Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 16, 18:06)
ir nesuprantu lyg Lt gyvenam,iš kur pas jus tokia Afrika su +35..Pas mani vos +14 balkone.. ir šiltnamyje porą laipsnių šilčiau..

Baik juokus blink.gif A tu Lietuvoj?Nes pas mani šiandien net kavos įstiklintam balkone nėjo išgert langelių nepravėrus .Jau ne Ispanija,bet pekla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 16, 19:12)
Baik juokus  blink.gif A tu Lietuvoj?Nes pas mani šiandien net kavos įstiklintam balkone nėjo išgert langelių nepravėrus .Jau ne Ispanija,bet pekla  biggrin.gif

Tram - pam - pam!!! Isdygo raudonos Ciaburaskos. Ko ne Ispanija? Dvi savaites kilpas suko. Isnesiau grynu oru pakvepuot, pavasari parodziau. Stiklininiam su liemene neimanoma sukiotis, nupusimas o issivilkt nesinori.
Atsakyti
mano stikliniam ir ketvirtadienį ir 6tadienį +29 buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 15, 21:32)

Mano xuan you atsibudo ir jau taškelis matosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 16, 10:07)
Visiskai kol kas nepasirode Aladino lempa( kiek atmintis atgamina, pernai lyg irgi buvo kazkam su juo stabdziu  g.gif ), sita pirmi metai zadejau auginti, bet kol kas nesimato. Marfa (neisdygs- nebeda, auginau, zinau, turiu kitokiu hibridu, buvo likusios dvi seklos, tai ir susejau) ir Izumrudnoje jabloko vis dar nenori rodytis, kiba reikes pasibarti kieciau ant situ  ax.gif  Siandien 10 diena nuo sejos, nuo ryto, viena kita kilpute vis randu, manau, kad dar sulauksiu ir is stabdziu.

Aš praitais metais aladino pralaukiau beveik 3savaites. Atsėjau. Rezultate - turėjau net 6 Aladinus praitaus metais. Jie man labai lėtapėdžiai, bet paskui labai derlingi. Ilgai laikosi.
Te Adja nepyksta, bet nieko gero apie jabloka nepasakysiu. Kiwi man labiau pasiteisino. Zikai, jei tau reik, pašvilpk, ir jablokus turėsi mirksiukas.gif
Man šiemet niekaip indigo rose ir peniai nelenda. Vis dar nelenda. Peniai supyko dėl ručkių ir visokių kitokių atsirdimo.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 16, 19:17)
Mano xuan you atsibudo ir jau taškelis matosi  wub.gif

Super 😊 as chile verde atsejau... Berkeley tie tik po pusantros savaites sekla isleido uodega, kai priverstinai ja po savaites iskrapsciau is zemiu ir daiginau ant vatos maiselyje...
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 03 16, 15:30)
Šiandien ryte išnešiau daigus į verandą ir grįžusi pietų išvydau kraupų vaizdą. verandoj karštis 35, visi daigai nuleipę. Puoliau vėdinti ir gaivinti, bet paprikų lapų panašu, kad dalis nudegė negrįžtamai. Pirmą kartą augalai saulės paragavo ir še tau kad nori... Nežinojau, kad ir prie kaščio reikėjo pratinti, o ne tik prie šalčio. Pomidorai tai atrodo visi atsigavo. Salierai kokie 4 numiro negrįžtamai... Pernai tai visada jie verandoj augdavo ir nieko panašaus nėra nutikę nors ir karšta ten būdavo.

QUOTE(aurute66 @ 2015 03 16, 15:43)
Aš du metus iš eilės numarinau pomidoru daigus dėdama ant palangės blush2.gif Galvojau kad pasodinau blogai,kad lieju ne taip,kad mama kažka padarė.Šiemet,nebededu ant tiesioginiu saules spinduliu,sakau gal per stiklą,gavosi koks saulės kampas negeras ar kas,auga gražiai kol kas,matysiu kaip augs toliau.Šviesa gerai,o tiesioginiai spinduliai kažkodėl man nepasiteisino,gal stiklai tikrai kažka ne taip fokusuoja,čia tik mano pamastymai,nebarkit,kad nusišneku g.gif

kaip idomiai, ka tik prasikalusius , is karto dedu ant palanges, saule plieskia tiesiogiai, niekas nenudege schmoll.gif Siandien ir paprikas i siltnami isnesiau, pirma karta, +30 buvo, parnesiau, kaip cviekai visos stovi, nieko blogo nepamaciau.

QUOTE(Mičiko @ 2015 03 16, 19:42)
Aš praitais metais aladino pralaukiau beveik 3savaites. Atsėjau. Rezultate - turėjau net 6 Aladinus praitaus metais. Jie man labai lėtapėdžiai, bet paskui labai derlingi. Ilgai laikosi.
Te Adja nepyksta, bet nieko gero apie jabloka nepasakysiu. Kiwi man labiau pasiteisino. Zikai, jei tau reik, pašvilpk, ir jablokus turėsi  mirksiukas.gif
Man šiemet niekaip indigo rose ir peniai nelenda. Vis dar nelenda. Peniai supyko dėl ručkių ir visokių kitokių atsirdimo.

Kiwi as turiu, bet symet nesejau, norejau kitus pabandyti, ir boloto nesejau, tik malachitovaja skatulka vel turesiu, is senesniu, nezinau kodel butent ja pasirinkau, turbut burtu keliu traukiau biggrin.gif. Ir is zaliu dar Absenta auginsiu ir siu metu topa biggrin.gif
O vat Indigas vienas is pirmuju prasikale, taip pat ir peniai smile.gif Tikrai kad nevienodai pas visas kalasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 16, 20:33)
kaip idomiai, ka tik prasikalusius , is karto dedu ant palanges, saule plieskia tiesiogiai, niekas nenudege  schmoll.gif Siandien ir paprikas i siltnami isnesiau, pirma karta, +30 buvo, parnesiau, kaip cviekai visos stovi, nieko blogo nepamaciau.

O įdomu, kelintą valandą išnešei ir kada vėl namo atgal parnešei? Aš vienus iš verandos parnešiau apie 17.00, o kiti išbuvo iki 20.00. Jau buvo šalta. Mažiems daigams nieko nenutiko, bet dideli pasirodė žymiai mažiau atsparūs temperatūros svyravimams. Vienas daigas tai nekaip atrodo. Reiškias reikia grūdinti gal pradedant nuo mažesnių.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 03 16, 21:39)
O įdomu, kelintą valandą išnešei ir kada vėl namo atgal parnešei? Aš vienus iš verandos parnešiau apie 17.00, o kiti išbuvo iki 20.00. Jau buvo šalta. Mažiems daigams nieko nenutiko, bet dideli pasirodė žymiai mažiau atsparūs temperatūros svyravimams. Vienas daigas tai nekaip atrodo. Reiškias reikia grūdinti gal pradedant nuo mažesnių.

Isnesiau velokai, kol sumasciau biggrin.gif , gal apie 12, pats karstis, inesiau panasiu laiku, apie 20val., buvom isvaziave, tai grizom, jau tamsu buvo, ejau i siltnami susirinkti visu vaiku.
Bet visai nepergyvenau, nes, pamenu, pernai, visus daigus istremiau kovo pabaigoj, ir atgal nebenesiojau, naktys saltos, salnos net buvo, tik apklostydavau. Stovejo pamelynave, bet nei vienas nemire. Ir buvo tokiu, tik islindusiu( kadangi dygo nevienodai, sejau kovo 11 berods, islindo kai kurie kovo pabaigoj, tai visai kudykiai, net be tikru lapeliu, visi isgyveno)
Siandien jau visi daigai istremti i siltnami, pries 8val. Dar vesoka ten, bet saule sviecia, mygom prisildys
Atsakyti
mano jolkos jau spyglį rodo wub.gif wub.gif wub.gif Apžiūrėjau mamos sėtus- nu kad pasivys maniškiai jos sėtus greitai lotuliukas.gif Taip kad skubančiom- geriau vėliau- ir vargo mažiau, ir auga greitai

labas rytas, beje 4u.gif

vakar vakare vaikai nustebino- augaliukai buvo ant vaiko rašomo stalo, nu bet pamokas reik ruošt- nusikrausto viską. vakare dega stalinė lempa, sakau- kas neišjungė?! -nugi mama, ten tavo augalam gi biggrin.gif ( nesvarbu, kad tie augalai nukraiustyti kitur ir stalas tuščias lotuliukas.gif nu bet spinduliukai biski tipo apšviečia) Negali sakyt kad nesirūpina ir jie
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 17, 10:15)
mano jolkos jau spyglį rodo wub.gif  wub.gif  wub.gif  Apžiūrėjau mamos sėtus- nu kad pasivys maniškiai jos sėtus greitai  lotuliukas.gif  Taip kad skubančiom- geriau vėliau- ir vargo mažiau, ir auga greitai

labas rytas, beje 4u.gif

vakar vakare vaikai nustebino- augaliukai buvo ant vaiko rašomo stalo, nu bet pamokas reik ruošt- nusikrausto viską. vakare dega stalinė lempa, sakau- kas neišjungė?! -nugi mama, ten tavo augalam gi  biggrin.gif  ( nesvarbu, kad tie augalai nukraiustyti kitur ir stalas tuščias lotuliukas.gif  nu bet spinduliukai biski tipo apšviečia) Negali sakyt kad nesirūpina ir jie

Tai rūpestingas tavo jaunimas. Jaunieji daržininkai. thumbup.gif
Atsakyti
tai jau labai rūpestingas, net mb šiemet sako- pasigedau krūmynų namuose lotuliukas.gif o taip tai keikdavo kai buvo ( bet supranta kad reikia pakentėt biski)
Atsakyti