Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Nu black cherry vazoniniai balkoniniai kokteiliniai . Taip rase ant pokelio kai jie tik atsirado .
Nezinau kokio aukscio jie gali but , mano siltnamiai tiek netrauke.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 12, 19:58)
Nu black cherry vazoniniai balkoniniai kokteiliniai . Taip rase ant pokelio kai jie tik atsirado .
Nezinau kokio aukscio jie gali but , mano siltnamiai tiek netrauke.

iki tol, kol jie atsirado su tokiu apibūdinimu ant pakelio, mes eilę metų juos auginom kaip normalius vyšninius aukštaūgius šiltnamiuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 12, 21:02)
iki tol, kol jie atsirado su tokiu apibūdinimu ant pakelio, mes eilę metų juos auginom kaip normalius vyšninius aukštaūgius šiltnamiuose  smile.gif

tai va kad ant pokelio balkoniniai o galvoju juk auginote juos daug kas smile.gif ka daryti kur jiems skirti vietą ar prie takelio ar normalia vieta su parišimu g.gif 2 seklas pasejau ir nežinau g.gif o derlius kaip pas bajaja ? ar mažesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 12, 19:58)
Nu black cherry vazoniniai balkoniniai kokteiliniai .

aga, balkoniniai- pasodini prie balkono ir leidi raizgytis sienomis belekiek šakų- taip iki antro aukšto maždaug, tada tik išeini, ir žiaumoji rytą vakarą
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 03 12, 20:09)
tai va kad ant pokelio balkoniniai o galvoju juk auginote juos daug kas  smile.gif  ka daryti kur jiems skirti vietą ar prie takelio ar normalia vieta su parišimu  g.gif  2 seklas pasejau ir nežinau  g.gif  o derlius kaip pas bajaja ? ar mažesnis  g.gif

normalią vietą su parišimu, sakyčiau. Aukšti jie. Bajajos neauginau. Bet derlius nemažas, ir pomidoriukai šiek tiek didesni nei vyšniukų.
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 03 12, 21:09)
tai va kad ant pokelio balkoniniai o galvoju juk auginote juos daug kas  smile.gif  ka daryti kur jiems skirti vietą ar prie takelio ar normalia vieta su parišimu  g.gif  2 seklas pasejau ir nežinau  g.gif  o derlius kaip pas bajaja ? ar mažesnis  g.gif

Ir vietos daug reik ir parišti. Lanksčiau aš jį į visas pasaulio puses, nepadėjo. Kaži kokiam balkonui jie. g.gif bent mano balkone jis ant žemės padėtas užaugo iki balkono viršaus, atgal ir veik vėl iki viršaus. Tada atėjo šalčiai. doh.gif
Atsakyti
http://www.seklos.lt...ai-kokteiliniai
Ale akurat , dar vis nesamones raso . Ko nieks nenueina pasisneket su menedzeriu .
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 03 12, 21:09)
derlius kaip pas bajaja ? ar mažesnis  g.gif

Bajaja tai tik gėlytė. Maistui man netinkama, nors derlingumas virš visko. doh.gif šitas tio aplipęs nebūn. Bet irgu laaabai derlingas. Antra kekė kaip skėtis. doh.gif ir visos kigos t.p. Bajaja mažyliukai, o b.cherry veik teniso kamuoliuko dydžio buvo, minkštesne skūra ir saldūs. Ne taip, kaip bajaja.
Atsakyti
bajaja auginau- žemėj anie gražesni ir bajavesni ženkliai buvo nei vazonike, na nebent 20LTR talpa būtų. Nėra pindukai mažiukai, gal padorūs nedidukai, keitoki, su kvapu ir skoniu, aukštis- aplink kelius maždaug, bet platus toks jurginas, ne kūdena, skini bliūdais thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 12 kovo 2015 - 20:20
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 12, 21:14)
http://www.seklos.lt...ai-kokteiliniai
Ale akurat , dar vis nesamones raso . Ko nieks nenueina pasisneket su menedzeriu .

Tai gi rašo, kad aukštaūgiai. Praitais metais pakeitė.
Atsakyti
O paistalai kero nereikia risti , galima negeneti , infarktas neistiks kai pamatysi kas uzaugo , jei nerisi ir negenesi . Suvalgysi pora pomidoru ir vualia , jokios sklerozes .
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 12, 21:11)
aga, balkoniniai- pasodini prie balkono ir leidi raizgytis sienomis  belekiek šakų- taip iki antro aukšto maždaug, tada tik išeini, ir žiaumoji rytą vakarą

nu ačiu labai 4u.gif ieškosiu jiems vietos kur nors smile.gif
Atsakyti