Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Sveikos palaciokes 4u.gif
Miciko sirdute kokia viena priimciau jei atliktu blush2.gif
Ar kaciuku sakeles tiktu karklu arbatelei g.gif siemet seklas daiginau torto principu, tai sudygo tikrai labai draugiskai ir kokiu 98 proc is 17 veisliu bigsmile.gif
Bet siemet tikrai labai stiebiasi daigeliai, tai nors tikri lapeliai dar tik vos iziurimi, vakar puse jau ispikiavau , sukisdama iki ausu. Sakneles dar labai mizernos, tiesa pasakius pirmi metai tokioj stadijoj pikiavimu uzsiemiau. Pas mane siemet vel fiasko su baklazanu daiginimu, tik vienas isdygo doh.gif jei pas ka per daug brukselkit AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2015 03 14, 10:34)
Miargai, zinau, kad atsakymas kazkur temoje yra, bet tiek daug neturiu kada skaityti...
Kodel mano pomiku daigeliai istyso? Kaaa daryyyt?

Aciu uz atsakyma is anksto 😊

šviesos bent po 12-16val pirmas 3paras, tik sudygus būtina mažinti temperatūrą iki +18..ir nesijuok,,paglostyk kasdien po kelis kartus išsiskiria etilenas, kiek pristabdo.Ir pikiuojant reiks užsiimt daigų gimnastika..ir tupdyt..gulsčiau- ne giliau, kad šaknys neuždustų..
Atsakyti
siandien ryte jau visuose indukuose yra kilpuciu, kiti jau ir spageciai ax.gif bet dar ir neisdygusiu yra nemazai. gal isdygs ant vesios palanges.

mergaites, ar kas auginot BALERINKA. ieskodama dar kokiu blusu, radau seklyciu pas save, gautu pagal mainus. ar verta jas set? skanios? derlingos?
cia turbut sitos g.gif http://tomato-perez....3-balerinka.htm

ir ar esat auginusios FINIKA geltona g.gif
user posted image
user posted image
na ir aisku negavusi vienokiu samosvietu, tai is pykcio kitokiu pasiemiau. blush2.gif
user posted image
reik pabarstyt po seklyte ax.gif
Atsakyti
Apie kurklius
Atsakyti
klausimas tom, kurios naudoja papildoma sviesos saltini. kokias lempas, ir kaip visa tai atrodo? man noretusi anksti pasiset bent keleta daigu, bet kai nera sviesos, tai nieko gero is ju neiseina.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 14, 13:05)

ir ar esat auginusios FINIKA geltona  g.gif 
na ir aisku negavusi  vienokiu samosvietu, tai is pykcio kitokiu pasiemiau.  blush2.gif

jomajo bigsmile.gif Nu grazus tas Finikas. Pirkai? Centriniam turguj? Ir bus idomu nuomones isgirsti apie ta nifritini samocvieta.
Pas mane kol kas kitoks samocvietas nei vienas neprasikale, jau sio lauksiu turbut ir visa menesi biggrin.gif , nes neturiu is ko atseti. Ir dar paskutines seklas sukisau Izumrudnoje jabloko, sitos irgi tupes, nors ir iki rudens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 14, 12:05)
Vau, pasirodo, vida tema mūsų pilna!  cool.gif

Nepatikėsit kuo užsiiminėjau nuo ryto! Skiepyjau tabletes. Čia pagal vaiką. Gavau sėklelėje dovanų tomatoberry širdučių. F1 garantija pasibaigusi 2011 metais. Na, ką, į tabletę 4 sėklas sukišau, sudygo po 2 dienų visos.  blink.gif Ot taip. Kur kišiu jas nežinau.  doh.gif
ht]

jei krepšininkas aš priimčiau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 14, 16:16)
jomajo  bigsmile.gif  Nu grazus tas Finikas. Pirkai? Centriniam turguj? Ir bus idomu nuomones isgirsti apie ta nifritini samocvieta.
Pas mane kol kas kitoks samocvietas nei vienas neprasikale, jau sio lauksiu turbut ir visa menesi  biggrin.gif , nes neturiu is ko atseti. Ir dar paskutines seklas sukisau Izumrudnoje jabloko, sitos irgi tupes, nors ir iki rudens  biggrin.gif

jei jablokas neišdygs ,garsiai rėk- sėklų turiu 4u.gif maniškiai jau išlindę wub.gif
Atsakyti
Nu mano kate blink.gif Pradangino viena kortele su pomidoro pavadinimu, kuri buvo ikista vazonely doh.gif
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 14, 15:16)
jomajo  bigsmile.gif  Nu grazus tas Finikas. Pirkai? Centriniam turguj? Ir bus idomu nuomones isgirsti apie ta nifritini samocvieta.
Pas mane kol kas kitoks samocvietas nei vienas neprasikale, jau sio lauksiu turbut ir visa menesi  biggrin.gif , nes neturiu is ko atseti. Ir dar paskutines seklas sukisau Izumrudnoje jabloko, sitos irgi tupes, nors ir iki rudens  biggrin.gif

As lyg ir 2 seklutes dar turiu g.gif reik? g.gif arba 1 daigeli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 14 kovo 2015 - 18:09
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 14, 17:05)

jei jablokas neišdygs ,garsiai rėk- sėklų turiu 4u.gif maniškiai jau išlindę wub.gif

QUOTE(Ingaja @ 2015 03 14, 18:08)

As lyg ir 2 seklutes dar turiu  g.gif reik? g.gif arba 1 daigeli  ax.gif

Dekui mamkos uz gera sirdi 4u.gif , bet dar neprarandu vilties, sejau kovo 6, dar vis kasdien randu prasikalusiu, tai tikiu, kad isdygs ir sios, nors po viena bigsmile.gif Na jei jau neisdygs, tiek jau to, apseisiu symet, bus kitokiu, pasiziuresiu i jusu ikeltas nuotraukas, seile pavarvinsiu, gal kitais metais bandysiu prasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 14, 18:40)
Dekui mamkos uz gera sirdi  4u.gif , bet dar neprarandu vilties, sejau kovo 6, dar vis kasdien randu prasikalusiu, tai tikiu, kad isdygs ir sios, nors po viena  bigsmile.gif  Na jei jau neisdygs, tiek jau to, apseisiu symet, bus kitokiu, pasiziuresiu i jusu ikeltas nuotraukas, seile pavarvinsiu, gal kitais metais bandysiu prasyti  4u.gif

Jei jau neisdygs, pas mane 2 isdyge, dukra 1 i siltnami nesis, tai galesiu kada 1 atvezt iki Pnv ax.gif Bet manau turetu isdygt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 14 kovo 2015 - 19:00
Sveikos merginos.
Gavau zemes ploteli ir rankas atsiraitojau ir jau sakau sodinsiu sodinsiu.
Na ir pasisejau pamidoru i durpinius vazonelius, ale pradzioje manau gal pe daug apliejau ar aplinka vesi, kur stovejo, kad tie indeliai pelesiu apaugo. Pamidoriukai sudygo, kaip kurie jau antra lapeli leidzia, ale nzn ka daryti, ar greit bandyti persodinti i paslmasinius, ar viska mesti lauk, ir sudonti is naujo?
Gal kas susidurete, kas gal patarsite, kaip suktis?
Atsakyti
QUOTE(Suoka @ 2015 03 14, 21:06)
Pamidoriukai sudygo, kaip kurie jau antra lapeli leidzia, ale nzn ka daryti, ar greit bandyti persodinti i paslmasinius, ar viska mesti lauk, ir sudonti is naujo?

Pomidorų nemesk.Persodink į plastmasinius,o tas durpines nesąmones mesk lauk ax.gif
Atsakyti