Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Ex @ 2015 03 12, 19:49)
Augintų bent 15 normalių pomidorų, tai nepritrūktų..

neišeis šiuo atveju. jie peilio nenulaiko ir burna per maža dideliems. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 12, 18:53)
Pomidoru vainikas , is san marzano giuljeta dartagian , ant kaklo toks dedamas ane ?

Ne ant kaklo,ant galvos,bo susitrins dar ant papų ax.gif Iš vyšniukų ,nes tie tavo išvardinti per ilgi.Nu,kas ten per vaizdas bus,kai matazguosis tokie, pimpio formos, ant ausų blink.gif
Atsakyti
Zinok nuo galvos bus nepatogu skabyt ir valgyt .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 12, 20:00)
Nu,kas ten per vaizdas bus,kai matazguosis tokie, pimpio formos, ant ausų  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 12, 20:03)
Zinok nuo galvos bus nepatogu skabyt ir valgyt .

Kaip tik į burną patys lįs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 12, 18:42)
oranzevyje slivki ir cio-cio-san auginus jau ? kitu metu sarase pas mane jie tai idomu butu suzinot daugiau biggrin.gif
beje jusu zalia sodoladka viena pirmuju isdygo thumbup.gif

cio cio sanus auginau uzpernai . rozines slyvukes, labai labai labai daug ju kekeje smile.gif
user posted image
o oranzine slivka gavau pagal manus siemet tik bandau.
labai idomu kaip ta zalioji augs, ar bus kaip pirmtake... nebetilpo man isbandyt ..
taip sokoladkos irsiltnamyje pasodintos kaip soko augt. po savaites po pasodinimo nuvaziavus jau turejo didziue pazasti isleide. paskui vos ne pirmos zydejo, beveik prmos sunoko smile.gif
Atsakyti
Laba,
As jauc su bais blondinisku ir n kartu senbuviu kartotu klausimu atlekiau smile.gif nepyyykit! Mano pirmi 'vaikai' cia wub.gif
Ar galima daryt tei kai as daryt ruosiuos? Is tableciu sodint juos iskart 13 cm indelius ir grietininius? Ar reikia palaipsniui jiem didint namus? Ir sodint tik tadu kai jau tures tikrus pirmuosius lapelius? Ir gana t9kiu bus ar veliau didesniu reikia?
Aciu kas kantrybes turesit smile.gif labai aciu!

Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2015 03 12, 19:25)
Is tableciu sodint juos iskart 13 cm indelius ir grietininius? Ar reikia palaipsniui jiem didint namus? Ir sodint tik tadu kai jau tures tikrus pirmuosius lapelius? Ir gana t9kiu bus ar veliau didesniu reikia?

aš sėju į nedideliu indelius, vėliau išsodinu į vienkartines stiklinaites, dar vėliau - į puslitrinius vienkartinius bokalus. Ir spėriausiems prireikia dar didesnių namų smile.gif
Atsakyti
Labai dziaugiames jaunomis moterimis kurios yra darbscios ir augina darzoves .
PIKUOTI nezinau is kur tas zodis , galima i kokius tik nori dydzio indus , nereikia palaipsniui didnti . TAIP , kai uzauga tikrieji lapeliai , tada geriausia .
Kas del alikantes , ilgom kekem , atsparus , pramoniniai .
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2015 03 12, 19:25)
Laba,
As jauc su bais blondinisku ir n kartu senbuviu kartotu klausimu atlekiau smile.gif nepyyykit! Mano pirmi 'vaikai' cia  wub.gif
Ar galima daryt tei kai as daryt ruosiuos?  Is tableciu sodint juos iskart 13 cm indelius ir grietininius? Ar reikia palaipsniui jiem didint namus? Ir sodint tik tadu kai jau tures tikrus pirmuosius lapelius? Ir gana t9kiu bus ar veliau didesniu reikia?
Aciu kas kantrybes turesit smile.gif labai aciu!

As daiginu tabletese, nelaukiu tikru lapeliu, mazdaug savaite palaikau ir sodinu i vazonus. Nepersodineju, sodinu is kart i tokius, kuriuose auga iki issodinimo i siltnami, galima ir persodineti, bet as labai tingiu taip terliotis smile.gif Tik sodindama nedapilu zemes iki virsaus, veliau, daigui paaugus, zemes dapildau.
Pas mane vazonai didesni, bet yra kas augina ir nuo grietines indeliuose, matysit veliau, jei bus maza vietos persodinsit, neesu tokiuose niekad auginus
Atsakyti
Aciu mergaites!!!!
Po savaites beveik laiko, ryt pamatysiu kai anie atrodo tabletese - tadu ziuresiu. Ale jauc stikliniu reik papirkt smile.gif nereiks pomidorams tai serencius sukisiu smile.gif
Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 12 kovo 2015 - 19:35
ohoho koki linksmumai čia pas jumi- na ir pataikyk užsukt thumbup.gif lotuliukas.gif žiūrėkit tik kad toki turtingi vainikai spranduko nenulaužtų lotuliukas.gif

rybka pas mane pernai buvo žema, biski derlius vėlavo, bet peikt negaliu- atitarnavo savo puikiai.

žirniukų kažkaip aš jau irgi neaisiai noriu- aptingau ar ką blush2.gif dar kartasi durnos mintys užplaukia, kad kokių serbentėlių pasisėt reiktų pora skirtingų, ale rankos nekyla vis doh.gif nu tengenystė užvaldė juodai- vat pūpso penki krapiukai egliukai dar su skilčialapiais tik- ir visas mano daržas mano stuboj. kolkas. Vis pagaunu save ranką tiesiant į žemių maišus doh.gif
serenčius sėsiu į šiltnamį tiesiai- lygiai taip pat užauga kaip pas mane namie- ir greičiau, ir žaistis nereik, tas pats su zinijom. Po biski pasigaunu save, kad gėles sėju tiesiai į šiltnamį, palieku vietos duobėms pomidorų ir sėju- nu namie neturiu nei palangių nei kas panešios prie langų jei pramigčiau kokį rytą ax.gif
Atsakyti
[quote=Mičiko,2015 03 12, 19:00]
Va va, juokėtės visos, kad pasisėjau 10 vyšniukų, bet pačios doh.gif

aš nesijuokiu schmoll.gif

[quote=Mičiko,2015 03 12, 19:04]
Nu bet ir pavadinimas. doh.gif Net nekyla noras pūlinių paragauti. doh.gif
Mano vaikas man suskina mažius. Jai tai kaifas, nes didelių pačiai skinti neleidžiu. O šituos rinkdama jaučiasi suaugusi. O kai užknisa pomidoriukai, virsta ir jie sultimis. cool.gif
[/quote]

kaip gerai tokius vaikus tureti ax.gif ana vasara 4 bajaja krumus turejau tai dukrai keiksmazodziu tapo eik apskink smile.gif

[quote=Mičiko,2015 03 12, 19:38]
Pats geriausias kokteilis - pomidorų sultys. wub.gif
[/quote]
jo kai pilną šaldymo stalćiu užkišu šitais tada i sultis eina smile.gif

bajajos šiemet neauginsiu smile.gif o šitus black cherry pirmi kart bandysiu ,kokio maždaug jie aukščio būna g.gif

iš mažu dar turesiu : vilma,aztek,duo,bonzai, čio-čio-san, yellow pearshaped, šerbet, barbarisas,malinowy kapturek, ildi,kolibris,šokoladka,samocvetas izumrudnas ir atrodo viskas ax.gif
Atsakyti