Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 13, 12:38)
nus, mergai, nušaukit ar ką- nusipirkau Kumato, ir ką- saldus, be rūgštelės, nepatiko visiškai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  ir dar tokius norit augint? ir dar negražus  cool.gif

O ko tu tikėjaisi,jei tą Kumato Maksimoj pirkai,o ne kokiam turgely Ispanijos pietuose iš ūkininko nuknisai ?Net nėr ką lygint.Skanūs jie tie tikri,tik ne mūsų parduotuviniai schmoll.gif .Ir kuo tau daba išvaizda užkliuvo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 13, 11:53)
Mano kaklaraištis jau su lapukais.  wub.gif Bet xuan you persėjau. Įkišau paskutinę sėklytę.  unsure.gif

Pastarasis pirmas sukistas sudygo gerai. Chile verde irgi uzteko vienos seklos,kad sudygtu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 13, 12:58)
.Ir  kuo tau daba išvaizda užkliuvo  g.gif ?

vat ir ne maximoj o iki pirkau biggrin.gif bet vistiek neskanūs. Spalva- nu grynesnės norisi, dabar tai biski tokios, biski anokios ir dar biski neaiškios- siero- burovo- riabo gaunasi. nu akip negras su kitaico ir indėno bruožais, ir dar biski albinoso atspalvio šen bei ten doh.gif ( ale priekabi aš darausi)

aš jau gal kaip mb- ant raudonų labiau linkt pradėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 13, 13:19)
ir dar biski albinoso atspalvio šen bei ten  doh.gif  ( ale priekabi aš darausi)

aš jau gal kaip mb- ant raudonų labiau linkt pradėjau g.gif

Nu,tai nereikėjo pirkt kokio neprinokusio tongue.gif

Vyriškėji... g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 13, 13:23)
Nu,tai nereikėjo pirkt kokio neprinokusio  tongue.gif

Vyriškėji...  g.gif ?

tai kad apspaudinėjaum, tikrinau baisiausiai, nu lyg ir prinokę, bet skonis tai šeip sau, nesužavėjo labai.

aikit tik...senstu nebent, išsikalinėt pradedu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 13, 12:06)
Nu panos. Net studentai rašydami kolokviumą susirūpino, ko ne iš šio susižvengiau.  doh.gif

dar viena "kolege-studentu kankintoja" wink.gif.... vadinasi cia as ne viena tokia smile.gif
Atsakyti
kankintojos, jūs- jūs ne tik studentus, bet ir mus kartais pakankinat- prideda vaizdų, paskui suk galvą kaip tokius pas save išgaut doh.gif Nu bet vis spyris užkepalin- tobulėji vis, domiesi kažkuo.
uch, bonusus renku- uošvei sodo spalvas užprenumeravau- ryt uogienės diena, tai įteiksim dovaną biggrin.gif Anksčiau ta proga pomidorus sėdavau, ale šiemet nereik, tai baliavosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 13, 14:47)
kankintojos, jūs- jūs ne tik studentus, bet ir mus kartais pakankinat- prideda vaizdų, paskui suk galvą kaip tokius pas save išgaut doh.gif  Nu bet vis spyris užkepalin- tobulėji vis, domiesi kažkuo.
uch, bonusus renku- uošvei sodo spalvas užprenumeravau- ryt uogienės diena, tai įteiksim dovaną biggrin.gif  Anksčiau ta proga pomidorus sėdavau, ale šiemet nereik, tai baliavosiu thumbup.gif

ok, pakankinsiu dar wink.gif
[attachmentid=234047]
Atsakyti
*R&B, taviškis medalis po 3 parų sudygo puikiai thumbup.gif
*Sėklų nekrapštau, nes jei ir buvo gyvybė, po krapštymų nelieka..biggrin.gif
*adija5, kas per uraganai prasinešė per hibridus?
vat ir aš vaikus noriu į balkoną nešt, bet gi gaila tik tik nosis iškišo..o ten tik +11-12 abejoju..gailiu..o gal jiems tik į naudą?? nors saulutės šviečia, kad ir šiaurinė pusė. Ką manot?

Ir pasigirsiu šiandien dovanų gausiu..TLACOLULA.. wub.gif

Papildyta:
QUOTE(tany @ 2015 03 13, 15:19)

O šakės kovo mėn ir jau su bumbulu kabi..čia tas pernykštis?????? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 13 kovo 2015 - 15:31
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 13, 15:29)

vat ir aš vaikus noriu į balkoną nešt, bet gi gaila tik tik nosis iškišo..o ten tik +11-12 abejoju..gailiu..o gal jiems tik į naudą?? nors saulutės šviečia, kad ir šiaurinė pusė. Ką manot?

Saltoka g.gif O ko taip salta pas jumis? Siltnamy prikaitina virs +20 dienos metu, ir kaip tik buvau pas drauge siandien, tai balkone tikrai silta, dar pajuokavau, kad puse daigu jai nuvesiu biggrin.gif Saule prikaitina dienos metu, gi istiklintas. Prie +12 nenesciau...

tany, koks grozis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 13, 15:29)
*R&B, taviškis medalis po 3 parų sudygo puikiai thumbup.gif
*Sėklų nekrapštau, nes jei ir buvo gyvybė, po krapštymų nelieka..biggrin.gif
*adija5, kas per uraganai prasinešė per hibridus?

Ir pasigirsiu šiandien dovanų gausiu..TLACOLULA.. wub.gif

Papildyta:

O šakės kovo mėn ir jau su bumbulu kabi..čia tas pernykštis??????  bigsmile.gif  bigsmile.gif

jo, cia is pernykscio vaikas... pernykstis tai kitam kabinete dabar smile.gif))))...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 03 13, 16:19)

tany, koks gražutis burbuliukas bigsmile.gif wub.gif

Jei jau pradėjom kankint, tai pratęskim..
Mano daigas dar be burbuliukų, bet irgi savaip pasipuošęs biggrin.gif

user posted image

tany, tau klausimas. Pasakyk kaip tau pernai derėjo Sunsugarai, keliais stiebais auginai. Aplamai kokia tavo patirtis su šiuo hibridu. 4u.gif
Atsakyti