Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 12, 21:18)
Einu i vaiskrumiu tema apsisviest .
Apsisvieciau , ir ten galima gerai pazvengt .

Jums ne pomidorus, o grūdines kultūras auginti labiau tiktų g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 12, 22:52)
Dar tokio įdomaus sąrašo nemačius. Geltonai- baltas sezonas.. nei žalių, nei raudonų, neI avietinių,violetinių..labai specifiškas...

Dauguma ju ir pernai auginau. Pernai buvo daugiau spalvotu, bet kaikuriuos ismeciau is saraso - nes nepatiko - pvz kelias rusis juodu, ir pora raudonu. Tie kur liko - favotitai ir dar keletas nauju, kuriu neturejau - tai Santorange - maziukai ir Jantar. O be to yra gi siek tiek ir spalvotu blush2.gif Tigerella - raudonai raibas, Kazacka juodas, Torero ir tas be pavadinimo raudoni... mirksiukas.gif Zalius teko augint - nepatiko nei skonis, nei spalva tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spudga: 12 kovo 2015 - 23:37
Laba.
QUOTE(ginaja @ 2015 03 12, 10:19)
Tik Skariai stabdo unsure.gif 

Man Skariai puikiai sudygo. Visi. Po 4paru.
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 03 12, 22:49)
Jums ne pomidorus, o grūdines kultūras auginti labiau tiktų  g.gif  biggrin.gif

Zinokit yra teke , pasitaiko gyvenime . Ir kai kazkas ukininkus invalidais isvadino patylejau , bo mano atveju tai tiesa .
Atsakyti
Sveikutes,

Kazkas kalbejo kad is amerikes siusis Sunsugar pomidoriukus, prisiklausius jusu as irgi uzsisakiau. Nu nesuprantu kas su jais darosi bet kol kas anei vienas neisdygo. Visi kiti mano vysniukai 8 rusiu sudygo beveik 100proc., o va sitie jau is antro karto pasejau ir nieko blink.gif doh.gif
Idomu kaip pas kitas?
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 13, 08:07)
Kazkas kalbejo kad is amerikes siusis Sunsugar pomidoriukus, prisiklausius jusu as irgi uzsisakiau. Nu nesuprantu kas su jais darosi bet kol kas anei vienas neisdygo. Visi kiti mano vysniukai 8 rusiu sudygo beveik 100proc., o va sitie jau is antro karto pasejau ir nieko blink.gif  doh.gif
Idomu kaip pas kitas?

bent keturias forumietes žinau, kurioms jos vis dar nesudygo. Man irgi ne. Pasėjau antrąkart.
Atsakyti
Atsejau siandien pries savaite setus pomidorus, kurie akiu enrode. Seklos isbrinke, o toliau voliojasi. Cia tuoj reikes pikiuoti kaimynus ju, o anie neaisku ar is viso pasirodys. Tai tik gaila,kad Corazon viena sekla teturejau ir ta nepasirode. Kazka vietoj jos kisiu siltnamin, jei taip ir akiu neparodys. Ikisau Alij Mustang, Tolstoj H; Colibri H, Magiqo seklas. Pastarojo net nebandzius ir nelabai info randu.

Radau tik tokia info apie ji Magiqo . Gal cia sitas ir bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 13 kovo 2015 - 08:34
QUOTE(baltagėlė @ 2015 03 12, 22:18)
Ar jis labai lapuotas ir kerotas ?

iš pradžių nelabai. Bet rudeniop kažkaip savaime palubėj monstras pasidaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 13, 06:59)
Zinokit yra teke , pasitaiko gyvenime .

Aš irgi norėč ūkininkaut, tik va, bijau pradėti, nes valios ir pasitikėjimo savim kad sugebėsiu trūkumas ... verysad.gif

O jei į temą, per dvi paras beveik visi pomikai išdygo, liko keli stabdžiai - eros, black russian ir gold medal. Išdygs - bus puiku, jei ne - nebeatsėjinėsiu šiemet. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 13, 08:30)
Atsejau siandien pries savaite setus pomidorus, kurie akiu enrode. Seklos isbrinke, o toliau voliojasi. Cia tuoj reikes pikiuoti kaimynus ju, o anie neaisku ar is viso pasirodys. Tai tik gaila,kad Corazon viena sekla teturejau ir ta nepasirode. Kazka vietoj jos kisiu siltnamin, jei taip ir akiu neparodys. Ikisau Alij Mustang, Tolstoj H; Colibri H, Magiqo seklas. Pastarojo net nebandzius ir nelabai info randu.
/

Siandien ir maniskaim lygiai sav., jau pradeti trimituoti? Kazkaip dar sedziu ramiai, bet va nuo ryto, paziurejau, tik pora islindusiu radau unsure.gif Dar daug pas mane stabdanciu, beveik puse is pasetu doh.gif Tai kiek man cia dar palaukus? g.gif Masciau dar kokia sav. minimum, ale nuo pacio ryto pasiskaiciau, jau dabar ir man neramumai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 13, 08:07)
Sveikutes,

Kazkas kalbejo kad is amerikes siusis Sunsugar pomidoriukus, prisiklausius jusu as irgi uzsisakiau. Nu nesuprantu kas su jais darosi bet kol kas anei vienas neisdygo. Visi kiti mano vysniukai 8 rusiu sudygo beveik 100proc., o va sitie jau is antro karto pasejau ir nieko blink.gif  doh.gif
Idomu kaip pas kitas?

Puikiai sudygo, po 5 parų iš 2 sėtų 2 ir yra thumbup.gif

Labai džiaugiuosi šių metų dygimu, nors daiginau virtuvėj ant spintelių.

Mačiau, kalbėjot apie Zolotaja rybka tuos determinantinius. Originalas yra iš Regilos, tai pas kurias iš manęs sėklos, krūmas ir turi būti neaukštas. Bet labai skani ta Rybka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 13 kovo 2015 - 09:09
QUOTE(R&B @ 2015 03 13, 09:34)
keli stabdžiai - eros

Man eros vėliausiai sudygo. g.gif
Atsakyti