Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saintlina @ 2015 03 13, 11:31)
pas tave iš kito pakelio  smile.gif

Turbūt ne tik iš kito pakelio, bet ir iš gerai sunokusio pomidoro sėklos rinktos, ir tinkamai džiovintos. Pas tave gi ir metalinis pinigas sudygtų, o čia paprastos sėklos nenori dygt..
Svarbiausia, ne pas tave vieną tokia bėda. Parodykit koks pardavėjas, kad kitą kartą visos žinotų iš ko nepirkt sėklų..
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 13, 10:51)
O tai kiek tu tų pokelių pirkai?Dėžę  biggrin.gif ?

aš tik vieną smile.gif Bet Ex ne iš manęs sėklas gavo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 03 13, 10:52)
Pas tave gi ir metalinis pinigas sudygtų...

šitas variantas jau svarstomas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 13, 09:46)
Velnias, labai daug krapstymo  biggrin.gif  As pernai sitaip krapstinedama kelias saknis pazeidziau. Palauksiu dar per savaitgali, ziuresiu, kokia situacija bus, tada imsiuos darbo

Aš nekrapštinėdama sukišu,kurie ilgiau nedygsta.Paskui dažniausiai turiu du tabletėj ax.gif Ilgiausiai man prieš tris metus Sultan F dygo.Beveik mėnesį ax.gif Niekas dar šitų neperspjovė. Bet tada buvau jaunesnė ir kantresnė.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 13, 11:39)
siryt radau viena pirma  kilpute biggrin.gif  superbananas parode balta taskiuka  smile.gif

Puperstaras, Supermenas, Superbananas g.gif Gal aiškiau galima kas čia toks super g.gif ar čia kokia ypatingo pomidoro klička g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 13, 11:04)
Puperstaras, Supermenas, Superbananas g.gif  Gal aiškiau galima kas čia toks super g.gif  ar čia kokia ypatingo pomidoro klička g.gif

user posted image

http://agronika.ru/p...01g-22879-B.jpg

nu kad neatsilikciau nuo visokius erosus auginanciu, o pavadinimas graziai skambantis biggrin.gif sudomino, kad iki 20 cm ilgio biggrin.gif pernai galvojau,kad spageciai bus ilgi, nu bet nebuvo. tai naujas bandymas . biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 13 kovo 2015 - 11:18
QUOTE(saintlina @ 2015 03 13, 11:31)

Gerai, kad bolzaniukai nepasikiaulino  smile.gif

ir pas mane jie sudygo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 13, 11:16)
nu kad neatsilikciau nuo visokius erosus auginanciu

Tai tu juos irgi ne valgymui auginsi biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 13, 11:28)
ir pas mane jie sudygo bigsmile.gif

dėl šitų daigumo nė neabejojau smile.gif Čia gi šviežutėlės sėklos buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 13, 11:55)

šitas variantas jau svarstomas  lotuliukas.gif

Tokį variantą griekas svarstyt. Čiupk jautį už ragų. Ir fotkių nepamiršk atnešt - esu tikra, kad bus į ką paspoksot biggrin.gif

QUOTE(Lusasita @ 2015 03 13, 12:16)

sudomino, kad iki 20 cm ilgio  biggrin.gif 

Iki 20cm? Ir kodėl man atrodo, kad aš netikiu, a? g.gif Vadinasi, niekas nereikš pretenzijų jei ilgis bus ir 8-10 cm. O tokio ilgio pomidorų yra ir be Superbanano. Va, jei rašytų, kad ilgis nuo 20 cm, tada ir patikėt labiau norėtųsi, ir pretenzijas galima išsakyt jei trumpesnis užaugtų biggrin.gif
Augink, ne ūgis, o smūgis svarbu. Ir skonis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 13, 10:21)
Ir ką tai galėtų reikšti  bigsmile.gif ?

Ir su naktiniais ir be jų aplink jį laksčiau miegamojam prie palangės, bet tas apie karo lauką svajojo, kol pasidavė. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 13, 12:51)
Ir su naktiniais ir be jų aplink jį laksčiau miegamojam prie palangės, bet tas apie karo lauką svajojo, kol pasidavė.  cool.gif

Tai vis tik sugulėt, ane? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 13, 10:39)
Adija5, o tau tas Berkeley Tie sudygo? Atsejau siandien ta zaraza...

Mano kaklaraištis jau su lapukais. wub.gif Bet xuan you persėjau. Įkišau paskutinę sėklytę. unsure.gif
Atsakyti