Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 16, 13:15)
klausyk tu jos- ji šiand. skirtinguose postuose  pati  save neigia  cool.gif
Papildyta:

LAaaaaaaaUK 4u.gif  mirksiukas.gif    ta prasme,dar  turėtų išdygt g.gif

Ačiū. paguodei. Lauksiu g.gif
Atsakyti

QUOTE(Laima.g @ 2015 03 16, 12:13)
Mano sėti Kovo 11 sudygo ne visi... dar vis nesulaukiu 6 veislių po 2 pasodintų... tame tarpe ir samocvieto... verysad.gif  Kaip manot ar jau kišti kitas sėklyte ar dar palaukti???

Tai tik 5 dienos tepraejo biggrin.gif Mano nuo kovo 6 dar yra nesirodanciu, ir tai kantriai laukiu, kol kas...
QUOTE(adija5 @ 2015 03 16, 12:23)

Aha,Zikai,nepergyvenk,daug ką praradai ,jei Jablokai neišdygo user posted image...

Zinok, pergyvenu verysad.gif Nes ju dar neragavau. Pernai isdygo, galva nutraukiau, symet tyluma, ne mano pomidoras, matomai.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 16, 14:04)

Zinok, pergyvenu  verysad.gif  Nes ju dar neragavau. Pernai isdygo, galva nutraukiau, symet  tyluma, ne mano pomidoras, matomai.

tai sėklų neturi?man tai jie greit išlindo
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 16, 13:05)

Zinok, dar 2 radau bigsmile.gif Kazkodel galvojau, kad visas susejau. Einu, sukisius situos, Bet jei ir kiti isdygs, tada eisiu daigus siulydama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 16, 12:37)
merginos,kaip su H34 ROT dygimu,man sėklos net uodegų neiškišo blink.gif

Tai dar yra ir be tavęs tokių nesamonių auginančių?Nebent kokia stomatologė biggrin.gif Burna su 34 dantais...
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 16, 13:05)

Tai ko tu Ziką nervini ,a ?Specialiai ?Ar kas čia iš tavęs spinduliuoja user posted image?Man irgi sudygo greit user posted image.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 16, 13:17)
Tai dar yra ir be tavęs tokių nesamonių auginančių?Nebent kokia stomatologė  biggrin.gif Burna su 34 dantais...

o kaip mislini, ką tas H prieky reiškia?... kad dvigubi tie 34? blink.gif
Atsakyti
Padejau ant gyvatuko tarp suslapintu vatos diskeliu, bus patogiau stebeti ir krapstyti zemiu nereikes biggrin.gif Paskutinis sansas
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 16, 14:17)
Tai dar yra ir be tavęs tokių nesamonių auginančių?Nebent kokia stomatologė  biggrin.gif Burna su 34 dantais...

Tai ko tu Ziką nervini ,a ?Specialiai ?Ar kas čia iš tavęs spinduliuoja user posted image?Man irgi sudygo greit user posted image.

Naiviai tikiuos,kad senatvei užsiaugint galiu cool.gif tiesą pasakius,nei vienos profesijos nežinau unsure.gif
aš ne misė ir ne teresytė,todėl jokio fontano pas man nėr schmoll.gif būtau ultra greitų sėklų pasiuntus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 03 16, 14:23)
o kaip mislini, ką tas H prieky reiškia?... kad dvigubi tie 34?  blink.gif

iškart heliuoti blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 16 kovo 2015 - 13:31
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 16, 13:31)
aš ne misė ir ne teresytė,todėl jokio fontano pas man nėr schmoll.gif

iškart heliuoti blink.gif  unsure.gif

Tai Ex su fontanu g.gif? Banginis,čto li blink.gif

Ir dar horizontaliai suguldyti,į priekį, kyšo pro lūpas blink.gif Žinai,užkask tu jas kuo giliau,kad neišlystų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 16, 11:11)
nei guldau, nei ką, ir neguldyti guzulus šaknų priaugina. vis giliau kišu, bet tiesiai.

AČIŪ, Palade, Zikai. 4u.gif Vat ir man taip keistai pasirodė apie uždususias šaknis po pikavimo. Ir dar kai bandau įsivaizduoti, kad tokius pusės sprindžio daigelius reiktų vis gulsčiai pikuoti... bash.gif Jaučiu, ne vienas be galvos liktų...

Beje, bendradarbis šiandien guodėsi, kad žmona savaitgalį vaikus norėjo užmušti. Pažiūri moteriškė į pomidorų dėžutę - o ten visi daigeliai išravėti guli. Tai kurie su šaknimis buvo likę, atgal susodino ir vėl atsigavo. O tie, kur jaunieji ravėtojai nulaužė, iškeliavo į pomidorų dangų... angel.gif
Atsakyti
Ai, nu.. user posted image visada taip..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 16, 15:02)
Ai, nu.. user posted image visada taip..

Juokas juokais,bet tokie tavo postai iš nežinomybės neviltin varo doh.gif kas dabar atsitiko-lietus lija,daigelis nulūžo,nagas atsiklijavo? unsure.gif
Atsakyti