Pratesiant ankstesne tema. Galiu pasakyti man labai aktualu, kadangi kapiliaru salinti pradejau pries metus. pavasari turejau dvi proceduras, vasaros pabaigoje jau aiskiai maciau, kad reiks jasir skubiai kartoti. Iki dabar per ziema esu pasidariusi tris proceduras. Ir noriu pasakyti, kad AS BE GALO GAILIUOSI, KAD ISVIS TAI PRADEJAU. NES MAN NEBUVO TAIP BAISIAI KAIP DABAR! Nebezinau ka toliau daryti nes tie kapiliarai jie tik ryskeja. labai labai gailiuosi kad visa tai pradejau.Is pradziu du kartus naudijo lazeri kai lieka saseliai po proceduros. liko randeliai apvalus apie snerves. paskambinau sakau tokie dalykai darosi. Atvyk kita lazeri naudosim. Niekas nepasikeite po tu lazeriu ir po tu triju kartu. Man net nebuvo taip baisiai kaip dabar raudoni zandai ir aplink nosi. Akiu dumimas pinigu i bala metimas. Beje po antro karto su lazeriu perdaug nudegino tai dar ant skruostikaulio apvalus randelis stovi. Grazu net zalia!!!! Ir gaziai nusidaze mano zandukai pfupfupfu as. I klinika tokia net nenuvykau. Ziuri gyd.ta mano pirma fotoir ka jokiu kapiliaru nesimato. Na fotikas tiek to. Bet foto padarykim dabar ir ka jie matos plika akim. Gal profezionalai patars, gal kas uzsuka cia i forumus. Tai ka man dabar daryt?
QUOTE(Kosmita @ 2015 03 04, 19:59)
Buvau aš dar kartą Era Esthetic.
Šį karta darė kita gydytoja ir su kitu lazeriu, tai buvau labai viltingai nusiteikusi. Taip pat maloniai nustebino, kad procedūrą padarė nemokamai, tačiau...
Tačiau prabėgo mėnuo, o man vos ne verkti norisi stovint pries veidrodį - taip gailiuosi, kad apskritai pradėjau tas procedūras
Niekad pas mane nebuvo nei tiek kapiliarų nei toki ryškaus raudonio aplink nosį, toks įspūdis, kad po kiekvienos procedūros situacija vis blogėja 
Kad pinigai išmesti tai viena, bet kur kas skaudžiau man, kad norėjau pakoreguoti porą kapiliarų, o dabar turiu jų n ir dar ryškią aureolę aplink...
Šį karta darė kita gydytoja ir su kitu lazeriu, tai buvau labai viltingai nusiteikusi. Taip pat maloniai nustebino, kad procedūrą padarė nemokamai, tačiau...
Tačiau prabėgo mėnuo, o man vos ne verkti norisi stovint pries veidrodį - taip gailiuosi, kad apskritai pradėjau tas procedūras

Kad pinigai išmesti tai viena, bet kur kas skaudžiau man, kad norėjau pakoreguoti porą kapiliarų, o dabar turiu jų n ir dar ryškią aureolę aplink...