Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

tany su EX pritrenkėt kaip visada blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 03 13, 16:53)

Del SunSUgar, galiu pasakyti, kad labai skanus(pats skaniausias praeitu metu)  thumbup.gif  bet derlengumu nepasizimejo, neturejo tokiu kekiu kaip black cherry ar sweet million... Auginau pradzioje 2 stebais, link galo turbut daugiau, palubem jau neatrinkau kas ten kaip persipine smile.gif.

Supratau. Susipažinau su tavo ūkiu biggrin.gif pirmoji kekė tikrai tokia šiek tiek pavargusi, bet kitur tai gana padoriai žirniukai atrodo thumbup.gif Bandysim Sunsugaro derlingumą padidint tada kitaip. Vyšniukai kantrūs. Mužikai.

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 13, 17:53)
tany su EX pritrenkėt kaip visada blink.gif  wub.gif

Čia tany trankosi, o aš iš jos mokausi wink.gif Tik iš tokio kirvio kaip tany ir išmokt gali..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 13, 18:17)
Bandysim Sunsugaro derlingumą padidint tada kitaip. Vyšniukai kantrūs. Mužikai.
Čia tany trankosi, o aš iš jos mokausi wink.gif Tik iš tokio kirvio kaip tany ir išmokt gali..

pas man tai jis super derlingas buvo.pačioj pradžioj tik nespėdavo nokt,o paskui tai ir nuo dviejų augalų buvo per daug,teko vakuot ax.gif
g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Is praeita savaitgali setu vaikuciu pirmieji gime neatspesit - black cherry .
Pokis nuo ju atsiradimo laiku tikriausiai . Rezgu minti kad cia bulgarijoje jie galetu ir lauke ziemot .
Citrinos , figos visokios tai perziemoja . Beje mane prakeike papriku dievas . Vienam lovely buvo suseti baklazanai , kuriuos kaimyne bukvaliai su visu sudziuvusiu vaisium ir seklom skambanciom viduj atidave ir paprikos antro sejimo . Sudygo vienam gale kazkas , naturaliai apsidziaugiau kad bus paprikos . O siandien prie saules ir su akiniais paaiskejo kad tie daigai plaukuoti . Tai bus baklazanai . O papriku pusej anei vieno daigo .
Beje cia kazkaip idomiai vietiniai senoliai sugeba seklas viduje darzoves sudziovint ir pasidet su naturalia tara . Pas mane yra kazkas , su seklom viduj . pagal dziovinta vaizda ir vietiniu pasakojimus niekaip negaliu isguglint . Panasus i butternut moliuga butu , bet nu negi galima taip isdziovint ?
Atsiprasau uz ilga offtopic .
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 03 13, 15:40)
dar viena "kolege-studentu kankintoja" wink.gif.... vadinasi cia as ne viena tokia smile.gif

thumbup.gif tai kas gi žemę kapstydami ilsisi, taigi pedagogai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 13, 15:47)
kankintojos, jūs- jūs ne tik studentus, bet ir mus kartais pakankinat- prideda vaizdų, paskui suk galvą kaip tokius pas save išgaut doh.gif 

Nu nea, aš ne tokia, aš jūsų nekankinu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 13, 16:29)
Ir pasigirsiu šiandien dovanų gausiu..TLACOLULA.. wub.gif

Nu nea, nijole, man depresiją įvarei. doh.gif kažin kaip išmelst 1sėklos blush2.gif Į kokius turtus keist? g.gif o gal naktį apsilankyt? Pasakyk, ant kurios palangės daiginsi mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai kas gi žemę kapstydami ilsisi, taigi pedagogai

Apie pedagogus tik gerai prašyčiau thumbup.gif
Atsakyti
Yra kokteilinės vyšnios, yra ir kokteiliniai pomidorai:
čia puslitriniame
user posted image
čeriukai. Pirmą sloiką pradariau - tai sau pliusą užsidėjau su šiuo variantu, nes skūrelė plona, minkšta (Tolstojaus tai skūra kaip kuilio palyginimui), nereik spjaudytis.
Eina vietoj deserto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 13, 21:57)
:
Nu nea, nijole, man depresiją įvarei.  doh.gif kažin kaip išmelst 1sėklos  blush2.gif Į kokius turtus keist?  g.gif o gal naktį apsilankyt? Pasakyk, ant kurios palangės daiginsi  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

man Лотарингская красавица už tlacolula gražesnė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ismanioji @ 2015 03 13, 20:57)
tai kas gi žemę kapstydami ilsisi, taigi pedagogai

Būtent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fausta32 @ 2015 03 13, 21:21)
Būtent  smile.gif

Čia ką,du trečdaliai mokytojų susirinkę blink.gif?Nors aišku,atostogos ilgos,ką jums veikt - tik darže kapstytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ismanioji @ 2015 03 13, 21:57)

Nu va, ką ir sakau, kad naują ministeriją steigt galėtumėm iš čia esančių. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 13, 22:18)
man  Лотарингская красавица už tlacolula  gražesnė wub.gif

Ne, šitie man negražūs, nes panašius auginau. O tlacolula, sako, dar ir skanūs ir derlingi... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 03 13, 22:57)
Čia ką,du trečdaliai mokytojų susirinkę  blink.gif?Nors aišku,atostogos ilgos,ką jums veikt - tik darže kapstytis  ax.gif

Tai va, gi mes nieko neveikiam ištisus metus. Tai bent vasarą nugaras lenkiam prie pomidorų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 13, 22:14)
Ne, šitie man negražūs, nes panašius auginau.

Panašūs,tai ne tie patys ax.gif Beje juos labai giria ir dėl skonio,ir derlingumo.Aišku ne amerikonai.Aniem gi jai ne sintetika,tai ir negardu ax.gif
Atsakyti