Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(R&B @ 2015 03 12, 14:09)
Aš kovo 8 sėjau, tai keli vakar išdygo, o šiandien jau nonstopu, vienas po kito lenda  biggrin.gif

thumbup.gif
Mano kovo 10 seti- tupi ant sildomu grindu vonioj- tai jau 4 rusys sudyge bigsmile.gif Laukiu dar! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 12 kovo 2015 - 15:00
QUOTE(Gardi @ 2015 03 12, 13:24)
Papasakokit, kokius vysninukus auginat, as ju irgi nemazai turiu, labai cekava

Etatinius black cherry, samocviet izumrudnyj, naujokus, dar neskanautus: manikiūr, sungold f1, žalia šokoladka, medovaja kaplia, blush, samocviet zolotoj. Dar indigo rose ir dryžuotus maurus, lygtai jie neperdidžiausi, tik nežinau ar prie čerių jie skaitosi g.gif
Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 03 12, 14:51)
thumbup.gif 
Mano kovo 10 seti- tupi ant sildomu grindu vonioj- tai jau 4 sudyge  bigsmile.gif  Laukiu dar! wub.gif

Pas mane irgi vonioje po kriauklės spintele ant šildomų grindų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 03 12, 15:02)
Etatinius black cherry, samocviet izumrudnyj, naujokus, dar neskanautus: manikiūr, sungold f1, žalia šokoladka, medovaja kaplia, blush, samocviet zolotoj.  Dar indigo rose ir dryžuotus maurus, lygtai jie neperdidžiausi, tik nežinau ar prie čerių jie skaitosi  g.gif
Papildyta:

Pas mane irgi vonioje po kriauklės spintele ant šildomų grindų  smile.gif

Leiskit pasiteirauti kur pavyo MANIKIUR gauti? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos kadangi kalba eina apie vyšninukus tai ir aš pasisakysiu biggrin.gif . Šiemet auginu swiet 100, black sherry, goldkrone, bibi F, bejbino, valdo, sungold F, limetto F, visų po 4 daigelius. Tikiuosi šiemet užteks biggrin.gif . Aišku dar ir normalių kokia 20 rūšių tik kur sodinsiu tai klausimas, nes antro šiltnamio šiemet jaučiu jau nebus verysad.gif. Tik nelabai pergyvenu vistiek kažką sumąstysiu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 12, 14:48)
Ale ot zosės. Į vienus vartus vis. Pasakokit.. Labai paaiškėjo kokių vyšniukų pati nemažai turi ir augini.

Klojam pioneer.gif
Sungold, Ravello, Tomatoberry, Izumrudnas samocvietas, Volshebnij Kaskad. Indigo rose skaitau prie smulkiu, bet ne ceriu.

Tai populiariausi Sungoldai ir samocvietai siemet, panasu.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 12, 15:03)
Leiskit pasiteirauti kur pavyo MANIKIUR gauti? bigsmile.gif

Iš apkasų biggrin.gif (Ukrainos), labai dėkinga Gonzikas117 už tarpininkavimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 03 12, 15:19)
Iš apkasų  biggrin.gif  (Ukrainos), labai dėkinga Gonzikas117 už tarpininkavimą  wub.gif

O kuom tie Manikiur tokie stebuklingi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 03 12, 15:32)
O kuom tie Manikiur tokie stebuklingi?  g.gif

Rašo, kad kekėje apie 100 mažų saldžių pomidoriukų bigsmile.gif susigundžiau ... ax.gif
Atsakyti
Маникюр — ранний сильнорослый сорт с огромными сложными кистями, на каждой из них красуются до 100 плодов массой около 20 г. У них яркая желтая окраска и очень сладкий вкус. Сорт выделяется также формой пистовых долей, представляющих собой нечто среднее между картофельными и обычными листьями.
http://ogorod.ua/sho...tomata-manikjur
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 03 12, 15:47)
Rašo, kad kekėje apie 100 mažų saldžių pomidoriukų   bigsmile.gif  susigundžiau ...  ax.gif

Norėsim pamatyti nuotraukas ir išgirsti įspūdžius rolleyes.gif Aš čia pasijaučiau kokia tai atsilikėlė - tik 2 vyškiukus auginsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 12 kovo 2015 - 16:00
QUOTE(Ex @ 2015 03 12, 13:20)
Aniaaaa??? bigsmile.gif Juokiasi puodas, kad katilas juodas biggrin.gif

Nuo durnumo vaistų nėra čia labiau tiktų ax.gif .Pernai pilnai užteko tų Samocvietų,a šiemet Dietskij Sladkij,Zebrionok,Chocomate Baqby,Geranium Kiss,Piedmont,dviejų rūšių Samocvietai,Grušukės mini raudonos,Actekai vazonam doh.gif .Kai kurių ir ne po vieną.Jei dar pripliusuot de Barao juodus ir Indigo Rose,tai iš šimto daigų nelabai ką ir privalgysiu blink.gif
A per tave čia viskas.Anūkas,anūkas ...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 12 kovo 2015 - 16:06
jaučiu, panašus bus tas Manikiūras į mano serbentinius biggrin.gif
Atsakyti