Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Intensyvioji terapija padeda . Pasejau tuos pokius kurie jau praimti ir kitiems metams padet ranka nekyla . Taigi zydint bademkai ( migdolui ) i dezute paseta : 1. irlandskij likior
2. Black sea men 3. Svara 4. Churma 5. Oziris 6. black cherry .
Skaitau kad visai jau i geraja puse . Kaimyne sake kad butinai jai reiks lietuvisku pomidoru is manes . Pagaliau ji nebesako ant manes ruska . O su tais pomidorais tai tokia biski kolizija , dauguma is rusisku pokeliu .
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 08, 08:32)
tu pernai lyg ir sodinai pomidorus tinkamom ir netinkamom dienom. Ir net susižymėjus buvai. Tai ar stebėjai  - ar buvo skirtumų?

Kur gi ne ,tris kart didesnis derlius buvo ax.gif .Niekuo jie nesiskyrė.Tie,kurie turėjo būt derlingi ,tie ir buvo.Nederlingoms veislėm dzin tas mėnulis ir gali aplink tą daigą ant šluotos ar dulkų siurblio raita jot irnesakyk.gif Aišku,galima apkaltint mane,kad paskui augindama nesilaikiau tų gamtos dėsnių, liedama ir tręšdama,nes ten,pagal mėnulius, irgi reikia tinkamom dienom daryt. Jei kuri mėnulininkė išspaus iš Noire de Crimee padorų derlių,tada gal ir patikėsiu. A taip...

Atsiprašau ,kad ne į temą iš anksto 4u.gif . Aš arbūzus laaabai tinkamom dienom sėjau,tręšiau irgi į tas abrakadara temas įlindus slapta paskaitydama,nesikišdama ir tikinčiųjų nenervuodama biggrin.gif ...ir špygelė derliaus. Tau gi dzin,ar Pingvinų,ar Delfinų diena,o derlius,kaip visada-karučiais.Visai ne pagal gamtos dėsnius unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Koks fainas oras lauke taip ir nesinori namo wub.gif Radau superfosfato maišą tai šiltnamio žemę praturtinau, susikasiau, salotikių pasisėjau ax.gif
Atsakyti
pas mus irgi oras kaip pasaka ,pomidorai paseti ,dar ne visi bet jau pradzia yra ,kitus sesiu veliau nes zadu i lauka sodint dar
Atsakyti
Iš pirmo etapo tik erelio snapas nerodo kabliukų, likusią sėją gal kitam savaitgaliui ar kovo 11d. atidėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 08, 16:37)
tau gi dzin,ar Pingvinų,ar Delfinų diena..

gi tikrai, pernai buvau atradusi Pingvinų dieną biggrin.gif Bet nepamenu, ar ką sodinau tądien smile.gif
Pas man visi pomidorai sudygo, nesirodo kol kas tik amerikietiškieji Sunsugar (gal kelionėj smegenis sutrenkė) ir n metų senumo Sweet 100. Bet sudygs ir tie, ne kur dings.
Atsakyti
sveikos merginos. esat kas Jantar auginusios? kaip skonis/derlingumas?
ir siaip gal pasidalinsit nuomonem apie geltonuosius? ar yra tokiu, kuriuos metai is metu auginat?
Atsakyti
geltonieji Lemon boy ir citrina , nuostabus derlingi ir skanus , jokiu pingvinu dienu jiems nereikia .
Zolotaja kist ir zolotaja rybka tokie vidutinio skonio , bet derlingi . Goldkrone kokteiliniai skanus , derlingi , mazai serga .
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 03 08, 17:47)
Iš pirmo etapo tik erelio snapas nerodo kabliukų, likusią sėją gal kitam savaitgaliui ar kovo 11d. atidėsiu  g.gif

as i gala menesio atidesiu sekancia seja biggrin.gif
Atsakyti
Paziuresim dar kas sudygs . Gal reiks atset , gi negali zinot . Jau saldieji pipirai kaip siemet nedygsta ir nesakykit kad cia kalta bloga prieziura .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 08, 18:49)
Jau saldieji pipirai kaip siemet nedygsta ir nesakykit kad cia kalta bloga prieziura .

o kas kaltas? Mėnulis? Pas mane puikiausiai viskas sudygo.
Papildyta:
QUOTE(vaizduote @ 2015 03 08, 18:16)
ir siaip gal pasidalinsit nuomonem apie geltonuosius? ar yra tokiu, kuriuos metai is metu auginat?

Lemon boy tikrai gausiai dera ir skanūs. Dar kasmet auginu Korol Sibiri, Miodovyj Spas (puikaus skonio, dideli jaučiaširdžiai pomidorai) ir būtinai kasmet auginsiu Bolzano (kkanus hibridas, atsparus ligoms ir temperatūrų svyravimams, derėjo iki šalnų, labai gausiai).
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 08, 18:44)
as i gala menesio atidesiu sekancia seja biggrin.gif

laukinukus sėsi? g.gif Man dar pusę šiltnaminių reikia pasėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 08 kovo 2015 - 19:31