Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(tany @ 2015 03 13, 15:19)
ok, pakankinsiu dar wink.gif

Jo... g.gif Man kažkodėl atrodo,kad tany iš tų dėstytojų,kuriuos kirviais vadina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 13, 15:29)
*R&B, taviškis medalis po 3 parų sudygo puikiai thumbup.gif

bigsmile.gif net nubėgau pasižiūrėt gal ir pas mane jau dygsta, bet neeee tyku ramu, jokio kabliuko schmoll.gif bet neprarandu dar vilties sulaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 13, 15:37)
Jei jau pradėjom kankint, tai pratęskim..

Tai nuo šluotos nenulipi,vis duodies aplink šiltnamį?

Tuoj ir Daimura su savo popiežium išlys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 13, 15:46)
Tuoj ir Daimura su savo popiežium išlys  ax.gif

Ot nepamirštat doh.gif Nea, ilsisi prieš darbus dar popiežius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 13, 15:37)
tany, koks gražutis burbuliukas bigsmile.gif  wub.gif

Jei jau pradėjom kankint, tai pratęskim..
Mano daigas dar be burbuliukų, bet irgi savaip pasipuošęs biggrin.gif

tany, tau klausimas. Pasakyk kaip tau pernai derėjo Sunsugarai, keliais stiebais auginai. Aplamai kokia tavo patirtis su šiuo hibridu. 4u.gif

thumbup.gif vaizdai...pas tave jau ne burbuliukas tuoj bus, o tikras burbulas wink.gif...
Del SunSUgar, galiu pasakyti, kad labai skanus(pats skaniausias praeitu metu) thumbup.gif bet derlengumu nepasizimejo, neturejo tokiu kekiu kaip black cherry ar sweet million... Auginau pradzioje 2 stebais, link galo turbut daugiau, palubem jau neatrinkau kas ten kaip persipine smile.gif.

cia gali matyti skirtuma yra visi 3.... birželio 18d. vaizdelis... tiesa pirma keke (kur foto matosi) kazkokia nevisai issiviscius buvo, auksciau buvo visi vienodi, tokiu zirniu kaip cia nebuvo....

QUOTE(adija5 @ 2015 03 13, 15:38)
Jo... g.gif Man kažkodėl atrodo,kad tany iš tų dėstytojų,kuriuos kirviais vadina  ax.gif

vot ir neatspejai wink.gif.... Jie tik dar to nezino... Bet kai antrais metais gauna kita destytoja supranta koki auksa prarado biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Patinka man toks oras bigsmile.gif pusei siltnamio izbarsciau superfosfata ir sukasiau ax.gif Kita puse ridisiukus augina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2015 03 13, 15:53)
vot ir neatspejai wink.gif.... Jie tik dar to nezino... Bet kai antrais metais gauna kita destytoja supranta koki auksa prarado  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

a kokio dalyko? blush2.gif
Atsakyti
Prisipirkau pomidorų, tačiau sėti lyg ir nerekomenduotina šiuo laiku. Ar tikrai reiktų laukti kovo 20 ir 21 dienos? Norėčiau sėti jau šiandien ar ryt.....Ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(Ringaile @ 2015 03 13, 16:03)
Prisipirkau pomidorų, tačiau sėti lyg ir nerekomenduotina šiuo laiku. Ar tikrai reiktų laukti kovo 20 ir 21 dienos? Norėčiau sėti jau šiandien ar ryt.....Ką patartumėt?

Sėti ir šiandien, ir ryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 13 kovo 2015 - 16:03
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 13, 15:59)
Patinka man toks oras  bigsmile.gif pusei siltnamio izbarsciau superfosfata ir sukasiau  ax.gif Kita puse ridisiukus augina  ax.gif
Papildyta:

a kokio dalyko? blush2.gif

matematika

QUOTE(Ringaile @ 2015 03 13, 16:03)

as rytoj sesiu tuos kurie eis i nesildoma siltnami. Pagal meinuli gal ir netinka, bet uz tai geras zenklas(mano ir be to derlingas smile.gif ). Gal ir tinka labiau sakniaviasiams, bet nieko blogo jei pomidorai tures geras saknis smile.gif))))).
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 03 13, 16:07)
matematika

Oooo... Matematika biggrin.gif Lig šiol sapnuoju, bet mokyklą, o ne studijas biggrin.gif

Gražūs vaizdai ir Tany, ir Ex thumbup.gif Ale man dabar stresas būtų jau tokius turėti, o ne džiaugsmas biggrin.gif Kokio dydžio vazonuose jie dabar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 03 13, 16:20)
Oooo... Matematika  biggrin.gif  Lig šiol sapnuoju, bet mokyklą, o ne studijas  biggrin.gif

Gražūs vaizdai ir Tany, ir Ex  thumbup.gif  Ale man dabar stresas būtų jau tokius turėti, o ne džiaugsmas  biggrin.gif  Kokio dydžio vazonuose jie dabar?  g.gif

mano ten vazoninis, tai mazas, gal 3-4l
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 03 13, 16:07)
matematika

o biski kolega blush2.gif
Atsakyti