Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(snaige123 @ 2015 03 15, 17:40)
kazkas mistiško susejau vasari  apie 200  seklu vos kelis daigelius išgelbejau  viska teko vel atseti šiemet nž kas do metai   doh.gif  kaip gaila kad kaiko netekau nu bet apie 150 veisliu bus  ax.gif

ko netekot? Gal turėčiau g.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2015 03 15, 15:08)
Delicious turiu ir jei yra noras kelias sėklytes galiu pasidalinti, tik su siuntimu man problemos. Parašyk į až susitarsim, atsimenu kad tu kažkur netoli manęs. Šiemet neauginsiu. Lauke tokio derliaus kaip nuotrsukoj nebuvo, bet šiaip jie puikūs. Šiltnamy pernai gausiai, labai gausiai derėjo.

man irgi paskutiniu metu su siuntimu problema doh.gif net markučių kaimuky nenusipirksi nebent paštininkę gaudyt ar prašyt MB kad nupirktų mieste. Dabar dar skirtingais grafikais dirbam doh.gif Parašysiu į AŽ 4u.gif

Man su daigumu šiemet nėr problemų tik black zebra nerodo gyvybės ženklų bet jo vieton geranium kiss arba finikas pretenduoja jei visgi nepasirodys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 15 kovo 2015 - 20:32
QUOTE(ismanioji @ 2015 03 15, 16:39)
Jei ką tai sakykit, gelbėsim thumbup.gif

Aciu aciu 😊 labai tikiuosi, kad neprireiks pagalbos 😊
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 15, 16:42)
buvau šiandien turguj,neprekiauja pas mumi rusiškom sėklom[net ir iš po stalo] vien tik sėkluvos pakuotės unsure.gif sakė ,kad pas mus labai griežtai tikrina,nerizikuoja prekeiviai ,nors norinčių daug unsure.gif

prieš kelis metus - dar kai nesirgau pomidorlige - visai netyčia pirkau rusiškų seklų turgelyje prie Maximos Anykščių gatvėj, bet nuo to laiko daugiau neteko matyt Ukm rusiškų sėklų.
Atsakyti
Mano sudygo visi gerai. Pirmieji jau keliavo šiandien į šiltnamį, o nakčiai palikau lauko virtuvėje. Nakčiai perkūriau šiek tiek manau taip ir toliau juos palikinėsiu. Dabar palanges paprikos okupuoja. Vėlesnio sėjimo reiks irgi jau išpikuot
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 15, 11:11)

Grazus paveiksleliai nenumaldomo noro isigyt nauju seklu nebesukelia . Manau as sveikstu .

Dauguma veislių savo išvaizda panašios viena į kitą, tik pavadinimai skiriasi, tai nelabai ir norisi tokius vienodus augint. O šitie šiuolaikiški, naujoviškų formų pomidorai, nu, jaunimui jie labiau tinkami biggrin.gif

QUOTE(Regila @ 2015 03 15, 14:22)

Tad šiemet pasėta šios veislės pomidorų:
Labai sunku išsirinkti buvo iš 150 naujų veislių.

Nežinia kaip mama.. kai pasakysiu, jog nei 1 senos nepasėjau. Kaip be Penis ir Japoninio triufelio  juodo ištvers..

Ojojoj, kokia gausybė blink.gif

Gaila, kad nepasėjot nei vienos senos veislės, mama tikrai nusimins.

Aš tai, turbūt, labai nemoderni augintoja unsure.gif Jei jau patiko kokia veislė, tai nepaleidžiu jos taip lengvai. Todėl šįmet mano šiltnamyje karaliaus 98% senienų..

QUOTE(saridon'e @ 2015 03 15, 21:28)
ko netekot? Gal turėčiau  g.gif  mirksiukas.gif

Aha, manau, kad turėtum. Netekau 100 eurų.. rolleyes.gif
Atsakyti
dali siandien susiruosus is tabl. i vazonus sukisti, tempiasi ir mano i virsu, teks kisti iki ausu. Dygimas puse velnio sakyciau, yra dar nesirodanciu, bet tos pacios veisles yra ir isdygusiu, netekciu nedaug biggrin.gif
Visiskai kol kas nepasirode Aladino lempa( kiek atmintis atgamina, pernai lyg irgi buvo kazkam su juo stabdziu g.gif ), sita pirmi metai zadejau auginti, bet kol kas nesimato. Marfa (neisdygs- nebeda, auginau, zinau, turiu kitokiu hibridu, buvo likusios dvi seklos, tai ir susejau) ir Izumrudnoje jabloko vis dar nenori rodytis, kiba reikes pasibarti kieciau ant situ ax.gif Siandien 10 diena nuo sejos, nuo ryto, viena kita kilpute vis randu, manau, kad dar sulauksiu ir is stabdziu.
Atsakyti
jau turiu 87 naujagimius ( ir kilputes suskaiciavau) biggrin.gif kitus sejau su baime, kad gal neidygs, tai ir sulindo visos, kitu dar nei po viena nera biggrin.gif bet jau tikrai uzteks kiek bus smile.gif
o anksciau seti skorospielai kad stiebiasi augt thumbup.gif
Atsakyti
Siandien pagaliau saulute , gal tiek nebesistiebs . Zinokit sildau dabar seklu bliudus gelezinius aisku , ant keramikines kaitlentes . Rezultatai iskart pagerejo . Kurent peciu vien del pasodniku jau per didelis raskazius .
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 16, 09:08)
jau turiu 87 naujagimius  ( ir kilputes suskaiciavau)  biggrin.gif  kitus sejau su baime, kad gal neidygs, tai ir sulindo visos, kitu dar nei po viena nera  biggrin.gif 

naujagimiai baika smile.gif Va kai juos išsodint reikės.. Ką man jau reikia daryt biggrin.gif
Atsakyti
as pirmu sodinimu sodinsiu i lovelius biggrin.gif visi vazoninukai ir ankstukai dabar dezutese issodinti . jau antru sodinimu i bokalus eis smile.gif
aisku reikes kiekvienam po veliavyte pagamint, va cia tai laiko uzims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 16, 10:07)

Visiskai kol kas nepasirode Aladino lempa, Marfa ir Izumrudnoje jabloko vis dar nenori rodytis,

Apsieisi ir be jų irnesakyk.gif Neskanūs, negražūs, prastai dera, nuolat serga.. ir aplamai visus nervus ištampo su savo kaprizais. Vietoj jų geriau kokių serenčių ar krapų pasisėk.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 16, 10:54)
Apsieisi ir be jų irnesakyk.gif Neskanūs, negražūs, prastai dera, nuolat serga.. ir aplamai visus nervus ištampo su savo kaprizais. Vietoj jų geriau kokių serenčių ar krapų pasisėk.

norėjau parašyt, kad nieko neprarasi, Aladino lempų neturėdama, ale pabijojau būt jom užmėtyta, nes kažkam tikrai patiko. Man tai neskanios, miltingos pasirodė, nežinau koks badas turėtų užeit, kad dar kartą jas sėčiau.
Atsakyti