Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Laba 4u.gif Nu jei rutuliojant gyvunu tema, tai maniskei katei labai idomus tie zymeliai, vis juos istraukia ir nusinesa, tai pas dukra i lova, tai i savo guoli doh.gif gerai, kad kol kas po viena, zinau kur grazint reikia, va kai nuvilks vienu metu kelis, nezinau ka reiks daryt blink.gif Jauciu siandien reiks uzsiimt dar kokiu lapukus atsarginius susirasyt g.gif
Papildyta:
Gal ta superfosfata ir man isbarstyt g.gif bet vienoj pusej ridisiukai jau bando nosis kist g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 09 kovo 2015 - 07:24
I žymeklių tema. Mama sode braškes susižymėjo. Kurios skanios. Geros ir t.t. nes buvo gaidžių jau atsiradę. Kur daug žydi o naudos jokios. Tai mano vyriausiasis gryžta linksmas. Močiute!!! Kažkas sode išmėtė peilius tai aš surinkau. O ji su vienkartiniais peiliais susižymėjo lotuliukas.gif

Nusižiūrėjau tai bandysiu žymėtis su papke sukarpyta. Nes dvaro buteli jau susikarpiau. Visai fainai sėjinukus susižymėt.
Atsakyti
user posted image
Ar anksti kasau pakaušį ne-bė-daaa
Aš su jumis, pomidorkos, vi-sa-daaa
Pasisėjau pomidorus aš šian-dieeen
Ir už jus anksčiau ragausiu aš vis-vieeen..

tam taram param param tam-ta-raaaam...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 09, 10:00)
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kad anksčiau ragausi, niekas neabejoja biggrin.gif
Atsakyti
o aš vakar , netikėtai pačiai sau, pabaigiau visus susėt... biggrin.gif thumbup.gif dabar beliks tik atsėt , jei jas neišlįs...
Atsakyti
Vos pavijau jus, pleputės, nuo penktadienio neskaičiusi doh.gif Žiūriu, ir pasibarti spėjot (dėl trąšų ir mėnulio). O dar ginčijatės, kad mėnulis augalams sėti nesvarbu. Tai kad net ir palatininkes pilnatis veikia biggrin.gif

QUOTE(vaizduote @ 2015 03 08, 18:16)
sveikos merginos. esat kas Jantar auginusios? kaip skonis/derlingumas?
ir siaip gal pasidalinsit nuomonem apie geltonuosius? ar yra tokiu, kuriuos metai is metu auginat?

Man tai pernykštis atradimas buvo geltoni "Čudo sveta". Pažįstama įsiūlė kelis neišpikuotus daigelius, paėmiau tik iš mandagumo, vėliau iš pasigailėjimo pasodinau šiltnamio kamputyje... Ir šiemet būtinai sėsiu. Labai derlingi, ilgo derėjimo laikotarpio, citrinos dydžio ir formos wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 09, 11:00)
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif topas thumbup.gif
Atsakyti
reiks siandien burtu traukimu uzsiiminet ir seklytes pradet i zeme kist biggrin.gif
Atsakyti
apie Jantar... ax.gif aš esu auginus , jis man patiko- stambiavaisis , gan derlingas , graži spalva , skonis geras...šiemet irgi auginsiu.
Atsakyti
nu, meškos, nu labas rytas, nu taram param- kai aš klausiau, rėkavau apie jantar tai tyla buvo, pararam g.gif gaila buvo parašyti- tik sėk, geri unsure.gif tai dabar per panevalią reiks dar pora įkišt, kas kad pas mamą jau urmu daigų iki kaklo doh.gif
Atsakyti
ieskau intike visokiu daba pomodoro scatolone3 ir pomodoro da terrazzo , gruntovyj malinovy ir tep toliau smile.gif kazi iki vakaro ka nors ISESIU blush2.gif
Papildyta:
o "zolotyje kupola" kas auginot, vertas demesio, t.y. ar derlingas ar skanus?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 09, 13:05)
nu, meškos, nu labas rytas, nu taram param- kai aš klausiau, rėkavau apie jantar tai tyla buvo, pararam g.gif gaila buvo parašyti- tik sėk, geri  unsure.gif tai dabar per panevalią reiks dar pora įkišt, kas kad pas mamą jau urmu daigų iki kaklo doh.gif

biggrin.gif tai neįmanoma visko perskaityt...reiktų nieko nedirbti tik skaityti skaityti...ką netyčia užmatau ir tiek... rolleyes.gif
Atsakyti