Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(baltagėlė @ 2015 03 08, 01:09)
ČIA
Tai kad jokia čia ne abrakadabra  smile.gif .Gamtos dėsniai ir tiek.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 07, 23:40)
Burtai,raganystės, prietarai ,abrakadabra,sodoma gomora dvidešimt pirmam amžiuj user posted image

tu pernai lyg ir sodinai pomidorus tinkamom ir netinkamom dienom. Ir net susižymėjus buvai. Tai ar stebėjai - ar buvo skirtumų?

Chi chi, aš vėl visus pomidorus susėjau netinkamu laiku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 kovo 2015 - 08:36
QUOTE(saintlina @ 2015 03 08, 08:32)
tu pernai lyg ir sodinai pomidorus tinkamom ir netinkamom dienom. Ir net susižymėjus buvai. Tai ar stebėjai  - ar buvo skirtumų?

Chi chi, aš vėl visus pomidorus susėjau netinkamu laiku  smile.gif

o kada sejot? g.gif subalamutino mane visai tie kalendoriai doh.gif tai sendien tinka ar netinka set pomidorus ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 08, 08:52)
o kada sejot? g.gif  tai sendien tinka ar netinka set pomidorus ? 4u.gif

pirmadienį smile.gif Man bile kuri diena labai tinkama, jei noras sėt atsiranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 08, 11:18)
pirmadienį  smile.gif Man  bile kuri diena labai tinkama, jei noras sėt atsiranda  smile.gif

Labas iš ryto.
Atsakyti
Po ilgų niūrių dienų pagaliau pasirodė saulė biggrin.gif Keliajame su daigais į šiltnamį.
Atsakyti
Merginos, paprotinkint prašau, kai šitiek daug veislių sėjate, kaip jūs tuos daigelius suvardinant, gal kokį kodavimą patarsite. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2015 03 08, 13:30)
Merginos, paprotinkint prašau, kai šitiek daug veislių sėjate, kaip jūs tuos daigelius suvardinant, gal kokį kodavimą patarsite. Ačiū 4u.gif

Prosta -daigykloj sunumeruojam o lape sarasiuka surasom pagal numerius wink.gif lygiai taip pat ir grudinant ar mirkant
Atsakyti
Pomidorai suseti jau penktadieni. Susiemiau ir susitvarkiau. Su pincetu kol prideliojau visas seklas biggrin.gif ... Pritrukau zemiu papriku pikiavimui, reiks ryt daugiau atsivezti, nes ankstyvieji pomidorai su pirmais lapeliais svieziais jau irgi noretu patogesniu patalu.
Atsakyti
Aš ant sėjamų indelių prilipinu užrašytas etiketes. Rašau sėjos datą ir pavadinimą. Kartais pasižymiu, kad ankstyvas ar kad šių skabyti nereikia.
user posted image
Pikiuojant vėl ant indelių užklijuoju pavadinimus, tik jau be sėjos datos.
Suaugusiems, kurie keliaus į šiltnamį - uždedu ant stiebų etiketes. Imu pastorintą įmautę (dažniausiai papuola tokios, kur viena dalis spalvota storesnė, kita skaidri). Piršto pločio sukarpau į juosteles. Užrašau markeriu, kuris skirtas rašyti ant kompaktų Tada užkabinu ir sąsiuviniams skirtom sąsagėlėm susegu. Kad būtų suprantamiau - parodau:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 07, 12:23)
Tada labai keistas klausimas. Per 5 metus kas pavasarį tas pats diskutuojama dėl sėjos laiko. Galiausiai jau ir patirties prikaupusi sėjant. Man pvz. Jokia supermama neįrodys, kad vasario 28d sėt blogai, nes ši sėja man visada pasiteisina, skirtingai, nei kovo 8 ar vėliau.  cool.gif

Papildyta:
Va būtent.  4u.gif Dėkui tau.
Bet gi Gonzikas rūbą pakeitė į pavasarinį.  wub.gif

Na,ir pikčiurna ta Mič...nenori visai neatsakyk,jei atsiras norinčių atsakyti,pasidalins savo mintimis ta tema...Jokia čia išskirtinė palata:kaip ir visur ligoniai ateina,išeina ,o liga griebia kitus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 03 08, 13:21)
parodau:
user posted image

O kaip tas virveles pritvirtinate apacioje?
Atsakyti