Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Kad uzbaigciau puslapi, papasakosiu, ka siandien nuveikiau siltnamy. Isbarsciau superfosfata, kiek pakasinejau. Prisinesem i vidu gelzbetonio ploksciu, "grisim" su vyru takeli. Tikiuosi, bus tvarkinga ir siluma akumuliuosis. Dabar iki pilnos laimes truksta tik laistymo sistemos, bet sitos idejos nelaidoju dar.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 03 08, 21:34)
bet kuriuo atveju prikabinant foto ji bus gerokai didesnė, nei leidžiama. Reiktų sumažinti prieš prisegant  4u.gif
Na, o man nepatinka sėt taip į indelius - gerokai ilgiau dygsta taip. Bandžiau pernai ir daugiau taip nedarysiu  schmoll.gif  Sėju į bendrus nedidelius indukus, statu ant radiatoriaus, ir per kelias dienas viskas sudygsta.

Kita syki zinosiu smile.gif
As, jei prisiseciau i bendrus, garantuotai sumaisyciau. Nors esu girdejus, kad pomidorai greiciau dygsta budami didelej kompanijoj, neprapuls ir cia - visgi visur maziausiai po du, o dazniausiai 3-4. Be to, pas mane pavasaris veliau ateina nei visur, ir taip jau nervinuos, kad paskubejau.
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 03 08, 20:41)
Be to, pas mane pavasaris veliau ateina nei visur, ir taip jau nervinuos, kad paskubejau.

negali būt, kad vėliau smile.gif Šiandien turbūt visur jau pavasaris wub.gif
Atsakyti
as seju tarkim i koki induka nuo varskytes smilga ar grudetos. i ji galiu sutalpint 3 veisles po 2 seklytes. vienam gae su markeriu uzrasau ant induko, kiam gale ir per viduri, tada zinau kur kas paseta. induka i maisiuka ir ant radiatoriaus. va kai au ersodineju, tada veliavytes darau is krapstuko ir baltos lipnos juostos, markeriu uzrasau. o veliau i sitnami pasodinus ta veliava su siulu ant daigo pakabinu biggrin.gif kazkaip rasliavos taip maziau man blush2.gif
Atsakyti
et, aš Dvaro pieno butelį karpau ir ant juostelių su markeriu rašau - man taip paprasčiausia ir greičiausia.
Ir pikiuojant tokias juosteles su pavadinimais susmeigiu šalia. Šiltnamy ant didelių daigų tai jau normalius žymeklius prisegu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 08, 21:45)
negali būt, kad vėliau  smile.gif  Šiandien turbūt visur jau pavasaris  wub.gif

Nuo Kauno atsiliekam 2 savaitem visada. Pas mus labiausiai zemyninis klimatas Lietuvoje.
Aha,geeera siandien, nors vejas buvo saltas, bet as net pievele issigrebsciau. Krokai ir tulpes iskiso nosis.
Atsakyti
Del pipiru afrodite , kas klause , tai jos nuostabios nes labai derlingos , skanios ir veslios .
Panasios skoniu i gurmet , kuris duodavo po du vaisius nuo krumo . AFRODITES DERLINGOS IR LABAI LENGVA SEKLAS ISIMT .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 08, 21:01)
Del pipiru afrodite..

ėėė, брысь į paprikų temą su paprikom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 kovo 2015 - 21:20
Atsiprasau uz offtopica , del tu pipiru.
Del menulio faziu , tai sejimas susijes su vandens balansu augaluose . Vanduo skirtingai eina per augalu kapiliarus per skirtingas fazes . Bet kad tai butu su derlium susije abejoju .
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 03 08, 20:41)
Prisinesem i vidu gelzbetonio ploksciu, "grisim" su vyru takeli. Tikiuosi, bus tvarkinga ir siluma akumuliuosis.

Vat dėl tos šilumos ką prisimąsčiau. rolleyes.gif Jei į šiltnamį įneščiau keletą tokių plytos didumo tamsių akmenų, jie per dieną gerai įšiltų ir naktį šilumą atiduotų augaliukams. Turiu omeny balandžio- gegužės mėn., gal ir birželio pradžioj. O vasarą juos išnesčiau, kad dar daugiau karščio neskleistų. Ką manot ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2015 03 08, 21:50)
Vat dėl tos šilumos ką prisimąsčiau. rolleyes.gif 

išties kai kas taip daro smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 08, 21:29)
Bet kad tai butu su derlium susije abejoju .

ir aš abejoju. Bet jei kas tiki - tegu. Niekam nuo to nėr blogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 08, 22:00)
išties kai kas taip daro  smile.gif

Tikrai bigsmile.gif ? O maniau, kad kažką naujo sumąsčiau ax.gif Mintį pakišo kažkur nuotraukose matyti plastikiniai buteliai su vandeniu, tik kad vanduo greit atšąla.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2015 03 08, 22:42)
Tikrai  bigsmile.gif ? O maniau, kad kažką naujo sumąsčiau  ax.gif Mintį pakišo kažkur nuotraukose matyti plastikiniai buteliai su vandeniu, tik kad vanduo greit atšąla.

Tai, kad tie akmenys dar greiciau atsala, nei vanduo buteliuose ax.gif Nebent didelius kazkokius isirident i vidu. Is nedideliu akmenu naudos mazai.
Pas mane pilnas siltnamis akmenu biggrin.gif kazkada kazkam prispaust reikejo, tai prisinesiau, o dabar tingiu isnest blush2.gif Tai pora metu jie pas mane pakrasciais isdelioti.
Atsakyti