Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Alekto @ 2015 03 07, 13:07)
Planavau paskui vyra vaziuot i DE, bet niekaip nepersilauziau ir teks jam i LT grizt. Negaliu as taip visko palikt ir isvaziuot, gyvent bute ir etc. Mirciau be darzo, siltnamio, pomidoru glostymo biggrin.gif

Ėėėė,viena pažystama irgi paskui vyrą,kaip dekabristo žmona išvažiavo,šeima,kad mamukui nebūtų depresijos sodo sklypuką rado,atvažiavo,sutvarkė tą sklypuką,antras šalia laisvas buvo,tai ten jau ir šiltnamis statomas hihihi.gif ir viskas telpa ir braškės ir rožės ir petriuškės ir dar visokio gėrio hihihi.gif
Atsakyti
Prisiduodu-seja ir pradeta, ir baigta smile.gif ispikiavau savo tris pomidorus, setus ankstyvajam derliui, susejau 52 veisles pagrindines sejos. Biski pavargau, ale kaip geeeera.
Mirkiau margansovkej rinktas seklas, apsiejau be stimuliatoriaus. Pagalvojau, kad as pikiuodama jame saknytes mirkysiu, kaip siandien mirkiau tiem trim ankstukam:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 07 kovo 2015 - 20:08
QUOTE(Gardi @ 2015 03 07, 20:06)
...susejau 52 veisles pagrindines sejos...

blink.gif doctor.gif 52 veislės, tai čia kokia būtų stadija g.gif ? Chroniška? Minimum po 3 daigus? Bus dar ir šalutinė sėja?
console.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 03 07, 11:37)
Jei aš žiūriu į geras dienas, tai tik pagal Paladę.

drinks_cheers.gif Atradusi Paladės temą apie sėjos laiką ir mėnulį, tupėjau joje apsipatenkinus iki pusiaunakčio book.gif. Esu iš tų, kuriems nepakanka pasakyti taip ir taip ir taškas. Man rūpi o kodėl ? Būtent toj temoj ir radau visus todėl thumbup.gif O skelbiamais sėjos kalendoriais nepasitikiu, nes nesuprasi kas ir kuo remiantis juos sudarė. Juolab kad skirtinguose kalendoriuose skirtingos datos doh.gif
Paladei šimtas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 07 kovo 2015 - 20:29
QUOTE(syri @ 2015 03 07, 21:12)
blink.gif  doctor.gif 52 veislės, tai čia kokia būtų stadija  g.gif ?  Chroniška? Minimum po 3 daigus? Bus dar ir šalutinė sėja?
console.gif

Stadija ta paskutine doh.gif
Plius minus po du, bet yra ir po viena, yra ir po tris.
70 vienam siltnamiui ir 30 kitam. Mazuoju rupinasi mociute, as jai tik daigus auginu.
Dar bus laukui 10, ten tik pazaidimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 07, 13:02)
blink.gif  blink.gif  g.gif  api ką tu čia?

Avataras pasikeitė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2015 03 07, 21:17)
drinks_cheers.gif Atradusi Paladės temą apie sėjos laiką ir mėnulį, tupėjau joje apsipatenkinus iki pusiaunakčio  book.gif. Esu iš tų, kuriems nepakanka pasakyti taip ir taip ir taškas. Man rūpi o kodėl ?  Būtent toj temoj ir radau visus todėl  thumbup.gif    O skelbiamais sėjos kalendoriais nepasitikiu, nes nesuprasi kas ir  kuo remiantis juos sudarė. Juolab kad skirtinguose kalendoriuose skirtingos datos  doh.gif
Paladei šimtas  4u.gif

Gal galima temos nuorodą smile.gif
Atsakyti
Kas sodina i lauka pomidorus ,kada sejat juos ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 07, 22:01)
Kas sodina i lauka pomidorus ,kada sejat juos ? g.gif

40-45d. iki išsodinimo.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2015 03 07, 20:17)
drinks_cheers.gif Atradusi Paladės temą apie sėjos laiką ir mėnulį, tupėjau joje apsipatenkinus iki pusiaunakčio  book.gif. Esu iš tų, kuriems nepakanka pasakyti taip ir taip ir taškas. Man rūpi o kodėl ?   Būtent toj temoj ir radau visus todėl  thumbup.gif    O skelbiamais sėjos kalendoriais nepasitikiu, nes nesuprasi kas ir  kuo remiantis juos sudarė. Juolab kad skirtinguose kalendoriuose skirtingos datos  doh.gif
Paladei šimtas  4u.gif

eikit sau, aš nustebus... Vis pielavojo mane visos sėjančios į žemę, o ne į mėnulį, gynė iš pomidorų temos, bet pasirodo, kad kai išsiaiškini, KODĖL, tai ne tokie prietarai ir atrodo biggrin.gif
o jei rimtai, tai kaip kam atrodo, taip ta ir elgiasi. aš, pvz, kirminų dienom netikiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 07 kovo 2015 - 23:27
QUOTE(Paladė @ 2015 03 07, 23:23)
eikit sau, aš nustebus... Vis pielavojo mane visos sėjančios į žemę, o ne į mėnulį, gynė iš pomidorų temos, bet pasirodo, kad kai išsiaiškini, KODĖL, tai ne tokie prietarai ir atrodo  biggrin.gif

Burtai,raganystės, prietarai ,abrakadabra,sodoma gomora dvidešimt pirmam amžiuj user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 03 07, 21:37)
Gal galima temos nuorodą  smile.gif

ČIA

QUOTE(adija5 @ 2015 03 07, 23:40)
Burtai,raganystės, prietarai ,abrakadabra,sodoma gomora dvidešimt pirmam amžiuj user posted image

Tai kad jokia čia ne abrakadabra smile.gif .Gamtos dėsniai ir tiek.
Atsakyti