Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Regila @ 2015 03 15, 13:22)
Mano ankstyvi keli sudygo. Šįryt pasėjau kitus. Prieš kelias dienas atsirinkau iš kurių sėti..tai vietoj to, kad pasirinkt pagal patinkantį pavadinimą - pasėjau visas atrinktas veisles. Dabar pykstu ant savęs, nes jaučiu, net jei koks nesudygtų, vis tiek jų bus man per daug. Šiemet veislių daugiausia, nei tada kai sėklas parinkdavau..
Tad šiemet pasėta šios veislės pomidorų: Rusky vkusny, Serdce Italyi, Mečta lentiaja, Šokoladnoe čudo, Percevidny čiorny,Kilogramnyi alyi, Diplomat, Barmalei, Jarik, Baškirsky krasavec, Kitaisky velikan, Iranskoe čudo, Kiriuha, Amerikansky rebristy, Krasny general, Korol` Sibiri, Liubov` Irana, Tioščia čiornaja, Altaysky šedevr, Rozovyi iziumnyi, Mečta sladkoiežki, Sumočnyi, Zolotoje serdce, Babuškina skazka, Kubinskyi percevidnyi čiorny, Imperator Ču-fu, Oranževyi jubilei, Ananas noire, Serdce Desdemony, Apel`sinovyi oranževyi, Bergamot, Sibirskaja liana, Altaysky miod, Dietyčeskyi čempion, Ruskyi velikan , Tostuška, Čempion viesa.
Labai sunku išsirinkti buvo iš 150 naujų veislių.
Nežinia kaip mama.. kai pasakysiu, jog nei 1 senos nepasėjau. Kaip be Penis ir Japoninio triufelio  juodo ištvers..Manau, kad pati pasisės.

Pas jus kaip visada negirdėtos įdomybės wub.gif Jarik ir Baškirsky krasavec wub.gif Beieškodama aprašymų atradau Delicious ir koks Flamingas gražus, širdiškas wub.gif

http://www.tomat-pom...c,1777.400.html
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 03 15, 15:07)
Pas jus kaip visada negirdėtos įdomybės  wub.gif Jarik ir Baškirsky krasavec  wub.gif Beieškodama aprašymų atradau Delicious ir koks Flamingas gražus, širdiškas  wub.gif

http://www.tomat-pom...c,1777.400.html

Delicious turiu ir jei yra noras kelias sėklytes galiu pasidalinti, tik su siuntimu man problemos. Parašyk į až susitarsim, atsimenu kad tu kažkur netoli manęs. Šiemet neauginsiu. Lauke tokio derliaus kaip nuotrsukoj nebuvo, bet šiaip jie puikūs. Šiltnamy pernai gausiai, labai gausiai derėjo.
Atsakyti
buvau šiandien turguj,neprekiauja pas mumi rusiškom sėklom[net ir iš po stalo] vien tik sėkluvos pakuotės unsure.gif sakė ,kad pas mus labai griežtai tikrina,nerizikuoja prekeiviai ,nors norinčių daug unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 15, 11:42)
dziaugsiuos,kad bent uzteks daigu i siltnamius susodinti, nes dygimas siemet prastas kazkodel  g.gif

Jei ką tai sakykit, gelbėsim thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane irgi su dygimu ne kas schmoll.gif kas ant gyvatuko tabletesi buvo tai sudygo beveik visos o kur atskirai padekle sejau tai is 24 tik 3 pasirode ,pakrapstinejau tai jokiu gyvybes zenklu ,tai dar prikaisiojau i krastus dar sekliukiu ,gal sakau kitos sudygs g.gif ot kvaisa sugalvojau i dideli padekla iskart atskirai suset doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2015 03 15, 13:52)
Sveikos. Jau kazkurioj temoj klausiau, bet nesulaukiau atsakymo. Pernai is turgaus pirkau daigeli, sake pavadinimas "83". Buvo pomidorai tokie i juoduma. Gal kas zinos tikslu pavadinima?

Manau, jei pardavėja nežinojo, užvadino 83, tai jau iš kur mes žinosim..O dabar juodų netrūksta..
Gal pavyks nusipirkti: http://irecommend.ru...l-ozhidanii-239
O ir apibūdinat tokei į juodumą, nei aukščio, nei vaisiųformos , nei dydžio..gal čeriai, gal saldūs, gal su rūgštele, į juodumą- tai juodi, ar bordiniai..KAS VIENAM Į JUODUMĄ..KITAM sodriaia avietiniai..ir t.t..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 15 kovo 2015 - 18:03
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 15, 12:42)
dziaugsiuos,kad bent uzteks daigu i siltnamius susodinti, nes dygimas siemet prastas kazkodel  g.gif

kazkas mistiško susejau vasari apie 200 seklu vos kelis daigelius išgelbejau viska teko vel atseti šiemet nž kas do metai doh.gif kaip gaila kad kaiko netekau nu bet apie 150 veisliu bus ax.gif

Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 03 15, 18:40)
kazkas mistiško susejau vasari  apie 200  seklu vos kelis daigelius išgelbejau  viska teko vel atseti šiemet nž kas do metai  doh.gif  kaip gaila kad kaiko netekau nu bet apie 150 veisliu bus  ax.gif

O kas atsitiko g.gif
Pas mane visi paseti sudygo, dar laukiu 10 pasetu 11 diena. Tik Skariu nesulaukiau ir dar vienos veisles schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 03 15, 19:18)
O kas atsitiko g.gif
Pas mane visi paseti sudygo, dar laukiu 10 pasetu 11 diena. Tik Skariu nesulaukiau ir dar vienos veisles  schmoll.gif

mano vasario seti chanap nuejo ax.gif kazkodel šiemet doh.gif
Atsakyti
Sudygo visi, sėti iki kovo 11 ir kovo 11 -ą. Sudygo netgi vienas samocvetas izimrudnas per 8 dienas. Žinoma, maniau kad nesudygs, tai pasėjau visas 4 sėklas. Lauksiu, kas bus su kitomis. Dar daiginasi keleto vėlesnių dienų.
Visos sėklos, pirktos iš pomidorlandia, iš seemnemaailm ( išskyrus samocvetą) ir iš pomidom sudygo per 4-5 dienas.
Ir prasidėjo kelionės su dėžutėmis į šiltnamį - ryte pirmyn, vakare - atgal (kol taip šviečia saulė). Daigai saulėje tiesiog džiaugiasi, rodos akimoju auga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 15, 11:08)
Tik pastebejau,kad beicuotos seklos prastai dygsta

Šitos ir pas mane ilgiau dygsta.Jei rinktos išlenda per 4-5 dienas,tai beicuotos vos ne dvigubai ilgiau stena.Bet šiaip dygimas kaip ir kasmet.Iš šimto nehibridinių neišlindo trijų veislių atstovai.Tarp jų pirktinė pokelinė Xurma.Jau trečią sėklą įkišau,a nei viena nelenda schmoll.gif
QUOTE(samanaa @ 2015 03 15, 13:52)
Sveikos. Jau kazkurioj temoj klausiau, bet nesulaukiau atsakymo. Pernai is turgaus pirkau daigeli, sake pavadinimas "83". Buvo pomidorai tokie i juoduma. Gal kas zinos tikslu pavadinima?

Tai,jei ten kur pirkai sakė,kad pavadinimas 83,tai toks ir bus ax.gif Čia tas pats kaip paklaust,kad mačiau gražią mašiną,su keturiais ratais,juodos spalvos.Kokia markė,gal žinot?

Atsakyti
Per šilta ir per mažai šviesos. Bandykite ant rytinės palangės, ar arčiau grindų. Gal taip neprikaitins saulė.
Naktį temperatūra per aukšta jei virš radiatoriaus, šilumos yra o šviesos nėra.
Jei neina mažinti temperatūros diena, reikia kažkaip mažinti temperatūrą naktį.
QUOTE(pecilija @ 2015 03 14, 10:50)
Nu blyn... Stovi ant pietines palanges.... Plius 25 laipsniai...

Atsakyti