Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saintlina @ 2015 03 08, 18:56)
o kas kaltas? Mėnulis?

Pingvinai ax.gif Pas man,kaip visais metais, 90 procentų paprikos sudygo.Viena veislė visiškai nepasirodė,bet sėklos gautos krapštytinės,tai velnias žino, kas kaltas.Pipiriukai visi.Kaip ir kasmet.Per daug biggrin.gif
Atsakyti
neseju dar neko siandien. bet uztat sode buvom nuvaziave. karklu sakeliu prisiskyniau o vyras su sekatorium pasmulkino biggrin.gif tsakant darysim augimo stimuliaturiu natur produkt pagal marmaleda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 08, 19:09)
Pingvinai  ax.gif  Pas man,kaip visais metais, 90 procentų paprikos sudygo.Viena veislė visiškai nepasirodė,bet sėklos gautos krapštytinės,tai velnias žino, kas kaltas.Pipiriukai visi.Kaip ir kasmet.Per daug  biggrin.gif

Ne tau Jalapeno seklu daviau? Sudygo ?

Siandien ankstyvesnius setus ispikiavau,kaip Ptashka-i celofaninius vystiklus biggrin.gif Ziuresiu kas cia gausis is ju, jei gerai jausis, tai ir likusius daigus visus i tokius suvarysiu, nes vietos ant stelazo, tai labai susitaupo g.gif
Atsakyti
Svarbiausia ta viena nuostabiausia veisle afrodite . Jau lietuvos klimate nuostabios uzaugo , galvojau va bulgarijoj tai jau stebuklingos bus . Seklos is sekluvos , nu bet ne vienos is dvieju pokiu . Visos kitos isdygo po kelias , ciliu net per daug .
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 08, 19:13)
Ne tau Jalapeno seklu daviau? Sudygo ?

Man.Jo,visu 100 biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 08, 19:19)
Svarbiausia ta viena nuostabiausia veisle afrodite . Jau lietuvos klimate nuostabios uzaugo , galvojau va bulgarijoj tai jau stebuklingos bus . Seklos is sekluvos , nu bet ne vienos is dvieju pokiu . Visos kitos isdygo po kelias , ciliu net per daug .

ne i tema, bet... 4u.gif
cia apie ta geltona paprika afrodite kalbat? gera ji???. kai pasejau visa pokeli, kai sudygo visos . dvi dezutes pilnos bigsmile.gif
o ciliai isvis kazkokie. balkone kabejo dziovinami, o paskui pamirsti pora metu ten uzgrusti prabuvo. pabandziau set, nu ir kad pridygo MISKAS doh.gif kazi is tokiu pasaldytu tik lapus augins ar ir vaisius megs? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2015 03 08, 13:30)
Merginos, paprotinkint prašau, kai šitiek daug veislių sėjate, kaip jūs tuos daigelius suvardinant, gal kokį kodavimą patarsite. Ačiū 4u.gif

As darau veliavytes is dantu krapstuku ir limpancio popieriaus - prisegu savo susetus.

QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 08, 19:49)
Paziuresim dar kas sudygs . Gal reiks atset , gi negali zinot . Jau saldieji pipirai kaip siemet nedygsta ir nesakykit kad cia kalta bloga prieziura .

Man uzsispyrusiai nedygsta lietuviska Alanta. Dvi supuvo zemej, dvi daiginasi ir niekaip nesusidaigina ant radiatoriaus. Ima pyktis ant ju, bet labai noriu nors vienos. Trapez jau trecius lapus leidzia, bevardes geltonos - antrus.

Kai sesit lauko pomidorus, suktelkit, as siemet bandysiu pirma syki.
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 03 08, 19:07)
laukinukus sėsi?  g.gif Man dar pusę šiltnaminių reikia pasėti  ax.gif

zemaugiu turiu tai kisiu i lauka kai kuriuos smile.gif kiek i siltnami sodini?
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 08, 19:40)
zemaugiu turiu tai kisiu i lauka kai kuriuos smile.gif kiek i siltnami sodini?

Bandysiu sutalpinti 60 daigų (aukštaūgiai ir vid. aukščio) blush2.gif O su žemaūgiais laukinukais dar luktersiu ax.gif
Atsakyti
Gardi, sumažinkit foto....
Atsakyti
Atsiprasau, as telefonu narsau, man nerodo istampymo. Nebegaliu jau redaguoti, tai pasistengsiu greiciau puslapi uzbaigti:(
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 03 08, 20:32)
Atsiprasau, as telefonu narsau, man nerodo istampymo.

bet kuriuo atveju prikabinant foto ji bus gerokai didesnė, nei leidžiama. Reiktų sumažinti prieš prisegant 4u.gif
Na, o man nepatinka sėt taip į indelius - gerokai ilgiau dygsta taip. Bandžiau pernai ir daugiau taip nedarysiu schmoll.gif Sėju į bendrus nedidelius indukus, statu ant radiatoriaus, ir per kelias dienas viskas sudygsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 kovo 2015 - 20:36