Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 16, 14:05)
Juokas juokais,bet tokie tavo postai iš nežinomybės neviltin varo doh.gif

Čia patarlė:lašas po lašo ir gali gaut į galvą .A ką reiškia nežinau user posted image.Aš nei rebusuose,nei poezijoj nepasikausčius.Vienžo,kažkas su vandeniu surišta.Gal banginiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 16, 13:37)
nuėmiau nuo palangės. ax.gif nors šiandien  jau trečią dieną jie man grynąsaulę gavo unsure.gif
merginos,kaip su H34 ROT dygimu,man sėklos net uodegų neiškišo blink.gif

Sveiki buvau pasėjus 2 sėklas tai 1 tik iš lindo kitos ieškojau tai guli jinai po žeme ir nė krust. g.gif sėtos kovo 9.
Atsakyti
QUOTE(svente22 @ 2015 03 16, 15:51)
Sveiki buvau pasėjus 2 sėklas tai 1 tik iš lindo kitos ieškojau tai guli jinai po žeme ir nė krust. g.gif sėtos kovo 9.

mano nuo kovo 7brinkinasi unsure.gif viena jau lyg baltą nosiuką kiša,lauksiu vakaro,kad įsitikint g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 16, 15:57)
mano nuo kovo 7brinkinasi unsure.gif viena jau lyg baltą nosiuką kiša,lauksiu vakaro,kad įsitikint g.gif

Vieninteliai mano ne išdygo tai epoc geltoni. g.gif tai atsejau juos žiuresiu ar pasirodis.Kitos dygo gerai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(svente22 @ 2015 03 16, 16:10)
Vieninteliai mano ne išdygo  tai epoc geltoni. g.gif tai atsejau juos žiuresiu ar pasirodis.Kitos dygo gerai. g.gif

eros'ai greit išdygo.juos su uodegytėm jau įžemę sukišau,tai antron dienon po to ir išlindo wub.gif
Atsakyti
Šiandien ryte išnešiau daigus į verandą ir grįžusi pietų išvydau kraupų vaizdą. verandoj karštis 35, visi daigai nuleipę. Puoliau vėdinti ir gaivinti, bet paprikų lapų panašu, kad dalis nudegė negrįžtamai. Pirmą kartą augalai saulės paragavo ir še tau kad nori... Nežinojau, kad ir prie kaščio reikėjo pratinti, o ne tik prie šalčio. Pomidorai tai atrodo visi atsigavo. Salierai kokie 4 numiro negrįžtamai... Pernai tai visada jie verandoj augdavo ir nieko panašaus nėra nutikę nors ir karšta ten būdavo.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 16, 16:22)
eros'ai greit išdygo.juos su uodegytėm jau įžemę sukišau,tai antron dienon po to ir išlindo wub.gif

Kaip skirtingai dygsta. g.gif na tikiuosi prasikals ne daiginu aš tiesiai kišu į žemę. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 03 16, 15:30)
Šiandien ryte išnešiau daigus į verandą ir grįžusi pietų išvydau kraupų vaizdą. verandoj karštis 35, visi daigai nuleipę. Puoliau vėdinti ir gaivinti, bet paprikų lapų panašu, kad dalis nudegė negrįžtamai. Pirmą kartą augalai saulės paragavo ir še tau kad nori... Nežinojau, kad ir prie kaščio reikėjo pratinti, o ne tik prie šalčio. Pomidorai tai atrodo visi atsigavo. Salierai kokie 4 numiro negrįžtamai... Pernai tai visada jie verandoj augdavo ir nieko panašaus nėra nutikę nors ir karšta ten būdavo.

Aš du metus iš eilės numarinau pomidoru daigus dėdama ant palangės blush2.gif Galvojau kad pasodinau blogai,kad lieju ne taip,kad mama kažka padarė.Šiemet,nebededu ant tiesioginiu saules spinduliu,sakau gal per stiklą,gavosi koks saulės kampas negeras ar kas,auga gražiai kol kas,matysiu kaip augs toliau.Šviesa gerai,o tiesioginiai spinduliai kažkodėl man nepasiteisino,gal stiklai tikrai kažka ne taip fokusuoja,čia tik mano pamastymai,nebarkit,kad nusišneku g.gif
Atsakyti
kad neblūditumėt ,įdedu naujų namų adresiuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 03 16, 15:43)
Aš du metus iš eilės numarinau pomidoru daigus dėdama ant palangės blush2.gif Galvojau kad pasodinau blogai,kad lieju ne taip,kad mama kažka padarė.Šiemet,nebededu ant tiesioginiu saules spinduliu,sakau gal per stiklą,gavosi koks saulės kampas negeras ar kas,auga gražiai kol kas,matysiu kaip augs toliau.Šviesa gerai,o tiesioginiai spinduliai kažkodėl man nepasiteisino,gal stiklai tikrai kažka ne taip fokusuoja,čia tik mano pamastymai,nebarkit,kad nusišneku g.gif

Nu keista keista... Pernai iš tiesų jie toje verandoje visą laiką augo. Man atrodo, kad šiemet buvo nepratę, nes saulės tai iki šiol nebuvo. Ir staiga karšta, karšta saulė... Gal įpras....?
Dėl stiklo tai nežinau nežinau... Juk daugelis šiltnamius tai stiklinius turi. Mano mama pvz. šiltnamį stiklinį turi. Pats stiklas gal čia niekuom dėtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 16 kovo 2015 - 17:28
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 16, 14:05)
kas dabar atsitiko-lietus lija,daigelis nulūžo,nagas atsiklijavo? unsure.gif

labu dienu, užsuku prie kavos paskaitinėt- tai apsiterlinus dabar pūtuoju- turėsiu visą temą skaityt- matosi, kad linksma pas jumis vėl lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2015 03 16, 11:02)
SVEIKOS  4u.gif Ar iš tiesų jau pikuojant ant šono guldot?  g.gif  Na kad šiltnamyje sodinant taip daroma, tai žinau (ir pati kartais taip darau), bet pikuojant tai be ceremonijų iki skilčlapių sukišu į žemę ir tiek... Ir nieko, užauga normaliai.

A pikiuokit nors stačiom, nors gulom,tik prie žodžių nesikrapštykit..biggrin.gif Nors mėginu įsivaizduoti, kaip tokią Vilmą pasiguldyti.. lotuliukas.gif
Geriau pasigirkit į kokius žemės mišinius jau sodinsit, kokius jau prakeikėt išmėginusios šiemet..
ir nesuprantu lyg Lt gyvenam,iš kur pas jus tokia Afrika su +35..Pas mani vos +14 balkone.. ir šiltnamyje porą laipsnių šilčiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 16 kovo 2015 - 18:08