Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(marina30 @ 2015 03 17, 14:35)
susiruošiau šiandien pasieti, atėjo kaimynas ir prigasdino kad mėnulio fazė bloga, iki 20 d. nieko negalima seti, tai sėdžiu ir galvoju ką daryt smile.gif))

Dabar pradėkit grūdinti, o 20- tą dieną perkelsit šilumon - ir dygt pradės tinkamomis dienomis, pats gerumas bus.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 03 17, 13:15)
Nemanau, kad kaltas substratas, aš į jį sodinau paprikas ir čiliukus...

o va pas mane irgi tam substrate keli pirmi pomidorai augo. Pradžioj gražiai augo. Paskui aš juos paliejau su Delfan'u, ir su lapeliais tas pats pasidarė, kaip merginos sakė. Ir galvoju, kame reikalas. Padaugint Delfan'o negalėjau, ne pirmąkart naudoju. Susipjovė ten kažkas? Irgi kaži, taip pat ne pirmus metus tą substratą naudoju.
Kol kas nepersodinau, palikau kaip yra. Nuskyniau tuos negražius lapelius ir išvežiau į kaimą grūdintis. Pažiūrėsiu po savaitės kaip jie atrodys.
Papildyta:
QUOTE(Daugmanta @ 2015 03 17, 15:12)
Dabar pradėkit grūdinti, o 20- tą dieną perkelsit šilumon - ir dygt pradės tinkamomis dienomis, pats gerumas bus.

tai rašo, kad jau iki 26-os dienos reiks laukt smile.gif O tada jau pomidorų iki rugpjūčio lukters smile.gif
Atsakyti
maniškiai pomikai išdygo ir stop blink.gif ir šilta,ir paskui saulę nešioju-ko dar maža?tikrų lapų neleidžia verysad.gif angel_sadangel.gif
gal irgi dėl substrato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 17 kovo 2015 - 16:26
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 17, 16:26)
maniškiai pomikai išdygo ir stop blink.gif ir šilta,ir paskui saulę nešioju-ko dar maža?tikrų lapų neleidžia verysad.gif  angel_sadangel.gif
gal irgi dėl substrato?

o kada seti? Saviskius sejau kovo 6d., tai pirmieji isdyge tik dabar tikrus lapelius isleido.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 17, 16:36)
o kada seti? Saviskius sejau kovo 6d., tai pirmieji isdyge tik dabar tikrus lapelius isleido.

Pas mane tokiu pat metu seti, tai irgi dar tik bando leisti tikruosius lapelius, bet ir tai dar ne visi, nes dygimas netolygus buvo.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 17, 16:36)

viskas normalu - kovo 1-os d. sėjos su pirma tikrų lapelių pora, jau gražia, nemaža
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 17 kovo 2015 - 17:27
Bandau rodyti - liūdnas vaizdelis.

user posted image

Kai dieną pabuvo šiltnamy, dar blogiau pasidarė - lapai susisukę ,kraštai padžiuvę , permatomom dėmėm išmėtyta . Gal tas substratas kokiu virusu užkrėstas , iki persodinimo buvo gražuoliukai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 17 kovo 2015 - 17:43
Panasu kad bus gave saules smugi . Turetu atsigaut .Mano tai neauga , gal patempt kaip tas meskinas dare?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 17, 18:49)
Panasu kad bus gave saules smugi .

Nemanau , šiltnamis polikarbonatinis , langai , durys buvo atviri , ploviau sienas ... Nepersodinti atrodo gerai .
Atsakyti
user posted image

Vaisinkimes 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti