Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Mičiko @ 2015 03 13, 11:51)
Ir su naktiniais ir be jų aplink jį laksčiau miegamojam prie palangės, bet tas apie karo lauką svajojo, kol pasidavė.  cool.gif

Tai ten gal visai ne Erosas pas tavi.Koks Berniukas Kibaldžiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 13, 11:55)
Tai ten gal visai ne Erosas pas tavi.Koks Berniukas Kibaldžiukas  biggrin.gif

arba Nykštukas Nosis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 13, 12:53)
Tai vis tik sugulėt, ane? unsure.gif

Na taip, šilčiausia palangė miegamajame. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 13, 11:59)
Na taip, šilčiausia palangė miegamajame.  wub.gif

Obana blink.gif Ant palangių blink.gif Kokia aš atsilikus unsure.gif
Atsakyti
Nu panos. Net studentai rašydami kolokviumą susirūpino, ko ne iš šio susižvengiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 13, 12:02)
Kokia aš atsilikus  unsure.gif

mokykis, kol yra iš ko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 13, 12:06)
Nu panos. Net studentai rašydami kolokviumą susirūpino, ko ne iš šio susižvengiau.  doh.gif

tu geriau džiaukis, kad jie nesuprato, apie ką čia kalba eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 13, 11:26)
Pas mane Sunsugarai greit ir puikiai sudygo, du sėjau - du sudygo.
Ir taviškiai Bolzanai 100% sudygo biggrin.gif

Ex o is kur tu siunteisi Sunsugar?

mano seklos is sito pardavejo:
http://www.ebay.co.u...r...K:MEBIDX:IT

bet is to pacio pirktos sitos seklos sudygo per 3 dienas
3 pasejau ir visos islindo ir graziausiai auga.

dar ir ta nesamone is ten pirkau bet kol kas nepasejau
reiks paset ziuret ar sitie bus daigus.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 13, 10:57)
Aš nekrapštinėdama sukišu,kurie ilgiau nedygsta.Paskui dažniausiai turiu du tabletėj  ax.gif Ilgiausiai man prieš tris metus Sultan F dygo.Beveik mėnesį  ax.gif Niekas dar šitų neperspjovė. Bet tada buvau jaunesnė ir kantresnė.

beveik menesi doh.gif Neee, jau tiek kantrybes neturejau net ir pries 4 metus biggrin.gif Dar palauksiu savaitike, tada atsejinesiu, bet kazkodel misliju, kad dar isdygs dauguma. po 20d. dar diedas kazkokius pomidorus sau sesis, pernai valge pomidora, draugas pavaisino, kuris jau n metu juos auginasi, tipo paveldas, jam labai skanus pasirode, issikrapste seklas tai sake augins, tegul, viena daiga, sakiau, priimsiu, daugiau kur nori deda. O pasiruose net 10 seklu lotuliukas.gif Tai va, visvien gyvatuko neisjungsiu, prie to pacio ir savo letapedzius atsesiu
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 13, 13:08)
Ex o is kur tu siunteisi Sunsugar?

mano seklos is sito pardavejo:

bet is to pacio pirktos sitos seklos sudygo per 3 dienas

Ne aš siunčiausi, tai nežinau pardavėjo puslapio. Viena mamytė siuntėsi ir dalinosi sėklytėm. Gavau iš antrų rankų. Bet ir pirmosios, ir antrosios rankos, matyt, labai geros buvo, nes sudygo puikiai smile.gif

Neįsivaizduoju kodėl nedygsta tavo ir kai kurių kitų mamkų Sunsugarai. Šiaip tai net visai persenusios pomidorų sėklos dygsta, gal ilgiau, bet dygsta. Gal pas pardavėją tiesiog pasitaikė tokia niekam tikusi sėklų partija g.gif

Atsakyti
nus, mergai, nušaukit ar ką- nusipirkau Kumato, ir ką- saldus, be rūgštelės, nepatiko visiškai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ir dar tokius norit augint? ir dar negražus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 13, 12:07)
mokykis, kol yra iš ko  lotuliukas.gif

Nu jo,reikia skubintis.Kaip sėt,jau žinau user posted image.Mičiko,pasakok toliau,kur reikia lipt ir kokius fintus išdarinėt,pomidorus pikuojant ir kokius vykruntasus atlikt,kad anie derlingi būtų ? Uf...gal sukūsiu besimokydama user posted image
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 13, 13:43)
Nu jo,reikia skubintis.Kaip sėt,jau žinau user posted image.Mičiko,pasakok toliau,kur reikia lipt ir kokius fintus išdarinėt,pomidorus  pikuojant  ir kokius vykruntasus atlikt,kad anie derlingi būtų ? Uf...gal sukūsiu  besimokydama user posted image

thumbup.gif svarbu teisingai užlipt. mirksiukas.gif Tada tikrai derlingi bus. 4u.gif
Atsakyti