Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

[quote=Acqua Alta,2015 03 07, 09:09]
O man siandien gera nuotaika , nors ir darzas su brutus apsnigtas , o zolotaja pulia sedi po led lempa . Visgi geriau negu nieko ir tas led . Neistyso per dvi dienas , aciu dievui .
Kadangi cia dar uzsuka naujokiu , tai pasisakysiu chemijos tema .
Taiva chemijos mokslas yra vienas tikslesniu , greiciau aprobuojamu ,tyrimai ivyksta greit ir cia ne medicina , viskas daug tiksliau .
Suskaidzius baltymus trasose i amino rugstis labai palengvejo daigeliu neonatologija .
http://schultz.infin...id/starter-plus
nieko nereklamuoju , beto ju sunku gaut , bet tai yra pazangu visai , nu tikrai dar niekam nepakenke .
[/quote
]
Kuo toliau, tuo labiau neįsikertu į jūsų postus g.gif

[quote=Alekto,2015 03 07, 11:04]
Labas dienas. .. [/quote]
O ne tamsta buvot emigravusi?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 07, 09:49)
tai kad nėr sunku, visai neseniai kažkurioj parduotuvėj mačiau  smile.gif

Ermitaže prieš kokius 5 metus buvau pirkus to Starter Plius. Kąašžinau,gal ir geras daiktas,ale aš labai nepastabi blush2.gif Tik aš jį vien gėlėm naudojau,nes tuo metu buvau labai priešiškai nusistačiusi prieš trašas.Pradžia daržinikavimo buvo,chemijos nini,baubas,ekologija... unsure.gif
QUOTE(Alekto @ 2015 03 07, 11:38)
Is 5 veisliu sudygo tik viena rusis. Todel kazkodel linkus seklas kaltinti blush2.gif

Aišku,kad sėklos kaltos irnesakyk.gif Tikrai ne mėnulis,o juo labiau tu.
Matyt iškrapštė ne visai subrendusias .
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 07, 09:09)
O man siandien gera nuotaika , nors ir darzas su brutus apsnigtas , o zolotaja pulia sedi po led lempa . Visgi geriau negu nieko ir tas led . Neistyso per dvi dienas , aciu dievui .
Kadangi cia dar uzsuka naujokiu , tai pasisakysiu chemijos tema .
Taiva chemijos mokslas yra vienas tikslesniu , greiciau aprobuojamu ,tyrimai ivyksta greit ir cia ne medicina , viskas daug tiksliau .
Suskaidzius baltymus trasose  i amino rugstis labai palengvejo daigeliu neonatologija .
http://schultz.infin...id/starter-plus
nieko nereklamuoju , beto ju sunku gaut , bet tai yra pazangu visai , nu tikrai dar niekam nepakenke .

Yra šito gėrio Lietuvoj, netgi, sakyčiau, užkampy. Šiandien nusipirkau, pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 03 07, 12:44)
O ne tamsta buvot emigravusi?

Planavau paskui vyra vaziuot i DE, bet niekaip nepersilauziau ir teks jam i LT grizt. Negaliu as taip visko palikt ir isvaziuot, gyvent bute ir etc. Mirciau be darzo, siltnamio, pomidoru glostymo biggrin.gif
Atsakyti
Alekto, pas mane sudygau daugiau nei apžiosiu ir paprikų ir čilių. Tu kažkur man pakeliu. Parašyk į až pasidalinsiu. Dabar tegu auga. Jie kiaušinių dėžutėse. Kai išpikiuoziu likutis tavo. Aišku jei tik tinka.
Atsakyti
Kas ko nesupranta . Vysks ir taip aisku , zmogus pats atspariausias plesrunas , jeigu jau visokie 60 desimtmecio chemijos ekspermentai (ddt , amoniakas , organiniai fosforo junginiai ) neisnaikino , tai humusines ir nehumusines trasos ne nusiciaudet neprivers .
Juokingiausia aisk kai buni jaunas pradedantis , oi tada kaip viska zinai , jau kai patirties igyji tada O . WILDE prisimeni - nebesi toks jaunas kad viska zinotum.
O ta mieliu su isrugom bomba kur rusiskai parasyta , kam skirta - kokiam nors kaimui , kad laimetu krasto smirdziaus premija . 200 litru solidus kiekis , siltu oru grazi atrakcija , aisku toliau nuo tos backos gyvenantiems .
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 07, 13:22)
šiemet pagrindinė sėja 9-11 d.
Papildyta:
mirksiukas.gif
yra kas žino  thumbup.gif

Rašo, kad geriausia sėti per priešpilnį ?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2015 03 07, 13:07)
... Negaliu as taip visko palikt ir isvaziuot, gyvent bute ir etc. Mirciau be darzo, siltnamio, pomidoru glostymo biggrin.gif

ale taip ryškiai pasireiškė mūsų visų kilimas nuo žagrės bigsmile.gif . Aš bent žiemas atžiemoju ten, kur šilta ir parlekiu pavasario čia. Visi klausia O KO? O aš turiu argumentą - pomidorus reikia sėti biggrin.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 07, 13:16)
Kas ko nesupranta . Vysks ir taip aisku ...

mokykloj man leisdavo per chemiją neatsakinėti, mokytoja pasitaikė suprantanti, kad ne visiemslemta net įvadą suprasti blush2.gif

Užsiliko koks penktadalis sėklų, kurios niekaip nenori dygti, uodegų rodyti, vasario 28 užmerkimo. Manau, palauksiu dar kelias dienas, o po tvosiu laukan.
Atsakyti
O tai tuose siltuose krastuose pomidorai neauga , kur jus ziemojate . Nors britu salose tai man jie tikrai prastai augo , bet tuos krastus siltais vadint irgi nedrisciau .
As tai bandysiu pomidorus augint biski siltesniuose krastuose . O kilme nuo zagres ir tuose krastuose daug kam pasireiskia . Pilna cia visokiu ligoniu , ypac kai galima ant visokiu citrinu pasreikst.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 07, 15:44)
Pilna cia visokiu ligoniu , ypac kai galima ant visokiu citrinu pasreikst.

Visada galvojau,kad tie,kurie žemės darbais užsiima-tai daržininkai,sodininkai,žemdirbiai g.gif .A pasirodo,kad ne,anie ligoniai.Tai stambesni ūkininkai iš viso invalidai ,taip išeina user posted image...
Atsakyti
biggrin.gif , tada vadinasi taip jauciantys priklausomybe .
Atsakyti
biggrin.gif pasėjau šiandien pirmus 10 pomidorų...daugiau tingiu g.gif gal vakare dar kokių 10 pasėsiu... rolleyes.gif
Atsakyti