Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Suoka @ 2015 03 14, 21:06)
Sveikos merginos.
Gavau zemes ploteli ir rankas atsiraitojau ir jau sakau sodinsiu sodinsiu.
Na ir pasisejau pamidoru i durpinius vazonelius, ale pradzioje manau gal pe daug apliejau ar aplinka vesi, kur stovejo, kad tie indeliai pelesiu apaugo. Pamidoriukai sudygo, kaip kurie jau antra lapeli leidzia, ale nzn ka daryti, ar greit bandyti persodinti i paslmasinius, ar viska mesti lauk, ir sudonti is naujo?
Gal kas susidurete, kas gal patarsite, kaip suktis?

Nemeskit, nuimkit tą durpinį indelį, ir įsodinkit į plastmasinius. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakymus, shianakt ramiai eisiu miegoti, o ryt is kart persodinsiu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Lusasita,2015 03 14, 13:05]

ir ar esat auginusios FINIKA geltona g.gif

Raudona esu auginus finika ,skanus derlingas kekes panasios ,buvo mano pirmasis is seriuku thumbup.gif
ale jauciu dabar geltono uzsimanysiu po tokiu vaizdu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 14, 15:16)
jomajo  bigsmile.gif  Nu grazus tas Finikas. Pirkai? Centriniam turguj? Ir bus idomu nuomones isgirsti apie ta nifritini samocvieta.
Pas mane kol kas kitoks samocvietas nei vienas neprasikale, jau sio lauksiu turbut ir visa menesi  biggrin.gif , nes neturiu is ko atseti. Ir dar paskutines seklas sukisau Izumrudnoje jabloko, sitos irgi tupes, nors ir iki rudens  biggrin.gif

nu jei privaziuotum mirksiukas.gif biggrin.gif as tau ir taip skoloj 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nifritinis samocvietas irgi pasakiškai skanus..ne praščiau už izumruda.. thumbup.gif
Atsakyti
tai gerai thumbup.gif , pasejau visokiu pirdziuku siandien biggrin.gif visi kiti indukai ant palangiu jau atidengti, lauksiu dygstanciu toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suoka @ 2015 03 14, 22:06)
Sveikos merginos.
Gavau zemes ploteli ir rankas atsiraitojau ir jau sakau sodinsiu sodinsiu.
Na ir pasisejau pamidoru i durpinius vazonelius, ale pradzioje manau gal pe daug apliejau ar aplinka vesi, kur stovejo, kad tie indeliai pelesiu apaugo. Pamidoriukai sudygo, kaip kurie jau antra lapeli leidzia, ale nzn ka daryti, ar greit bandyti persodinti i paslmasinius, ar viska mesti lauk, ir sudonti is naujo?
Gal kas susidurete, kas gal patarsite, kaip suktis?

Gali buti zemes sodinimui pelijancios,arba durpiu vazoneliai.Paimk medzio anglies sutrupink ir apibarstyk,man padejo.O jei neturi medzio anglies,sutrupink anglies tableciu ir tas pats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 14, 21:56)
Raudona esu auginus finika ,skanus derlingas kekes panasios ,buvo mano pirmasis is seriuku  thumbup.gif
ale jauciu dabar geltono uzsimanysiu po tokiu vaizdu lotuliukas.gif

nu joooo ir veeeel lotuliukas.gif nu kaip bnt si sezona nustot noret doh.gif i as jo uzsimaniau blush2.gif
Atsakyti
ir as prisejau pomidoru, kovo 11-ąją, bet dar niekas neišlindo verysad.gif , gal jau greit pasirodys...Smulkių nesėjau šiemet,bet paskaičiau, pamačiau tuos finikus ir doh.gif Nu irmanreik...Eisiu pirmadienį į sėklų medžioklę...Finikų nerasiu, bet ką nors gal vis tik rasiu biggrin.gif
Bet nemokų aš tų smulkių auginti, auga keroja tie krūmai kažkaip baisulingai, kitus nulaužai, ir tvarka, o šitie....Irgi vienu stiebu, kaip visus dičkius auginat?
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 14, 18:52)
Jei jau neisdygs, pas mane 2 isdyge, dukra 1 i siltnami nesis, tai galesiu kada 1 atvezt iki Pnv  ax.gif Bet manau turetu isdygt  ax.gif

Tereikejo vakar ant ju pasiburnoti, siandien jau viena kilpute radau bigsmile.gif Bet visvien aciu 4u.gif

QUOTE(Lusasita @ 2015 03 15, 00:03)
nu jei privaziuotum  mirksiukas.gif  biggrin.gif  as tau ir taip skoloj  4u.gif  4u.gif

Nu jo, skolinga baisiai biggrin.gif Tik baik.
Siems metams gal uzteks, nebesiblaskysiu, o tai nebus galo ir iki rudens, jei vis ko naujo seti uzsimanysiu doh.gif Palauksiu nuotraukyciu geriau, pasigrozesiu virtualiai 4u.gif
Atsakyti
Nu nea, kažkoks košmaras. Senos sėklos dygsta geriau, nei šiemet pirktos. Sėjau 2007 pasibaigusias jablonki rosii ir xurma ir sudygo. blink.gif O aš galvojau nedygs, tai po kelias į tabletę sukišau. doh.gif Jei ir taip toluau, vėl gera marti būsiu, anytai vešiu daigus. unsure.gif O va severnaja korona net atsėta tyli. Sėklos šiemet pirktos. g.gif

Ir dar. Turiu kažkokį nežiniuką. Nu niekaip nesuprantu kas do bajeris. Sėjau į tabletes kiekvieną pamirkius. Paskui sukėliau į daigyklą. Nieko neliejau daigykloj. O vakar išdygo gražus daigelis ne tabletėje, o daigykloj. doh.gif No name, bet kažkas iš labai norimų, kilmingų doh.gif
Atsakyti
Lygiai po savaites isdygo nemirkytos ir niekuo nekankintos , tiesiai is pokiu seklytes . Nepirmos jaunystes , pokelis tris metus jau praimtas . Bet pasirodo daigumas nenukencia .
Net svara isdygo , visai nesitikejau , jau tiksliai koks desimt metu seklai . Taigi jei viskas sekmingai tai jau auga : 1. Zolotaja pulia 2. piotras 2005 3. Irlandskij likior 4. Churma 5. Svara 6.Black sea man 7.Oziris 8. Black cherry .9. Brutus pasetas i grunta kazkur vasario vidury .
Grazus paveiksleliai nenumaldomo noro isigyt nauju seklu nebesukelia . Manau as sveikstu .
Atsakyti