Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

man pernai aladino lempa buvo patsaugalas kazkks nesusipratimas. kurmio iskiltas, po salotu ikistas be pagerinimu... tai ir t rliaus normalaus nemaciau, vos kelios lempikes ... tai siemet vel sejau . viena jau maciau nosi kisa smile.gif

isnesiau savo ankstukus i balkona, kad bent kiek saues daugiau gautu. nu tai kate su nagais langus drasko, tipo atidaryk, reikia jei ant palangiu gulet ir grynu oru kvepuot. atidariau, bet saltis eina, augaiuku gaila, uzdariau, tai vel drasko,,, dabar gyvuniuko gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 14, 11:34)
šviesos bent po 12-16val pirmas 3paras, tik sudygus būtina mažinti temperatūrą iki +18..ir nesijuok,,paglostyk kasdien po kelis kartus išsiskiria etilenas, kiek pristabdo.Ir pikiuojant reiks užsiimt daigų gimnastika..ir tupdyt..gulsčiau- ne giliau, kad šaknys neuždustų..

SVEIKOS 4u.gif Ar iš tiesų jau pikuojant ant šono guldot? g.gif Na kad šiltnamyje sodinant taip daroma, tai žinau (ir pati kartais taip darau), bet pikuojant tai be ceremonijų iki skilčlapių sukišu į žemę ir tiek... Ir nieko, užauga normaliai.
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2015 03 16, 11:02)
SVEIKOS  4u.gif Ar iš tiesų jau pikuojant ant šono guldot?  g.gif  Na kad šiltnamyje sodinant taip daroma, tai žinau (ir pati kartais taip darau), bet pikuojant tai be ceremonijų iki skilčlapių sukišu į žemę ir tiek... Ir nieko, užauga normaliai.

nei guldau, nei ką, ir neguldyti guzulus šaknų priaugina. vis giliau kišu, bet tiesiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 16 kovo 2015 - 11:11
QUOTE(Paladė @ 2015 03 16, 10:57)
norėjau parašyt, kad nieko neprarasi, Aladino lempų neturėdama, ale pabijojau būt jom užmėtyta, nes kažkam tikrai patiko. Man tai neskanios, miltingos pasirodė, nežinau koks badas turėtų užeit, kad dar kartą jas sėčiau.

o man rudenį jos labai patiko smile.gif Laikėsi ilgai, gražios ir skanios buvo smile.gif Ir nesirgo, ir derėjo ne taip jau prastai.
Cielas tris pasisėjau ir šiemet. Sudygo labai greit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 kovo 2015 - 11:15
QUOTE(Paladė @ 2015 03 16, 11:57)
norėjau parašyt, kad nieko neprarasi, Aladino lempų neturėdama, ale pabijojau būt jom užmėtyta, nes kažkam tikrai patiko. Man tai neskanios, miltingos pasirodė, nežinau koks badas turėtų užeit, kad dar kartą jas sėčiau.

Nemoki skanių užaugint arba tavo skonio receptoriai grybauja smile.gif O kad Aladinai miltingi, tai aš iš karto tą sakiau, tik matyt ne tik su receptoriais, bet su klausa irgi ne kas.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 16, 11:20)
Nemoki skanių užaugint arba tavo skonio receptoriai grybauja smile.gif O kad Aladinai miltingi, tai aš iš karto tą sakiau, tik matyt ne tik su receptoriais, bet su klausa irgi ne kas.. lotuliukas.gif

su klausa reikalai tokie - kai neįsivaizduoju, apie ką protingi žmogai kažką sako, tai per vieną ausį įeina, per kitą išeina, tam vienam vingyje neužsilieka, kol pati nepabandau biggrin.gif
o su skonio receptoriais tai pati supratau, kad kažkas pernai buvo blogai - man rudeniop jau taip bloga buvo nuo pomidorų gausybės, kad galutinius dėžinius nevalgytus išmečiau, kad nepradėčiau šauk NEKENČIU POMIDORŲ.
dėl to šiemet sėju 3 kartus mažiau nei pernai
Atsakyti
tai kad skoniui draugu nera senaii isitikinom wink.gif
rytine palange jau be saules, nunesiau ant vakarines, o ten pasirodys gal tik po kokiu 2 -3 valandu .
"dickiai" vis ar balkone , dar ciut saulytes yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 16, 12:33)
o su skonio receptoriais tai pati supratau, kad kažkas pernai buvo blogai - man rudeniop...

A, rudeniop tai ir man receptoriai užsiblokuoja biggrin.gif

Draugė drinks_cheers.gif Ir aš savo pomidorų ūkį stipriai apkarpiau, kol kas baisiai tuo patenkinta. Bet Aladiną būtinai auginsiu, man labai skanus jis lotuliukas.gif Aladinui į kompaniją įtaisiau Ivanuškos Lempą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 16 kovo 2015 - 11:50
QUOTE(Ex @ 2015 03 16, 10:54)
Apsieisi ir be jų irnesakyk.gif Neskanūs, negražūs, prastai dera, nuolat serga.. ir aplamai visus nervus ištampo su savo kaprizais. Vietoj jų geriau kokių serenčių ar krapų pasisėk.

taip ir padarysiu biggrin.gif

QUOTE(Paladė @ 2015 03 16, 10:57)

Nepergyvenu visai, tik parasiau, kurie stabdo labiausiai, isdygs, auginsiu, ne, tai kiti ju vietoj tups, pvz., diedo krapstyti ir auginami pomidorai biggrin.gif Gales daugiau nei 1 pasisodinti, ot laimes jam bus biggrin.gif
QUOTE(merepopins @ 2015 03 16, 11:02)
SVEIKOS  4u.gif Ar iš tiesų jau pikuojant ant šono guldot?  g.gif  Na kad šiltnamyje sodinant taip daroma, tai žinau (ir pati kartais taip darau), bet pikuojant tai be ceremonijų iki skilčlapių sukišu į žemę ir tiek... Ir nieko, užauga normaliai.

Neguldau, kisu iki skilcialapiu ir tiek ziniu. Nei vienas dar neuzduso

QUOTE(saintlina @ 2015 03 16, 11:12)
o man rudenį jos labai patiko  smile.gif Laikėsi ilgai, gražios ir skanios buvo  smile.gif Ir nesirgo, ir derėjo ne taip jau prastai.
Cielas tris pasisėjau ir šiemet. Sudygo labai greit.

va, pas ka greitai, pas ka ne velnio ax.gif

QUOTE(Paladė @ 2015 03 16, 11:33)
man rudeniop jau taip bloga buvo nuo pomidorų gausybės, kad galutinius dėžinius nevalgytus išmečiau, kad nepradėčiau šauk NEKENČIU POMIDORŲ.

Kad man taip butu unsure.gif Ramia sazine galeciau kitamet apkeisti vietom su agurkais
Atsakyti
Šiltnamyje +30 blink.gif Pomidorų daigai kepa, atidariau stoglangį. Išnešiau ir šviežiai sudygusius daigelius, gal neprisvils g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 16, 11:48)
tai kad skoniui draugu nera senaii isitikinom wink.gif 
rytine palange jau be saules, nunesiau ant vakarines, o ten pasirodys gal tik po kokiu 2 -3 valandu .

O tu dar ką nors darai,ar tik lakioji pirmyn atgal su pomidorais ?Šiaip cekava... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 03 16, 10:54)
Apsieisi ir be jų irnesakyk.gif Neskanūs, negražūs, prastai dera, nuolat serga..

Nu atsiprašau blink.gif Kas neskanūs,negražūs,prastai dera ?Jablokai ?
Pati tu negraži mad.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 16, 11:54)
O tu dar ką nors darai,ar tik lakioji pirmyn atgal su pomidorais ?Šiaip cekava...  blush2.gif

zinok, siandien taip blush2.gif blush2.gif "gimdymus" priimineju, kaip kazkuri sake blush2.gif bet jau psio . saule nusisuks, susinesiu is balkono, kate parsivarysiu ir eisiu kitais reikalais uzsiimt mirksiukas.gif
Atsakyti