarysiu.
Atsakyti
Ko tik nebandziau...kaip mane iskankino si veido liga, nuproteti galima. verysad.gif Neimanoma susitaikyti. Jog raudona tai nieko, bet kai vos pajudejus ar spragtelejus pirstu ta oda labai uzkaista(ir tas gerai matosi), kai jau net nezinai ar cia pamelynavai, ar paraudonavai...ech. Ryzausi ir lazeriuj, Era Esthetus klinikoje su VBeam Perfecta lazeriu. Nesitikejau stebuklu, o ir nezadejo, bet zadejo kad veido kaitimas tikrai turi apmazeti. Dariausi 3 proceduras, po pirmos visai patiko, atrode kaitimas kazkiek sumazejo, bet jau po antros stipriai sureagvo oda, stipriau saude ko man turbut nereikejo, istinau visa, laikesi 3-4 dienas, issigandau, oda dege, atrode issinersiu is jos, raudona raudona.. Skambinau dermatologei, sunciau ft, nuramino, kad normali reakcija, kad po tokios reakcijos buna geresni rezultatai...taip taip, pastebejau kad po tos antros man jau ne kiek negerejo, trecia procedura taip pat be rezultatu. Praejus 2 men.aplanke kazkokia nuojauta, kad pablogejo, kaistu net ramybes busenoje, to ko nebudavo pries sia procedura. Vienas zandas ( o tiksliau skruostikaulio vieta) tapo raudonesne, akivaizdziai matosi kad del to jog ten atsirado nauju trukusiu kapiliaru. Nuejau konsultacijai, bet nieko gero apart to, kad gyne savo lazeri ji man nieko daugiau nepasake, o maciau is reakcijos, kad supranta, kad dar nemate tokios raudonos.( kaip tycia ten sedejau stipriai iraudusi)..Siule ateiti rudieni, galvoja, kad iki tada pagers (niekas negereja..), o jei ne tai nemokamai pakartos. Tik baisu jau ir eiti... Nors prarasti jau nera kaa, skruostai pas mane nuolatos paraude, tas man netrukdo, bet tas nuolatus degimo jausmas, tas stiprus momentinis paraudimas/ pamelynavimas... noretusi sumazinti. smile.gif Bendravau su viena mergina, kuri bande IPL lazeri, ji jaute pagerejima, sake butent kaitimo jausmas sumazejo. Rudieni bandysiu, o maza ka. Taip pat ruosiuosi sveikata issityrti, idomu kas kelia ta stipru paraudima, galbut spaudimas, galbut sirdis... Noresi tiketi, kad surasiu ka nors kas pades nors kazkiek susitvarkyti, nes nesijauciu normali. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievaaa00 @ 2017 05 01, 20:52)
Taip pat ruosiuosi sveikata issityrti, idomu kas kelia ta stipru paraudima, galbut spaudimas, galbut sirdis... Noresi tiketi, kad surasiu ka nors kas pades nors kazkiek susitvarkyti, nes nesijauciu normali. verysad.gif

Taip ir padarykite ir nebemėtyite pinigų toms "grožio" klinikoms. Mano pažįstamai buvo kažkas panašaus, tik ne taip smarkiai. Ji po greitesnio ėjimo labai rausdavo arba jei kas truputį suerzindavo irgi. Plius delnai kiek pamenu labai šlapdavo, tai tik pagerinus sveikatą viskas savaime pasitaisė. Berods su sulėtėjusia skydliauke ir mot. hormonais bėdos buvo.
Visada atsiminkite, kad visos bėdos eina iš vidaus, išoriniai būna tik sužeidimai.
Atsakyti
QUOTE(Jindi @ 2016 03 29, 17:15)
Jūsų desperatiška šitos klinikos reklama per visas temas tikrai sukelia labai daug abejonių klinikos vardui.  unsure.gif

Jindi, tai jei aš toj klinikoj darausi visas veido procedūras ir esu jomis patenkinta, ar turėčiau pratylėt? blink.gif
kai padarys ką nors negerai - būtinai parašysiu bigsmile.gif
Nuo 2014 metų dar nenusivyliau. ax.gif
Atsakyti
Merginos, perkaiciau visas temas ir taip liudna, kad niekas negauna teigiamu rezultatu po lazeriu proceduru. Skaiciau ir uzsienio forumuose, ten yra sekmingu gydymo rezultatu: https://www.realself.../V-Beam/reviews
Idomu, kas pas mus negerai. Ar gydytojai kazka netaip daro, ar lazeriai blogi, sunku suprasti unsure.gif 4u.gif

As visgi turbut rizikuosiu su v beam lazeriu naikinti kapiliarus ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Merginos, o gal kas darėtės KMUK? Ir kaina normali, ir klinikų gydytojai daro....Man tai irgi norisi tuos kapiliarus ir tą raudonį pašalinti....http://www.kaunoklin...-veneriniu-ligu

Atsakyti

O gal šitą kas išbandėte rožinei gydyti? Čia irgi KMUK

http://www.kaunoklin...ksfoliacija.pdf

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetuliukas: 19 lapkričio 2017 - 18:55

as salinausi nuo nosies sparneliu paraudimus. kokie buvo, tokie liko. padarytos 3 proceduros. 

Atsakyti
QUOTE(deimantukee @ 2017 11 16, 16:31)
Merginos, perkaiciau visas temas ir taip liudna, kad niekas negauna teigiamu rezultatu po lazeriu proceduru. Skaiciau ir uzsienio forumuose, ten yra sekmingu gydymo rezultatu: https://www.realself.../V-Beam/reviews
Idomu, kas pas mus negerai. Ar gydytojai kazka netaip daro, ar lazeriai blogi, sunku suprasti  unsure.gif 

As visgi turbut rizikuosiu su v beam lazeriu naikinti kapiliarus  ax.gif  4u.gif

Pvz man po antro karto darymo prie nosies padare "duobute", matyt per stipriai su lazeriu gyd pasidarbavo mad.gif manau truksta gydytojams kompetencijos arba daro siek tiek atmestinai-konvejeriu varo ...... ir lazeriai manau supirkti ne patys geriausi.

QUOTE(four roses @ 2018 05 03, 18:56)
<p>as salinausi nuo nosies sparneliu paraudimus. kokie buvo, tokie liko. padarytos 3 proceduros. </p>

pas mane jau du kartus salinti.Vel viskas isryskejo. Bet as ir trecia karta rudeniop darysiu biggrin.gif Kad ir metus tesilaiko, bet jau galiu be jokiu pudru i lauka iseiti,o dabar be pudrosar maskuoklio ne zingsnio mad.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2018 05 18, 18:41)
Pvz man po antro karto darymo prie nosies padare "duobute", matyt per stipriai su lazeriu gyd pasidarbavo mad.gif manau truksta gydytojams kompetencijos arba daro siek tiek atmestinai-konvejeriu varo ...... ir lazeriai manau supirkti ne patys geriausi.
pas mane jau du kartus salinti.Vel viskas isryskejo. Bet as ir trecia karta rudeniop darysiu biggrin.gif  Kad ir metus tesilaiko, bet jau galiu be jokiu pudru i lauka iseiti,o dabar be pudrosar maskuoklio  ne zingsnio mad.gif

as turejau irgi panasu nemalonu atveji, naikinausi viena mazyti raudona taskeli - sprogusi kapiliara ant lupos, man po lazerio vietoj raudono taskelio liko baltas randelis, zodziu ne ka geriau nei buvo. Kai pasakiau apie tai dariusiai procedura gydytojai, ji atsake - na taip, to ir reikejo tiketis, cia gi plona oda, gleivine. Labai nustebau, kad ji to nepasake PRIES atlikdama procedura, zinoma buciau nedarius visai. Daugiau pas ja nebesilankau.

bandysiu si mazyti randa islygint rugstiniu pilingu, tik ieskau tikrai kruopscios meistres, zinancios ka daro ir nepadarysiancios daugiau zalos nei naudos smile.gif

Atsakyti

as turejau irgi panasu nemalonu atveji, naikinausi viena mazyti raudona taskeli - sprogusi kapiliara ant lupos, man po lazerio vietoj raudono taskelio liko baltas randelis, zodziu ne ka geriau nei buvo. Kai pasakiau apie tai dariusiai procedura gydytojai, ji atsake - na taip, to ir reikejo tiketis, cia gi plona oda, gleivine. Labai nustebau, kad ji to nepasake PRIES atlikdama procedura, zinoma buciau nedarius visai. Daugiau pas ja nebesilankau.

bandysiu si mazyti randa islygint rugstiniu pilingu, tik ieskau tikrai kruopscios meistres, zinancios ka daro ir nepadarysiancios daugiau zalos nei naudos smile.gif

o kuriam mieste ir kurioje klinikoje darėtės?  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2018 08 06, 17:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lisik" data-cid="72171318" data-time="1533549766"><div><p>as turejau irgi panasu nemalonu atveji, naikinausi viena mazyti raudona taskeli - sprogusi kapiliara ant lupos, man po lazerio vietoj raudono taskelio liko baltas randelis, zodziu ne ka geriau nei buvo. Kai pasakiau apie tai dariusiai procedura gydytojai, ji atsake - na taip, to ir reikejo tiketis, cia gi plona oda, gleivine. Labai nustebau, kad ji to nepasake PRIES atlikdama procedura, zinoma buciau nedarius visai. Daugiau pas ja nebesilankau.

bandysiu si mazyti randa islygint rugstiniu pilingu, tik ieskau tikrai kruopscios meistres, zinancios ka daro ir nepadarysiancios daugiau zalos nei naudos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>o kuriam mieste ir kurioje klinikoje darėtės?  4u.gif​ </p>

Vilniuje, parasysiu i AZ klinika ir meistres varda mirksiukas.gif
Atsakyti