Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 03 12, 17:01)
Pernai pilnai užteko tų Samocvietų,a šiemet .. blink.gif

A per tave čia viskas.Anūkas,anūkas ...user posted image

skaičiuoju.. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.. ir dar ne pabaiga doh.gif Perspjovei mane. Beveik keturis kartus lotuliukas.gif Bet užtat kiek karolių su anūku suversit thumbup.gif visos Vievio paukštyno vištos bus pasipuošusios.. wub.gif
user posted image

QUOTE(saintlina @ 2015 03 12, 17:12)
jaučiu, panašus bus tas Manikiūras į mano serbentinius  biggrin.gif

Kažkaip atrodo, kad po tokios reklamos sekantį sezoną visos bus su "manikiūrais" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 12 kovo 2015 - 17:04
QUOTE(saintlina @ 2015 03 12, 17:01)
ar mašinoj po stiklu pasideda.

Sekretas būtų gražus,nereiktų nei blizgančio popieruko nuo saldainių bigsmile.gif
Atsakyti
Asta ir G, Valdo pomidorus pirma karta auginsi? Nupirko ir man diedas siu, mat jo vardu uzvadintas, gales pats ir augintis biggrin.gif

Is mano augintiniu, isdygo puse, sejau kovo 6, pirmi po 2d. pasirode, pats bumas buvo 3-4d., dabar stopas, viena kita kilpute pasirodo, mane jau nervina. Sejau be jokios atsargos, na dar laiko yra, bet jei dar savaite sitaip spyriosis, teks atseti.
Atsakyti
Maniskiai seriai kaip daugumos: sungold, goldkrone, Volshebnij Kaskad, samocvietas izumrudnas, sokoladka ax.gif dukra savo siltnamy visus juos globos ax.gif
Atsakyti

http://www.aelitasee...og/tomat/27858/
Ko gasdinat del puliu , kokteiliai , serbentai . Normaliausi pomidorai bus
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 12, 17:17)

Niekas nieko negąsdina,ale 50 gramų vuogą nelabai normaliu pomidoru pavadinčiau schmoll.gif Nu,ne serbentas.Agrastas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 12, 17:17)

Pernai auginau. Labai panasus forma ir dydziu i De barao juodus pomidoriukus. Man tokie jau prie mazesniu skaitosi 4u.gif Plius cia raso,kad determinantinis, bet mane (1,7 m) praaugo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 12 kovo 2015 - 17:24
Bet žinot, džiaugiuosi, kad ne man vienai prisireikė tų vyšniukų thumbup.gif Vis kalbėjot tik apie didelius pomidorus, ir maniau, kad mano bliuznijimas apie "razinkas" nepasiekė nei vienos ausies. O dabar kad išlindooo.. blink.gif ir dar tiek daug auginamų razinkinių veislių, kad net pagal kai kurias tikru skurdžium pasijaučiau doh.gif lotuliukas.gif

Esu labai dėkinga tany, Daimurai ir Nijolei0619 už gerą "razinkų" pradžią 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sezono įkarštyje nepamirškit pafotkinti, parodyti temoj visus Manikiūrus, Pedikiūrus, Kaskadus ir bet kokius kitokius.
Atsakyti
tai va kaip juodas de barao ( kuti irgi del mazumo sejau) , dar bus Sprut slivka, Oranzevyje slivki, Violet jasper, cio-cio-sun biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 12, 16:59)
A jei tokių du šiltnamius užsisodint  biggrin.gif Pražiltum beblusaudama tuos špingalietus unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif uzteko ir vieno DAIGO lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 12, 17:01)
Nuo durnumo vaistų nėra čia labiau tiktų  ax.gif .Pernai pilnai užteko tų Samocvietų,a šiemet Dietskij Sladkij,Zebrionok,Chocomate Baqby,Geranium Kiss,Piedmont,dviejų rūšių Samocvietai,Grušukės mini raudonos,Actekai vazonam  doh.gif .Kai kurių ir ne po vieną.Jei dar pripliusuot de Barao juodus ir Indigo Rose,tai iš šimto daigų nelabai ką ir privalgysiu  blink.gif
A per tave čia viskas.Anūkas,anūkas ...user posted image

Va va, juokėtės visos, kad pasisėjau 10 vyšniukų, bet pačios doh.gif

Vakar savo mažylius persodinau blush2.gif Laukiu 10 dienos kilpučių. cool.gif
[attachmentid=234034][attachmentid=234035]
Atsakyti
Visu pirma tokie apie 50 gramu yra labai tinkami i mazus stiklainius . Antra tie pulios skanus .
Ko nepasakysi apie ju brolius is pokelio zolotaja rybka.
O tikri kokteiliniai tai tik black cherry , anukas vienas , jam uztenka . O jus ka jauciat malonuma tuos serbentus skindamos , o paskui dar galvodamos ka su jais daryt .
Atsakyti