Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Alekto @ 2015 03 07, 11:16)
Nu laba diena, penkis metus sitoj palatoj guliu biggrin.gif Ir kai fiziskai nebesugebu si sezona bendrauti, tai belieka eit nusibausti ir su dede guglu tik bendrauti  verysad.gif

Alekto, sveika sugrįžusi 4u.gif Aš mielai pasakyčiau, bet niekad nežiūriu į mėnulį.. Užtat mačiau, kad mergiotės lyg ir apie kovo 8 kalbėjo.
Šiaip irgi sakyčiau - sėk, kai turėsi laiko ir tinkamą nuotaiką smile.gif
Kaip tau sekasi? Seniai bebuvai užsukusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 kovo 2015 - 11:28
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 07, 11:23)
Tada labai keistas klausimas. Per 5 metus kas pavasarį tas pats diskutuojama dėl sėjos laiko. Galiausiai jau ir patirties prikaupusi sėjant. Man pvz. Jokia supermama neįrodys, kad vasario 28d sėt blogai, nes ši sėja man visada pasiteisina, skirtingai, nei kovo 8 ar vėliau.  cool.gif

Papildyta:
Va būtent.  4u.gif Dėkui tau.
Bet gi Gonzikas rūbą pakeitė į pavasarinį.  wub.gif

o as sesiu butent kovo 8 ,nezinau kodel toks noras ir sesiu vat tongue.gif taip sakat svesim moters diena su pomidorinem seklom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2015 03 07, 12:04)
Labas dienas.

Labai nepykit ir nesibarkit biggrin.gif  penkis puslapius paskaiciau, bet neradau, o daugiau laiko neturiu skaitineti blush2.gif  Kada pagrindine seja? Ka gero tie menulio kalendoriai pasakoja? Sakau reik set "tinkama" diena, nors niekad labai netikejau, taciau siemet fiasko su paprikom patyriau is 30 siaip ne taip 5 daigai isstenejo. Tai bijau su pomidorais prasaut unsure.gif

Ne menulis bus kaltas.Man siemet is keturiu rusiu papriku,setu vienu metu,nesudygo tik viena,geltona.Tai as manau seklos nekokybiskos,o jos ar prie gero ar blogo menulio nesudygs. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 07, 11:26)
Alekto, sveika sugrįžusi  4u.gif  Aš mielai pasakyčiau, bet niekad nežiūriu į mėnulį.. Užtat mačiau, kad mergiotės lyg ir apie kovo 8 kalbėjo.
Kaip tau sekasi? Seniai bebuvai užsukusi  smile.gif

Sekas visai nieko, tik, kad darbu melejonai supuole. Vis prabegom pries miega uzmetu aki kas cia vyksta, bet labai greit miegas nugali biggrin.gif Vyras geguzi turi grizt jau su visam, tai tikiuos ir as laiko pagaliau rasiu ir i SM uzsukt ir siltnami susitvarkyt, ir visa kita.

Kazkaip nejaukiai pasijauciau biggrin.gif kazkokia svetima biggrin.gif vadinas reik kazkaip rast laiko vel i palata atgult rolleyes.gif Tik, kad nezmoniskais tempais jus cia plepat. Ryte pradzia temos, vakare ziurek jau ir pabaiga jos.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2015 03 07, 11:16)
Nu laba diena, penkis metus sitoj palatoj guliu biggrin.gif Ir kai fiziskai nebesugebu si sezona bendrauti, tai belieka eit nusibausti ir su dede guglu tik bendrauti  verysad.gif

Nesinervink, pilnatis biggrin.gif Jei aš žiūriu į geras dienas, tai tik pagal Paladę. Artimiausios tinkamos dienos kovo 9-11.
Atsakyti
QUOTE(superjulia @ 2015 03 07, 11:32)
Ne menulis bus kaltas.Man siemet is keturiu rusiu papriku,setu vienu metu,nesudygo  tik viena,geltona.Tai as manau seklos nekokybiskos,o jos ar prie gero ar blogo menulio nesudygs. 4u.gif

Nors ir ne papriku tema, tai gal labai nesupyks kitos blush2.gif As seklas gavau rinktas is to pacio zmogaus. Is 5 veisliu sudygo tik viena rusis. Todel kazkodel linkus seklas kaltinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2015 03 07, 11:35)
Kazkaip nejaukiai pasijauciau biggrin.gif

mums tu visąlaik sava mirksiukas.gif
Alekto, jei nori, galiu atsiųst sėklų (paprikų). Pas man visos sudygo.
O jeigu anos sėklos kaltos, tai reiškia, kad tikrai mėnulis ne prie ko. Drąsiai sėk pomidorus kada susigalvojusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 kovo 2015 - 11:50
QUOTE(Alekto @ 2015 03 07, 12:16)
Nu laba diena, penkis metus sitoj palatoj guliu biggrin.gif Ir kai fiziskai nebesugebu si sezona bendrauti, tai belieka eit nusibausti ir su dede guglu tik bendrauti verysad.gif

doh.gif PANČIU IŠSIPLAKTI IR DAR ANT KRYŽIAUS UŽLIPTI unsure.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kelias veisles pasėjau praeitą savaitę,o vakar 40 dar tik sukroviau daigintis.kai pradės nosis kaišiot ,sukišiu į žemes. turiu 3 sėjos kalendorius ,visi skirtingą laiką rodo g.gif daugelis žadėjo kovo8 sėt ax.gif
ATE,atskrido bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 07, 12:23)

Bet gi Gonzikas rūbą pakeitė į pavasarinį. wub.gif

blink.gif blink.gif g.gif api ką tu čia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 07 kovo 2015 - 12:01
šiemet pagrindinė sėja 9-11 d.
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2015 03 07, 11:37)
Nesinervink, pilnatis  biggrin.gif Jei aš žiūriu į geras dienas, tai tik pagal Paladę. Artimiausios tinkamos dienos kovo 9-11.

mirksiukas.gif
yra kas žino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 07, 11:45)
mums tu visąlaik sava  mirksiukas.gif
Alekto, jei nori, galiu atsiųst sėklų (paprikų). Pas man visos sudygo.
O jeigu anos sėklos kaltos, tai reiškia, kad tikrai mėnulis ne prie ko. Drąsiai sėk pomidorus kada susigalvojusi  smile.gif

Aciu mirksiukas.gif siemet bandysiu turguj daigu nusipirkt. Dar niekad nebandzius, tai bus pramoga nauja biggrin.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 07, 12:02)
doh.gif  PANČIU IŠSIPLAKTI IR DAR ANT KRYŽIAUS UŽLIPTI unsure.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taigi as juokauju biggrin.gif Reikia gi kazkaip i save demesi atkreipt lotuliukas.gif

Aciu visoms uz datas mirksiukas.gif
Atsakyti
adija5 Natrio hidrokarbonato, NaHCO3?
*Oho, kokios gilios chemijos žinios..aš tai iš mokyklos laikų jau nebeatmenu... blush2.gif Aš kažkaip normaliai reaguoju į žodį ,,chemija".

**Paladei- ačiū..
TĄ INFO RAUDONOM RAIDĖM ir padidintų šriftu į temos pirmą pusl..

***Skaitau skaitau, o kur vaizdai??? Padėklų su daigeliais? Tik sausos kalbos.. biggrin.gif

****Tiesa, išskaičiau , nesijuokit, kad daigai nestiptų, dar juos 3k. per dieną glostyt reikia( jiems kaip stresas)..biggrin.gif Išsiskiria medžiagos, stabdandžios stipimą.
O amerikiečiai pomidorininkai, tai išvis pakvaišę, kalbasi su jais, net spec. muziką leidžia.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia vis atrenku iš FB platybių..

ir paskutinis receptukas: В бочку (200-300 литров) насыпаем одну треть крапивы, ведро коровяка, 2 лопаты золы, 2 кг. дрожжей, 3 литра сыворотки. Настаивается 2 недели. Полученный состав разбавляем водой в пропорции 1:10 (литровая банка на ведро) и подливаем под корень один раз в 7-10 дней. Помидоры растут как на дрожжах!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 07 kovo 2015 - 12:38
gonzikai, apie kvietkas abrozdelyje 4u.gif
vakar papirkau tokiu snapuotu dar... blush2.gif ax.gif

user posted image

http://ogorod.ua/sho...rsik-krasnyj-f1

ir toki

user posted image

http://volgasad.ru/?...id=1875&sid=551
Atsakyti