Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 13, 08:58)
Siandien ir maniskaim lygiai sav., jau pradeti trimituoti? Kazkaip dar sedziu ramiai, bet va nuo ryto, paziurejau, tik pora islindusiu radau  unsure.gif Dar daug pas mane stabdanciu, beveik puse is pasetu  doh.gif Tai kiek man cia dar palaukus?  g.gif  Masciau dar kokia sav. minimum, ale nuo pacio ryto pasiskaiciau, jau dabar ir man neramumai  biggrin.gif

Pakapstyk su krapstuku dantu ir paziurek,ka ten tos seklos veikia. jei jau isleide sakneles, tai isdygs tikrai g.gif Nes pas mane yra mieganciu. tarp ju ir Marfa doh.gif Ir nezinau ar ja atsedineti, dar luktelesiu iki sekmadienio ir jei kas ko, tai ir ja atsesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 13, 09:29)
bent keturias forumietes žinau, kurioms jos vis dar nesudygo. Man irgi ne. Pasėjau antrąkart.

Supratau... neiskias ne man vienai beda su jais doh.gif
Sakyciau blogas pardavejas, bet is ten pat juodi pomidoriukai sudygo per kelias dienas.
Su papriku dygimu kosmaras siais metais su situo pomidoru beda... tai kazin koks derlius bus jei net dygt seklos nenori doh.gif

Maciau apie mazyliukus pomidorus diskutavot... as anais metais buvau sugalvojus balkone serbentiniu pasisodint Sweet pea... tai kas mate balkone ta kruma visi klause ar serbentus auginu balkone. Krumas issiplete nesveikai tu pomidoriuku tikrai zirnio dydzio daugybe kelkiu biggrin.gif Nu bet tikrai sitas augalas ne balkoninis lotuliukas.gif Nors vaikam patiko kad tokie maziukai ir saldus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 12, 18:36)
O alicante kas nors auginote?

Auginite biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 12, 19:58)
Nu black cherry vazoniniai balkoniniai kokteiliniai . Taip rase ant pokelio kai jie tik atsirado .
Nezinau kokio aukscio jie gali but , mano siltnamiai tiek netrauke.

mano karti patirtis parode, kad is tu pakeliiu, kur parasyti buvo, kad black sheri balkoniniai isaugo baobabai analogiski tiems kur auga siltnamiuose. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 13, 09:06)
Supratau... neiskias ne man vienai beda su jais doh.gif
Sakyciau blogas pardavejas, bet is ten pat juodi pomidoriukai sudygo per kelias dienas.

aš manau, kad mūsų sėklos iš vieno pardavėjo, o aš jomis dar su trim mergiotėm pasidalinau. Tai turbūt visgi su sėklom kažkas negerai. Negali būti, kad visos blogai daigina.
Ai, tiek to, bent man tai užteks pomidorų smile.gif Matau, kad vien serbentinius iki pažaliavimo skint galėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 kovo 2015 - 09:24
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 13, 09:03)
Man eros vėliausiai sudygo.  g.gif

Ir ką tai galėtų reikšti bigsmile.gif ?
A aš dar prieš kelias dienas atsėjau visus hibridus . Stichinė nelaimė buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 13, 09:14)
aš manau, kad mūsų sėklos iš vieno pardavėjo, o aš jomis dar su trim mergiotėm pasidalinau. Tai turbūt visgi su sėklom kažkas negerai. Negali būti, kad visos blogai daigina.

Bet ir pas mane tos pačios sėklos, o sudygo puikiai
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 03 13, 09:24)
Bet ir pas mane tos pačios sėklos, o sudygo puikiai

tai gal dar sudygs ir pas mus smile.gif Nors aš jau net bijau - pasėjau tai dvigubai biggrin.gif Galėsiu iškart prie vištų pusę sodint lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,
gal yra žinančių, kur Klaipėdoj galiu rasti (kur jų yra) violetinių pomidorų sėklų? Įprastose vietose nėra.
Vakar atsėjau savo peršildytas sėklas, lauksiu rezultato iš naujo.
Atsakyti
Adija5, o tau tas Berkeley Tie sudygo? Atsejau siandien ta zaraza...
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 13, 09:03)
Pakapstyk su krapstuku dantu ir paziurek,ka ten tos seklos veikia. jei jau isleide sakneles, tai isdygs tikrai  g.gif Nes pas mane yra mieganciu. tarp ju ir Marfa  doh.gif  Ir nezinau ar ja atsedineti, dar luktelesiu iki sekmadienio ir jei kas ko, tai ir ja atsesiu  g.gif

Velnias, labai daug krapstymo biggrin.gif As pernai sitaip krapstinedama kelias saknis pazeidziau. Palauksiu dar per savaitgali, ziuresiu, kokia situacija bus, tada imsiuos darbo
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 13, 09:39)
Adija5, o tau tas Berkeley Tie sudygo? Atsejau siandien ta zaraza...

pas mane Adijos Berkelėjai be jokių spyriojimųsi sudygo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 13, 09:46)
pas mane Adijos Berkelėjai  be jokių spyriojimųsi sudygo  smile.gif

Is to pacio pomidoro krapstem abi biggrin.gif Tegul tik pas mane nesudygsta nei vienas cool.gif
Atsakyti