Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

As tai siemet jau jokiu vysniniu bei zemaugiu nesesiu. Kazkaip man neprilipo jie visi. Tu spiriuku ner kur kist, o zemaugiai tik vieta siltnami uzima blush2.gif

Mane baisi tinginyste valdo,nieko dar nepasejus doh.gif Laiko naktim turiu, bet, kad labai miego tada norisi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos pomidorciku augintojos 4u.gif .
Skaiciau, skaiciau ir nusprendziau ir as savo pabirucius pristatyt smile.gif. Taigi, siemet auginsim tokius :
Tigerella
Medovyj spas
Torero
Jantar
Sniezno belyj
Medovyj gigant
Geltona Jaucio sirdis
Sachar belyj
Medovyj saliut
Lemon boy
Kazacka
Santorange
Black cherry
Olga's Round Yellow Chicken Egg
Ir dar kazkokius raudonus, kuriu pavadinima nuplesiau doh.gif pernai sejau, pomidorai geri, bet pavadinimo nezinau...

Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 12, 21:18)
Bajaja tai tik gėlytė. Maistui man netinkama, nors derlingumas virš visko.  doh.gif šitas tio aplipęs nebūn. Bet irgu laaabai derlingas. Antra kekė kaip skėtis.  doh.gif ir visos kigos t.p. Bajaja mažyliukai, o b.cherry veik teniso kamuoliuko dydžio buvo, minkštesne skūra ir saldūs. Ne taip, kaip bajaja.

man irgi is jos skonio tai 0 bet už derlinguma 10 , o sušaldžius ir i troškinius tai super sueina bajaja smile.gif dar turiu maišiuku tikiuosi iki naujo derliaus sunaudosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spudga @ 2015 03 12, 20:36)
Taigi, siemet auginsim tokius :
......

o tai raudoni tik tie, kur be pavadinimo?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 12, 20:58)
Nu black cherry vazoniniai balkoniniai kokteiliniai . Taip rase ant pokelio kai jie tik atsirado .
Nezinau kokio aukscio jie gali but , mano siltnamiai tiek netrauke.

As jau kelinti metai auginu, bet man tikras vysniu medis uzauga lotuliukas.gif , nu nei pro kur balkoniniu - vazoniniu nepavadinciau tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 03 12, 21:40)
o tai raudoni tik tie, kur be pavadinimo?

Dar torero raudoni. Mes geltonu megejai smile.gif Labai skanus su rausvu viduriu pernai buvo Medovyj spas
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 12, 19:07)
cio cio sanus auginau uzpernai . rozines slyvukes, labai labai labai daug  ju kekeje smile.gif

o oranzine slivka gavau pagal manus siemet tik bandau.
labai idomu kaip ta zalioji augs, ar bus kaip pirmtake...  nebetilpo man isbandyt ..
taip sokoladkos irsiltnamyje pasodintos kaip soko augt. po savaites po pasodinimo nuvaziavus  jau turejo didziue pazasti isleide. paskui vos ne pirmos zydejo, beveik prmos sunoko smile.gif

na grazus kokie wub.gif
auginsiu siemet ir iprastine sokoladka tai palyginsiu abi thumbup.gif
Atsakyti
pernai bajaju neauginau, o uzpernai lauke buvau ikisus, tai taip ... krumas man keiu nesieke, bet jau "uogu" lotuliukas.gif kietaskuriu, bet i kisne isidejus galim drasiai eit i miska pagrybuot thumbup.gif o kiek nesuvalgem, sudziovinau, paskui sumaliau. turejau dziovintu pomidoru miltuku biggrin.gif
Atsakyti
Paskaiciau Seklu puslapi , jus gal kas naujokes paguglinkit viska pries sodindamos . Ten sociai nesamoniu prirasyta .Kiniska kiauliauoge isdidziai Goji uzvadinta , antioksidacine blyn .
Rekomenduoju jei reikia ka solaninu nutrucyt , kinijoj invazinis piktzolinis augalas .Bet kinai ne durniai viska parduos .
Atsakyti
QUOTE(spudga @ 2015 03 12, 20:42)
Labai skanus su rausvu viduriu pernai buvo Medovyj spas

Medovyj Spas su rausvu viduriu?.. Kad jie lyg ir visiškai geltoni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spudga @ 2015 03 12, 20:42)
nu nei pro kur balkoniniu - vazoniniu nepavadinciau tongue.gif

taigi viskas priklauso nuo vertimo- balkoninins- skirtas auginti prie balkono, sakyčiau, vazoninis- skirtas auginti vazone
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 12, 20:42)
na grazus kokie  wub.gif
auginsiu siemet ir iprastine sokoladka tai palyginsiu abi thumbup.gif

tai pas mane is to paties hibridinio pakelio sokoladkos pasidare viena ruda kita zalia. NIEKUO kitku daugiau nesiskyre, abi augo identiskai kaip pasiute, labai vienodai deringos, salia viena kitos... tik viena niekaip nenoko, kol sugalvojau "neprinokusia" minkstutele paragaut doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Olga's Round Yellow Chicken Egg - šitas perspjauna net gigantovyj polosatyj čiornyj mavr g.gif ania, Acqua Alta lotuliukas.gif
Atsakyti