Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Mičiko @ 2015 03 11, 21:29)
O aladino lempa praitais metais dygo beveik mėnesį. Bet sudygo 100% po mėnesio. Lėtapėdžiai gal jie?  g.gif

nea, pas mane jie sudygo vienu metu su visais kitais. Gal sėklos senesnės buvo, ar sąlygos kuo nors skyrėsi?
Atsakyti
Kaip ir sakiau anksciau, papasakosiu apie mini eksperimenta biggrin.gif
Visas seklas mirkiau juodam margancovkes tirpale, kaip maciau pas rusaites, nieks nenumire, visi prasikale. Sejau vasario 28 d. , tai po tikra lapeli daug kas turi. Siais metais auginsiu vamzdeliuose is polietileno, kazkas irgi, maciau , augina. Paziuresiu, ar man patiks, nes palangiu nera daug. Kol kas pliusas- kad vietos daug susitaupo. thumbup.gif
Tik Skariai stabdo unsure.gif Seklos is Instituto. Nezianu, ar is vis pasirodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginaja: 12 kovo 2015 - 09:20
QUOTE(Ex @ 2015 03 12, 09:10)
Pas mane dar tik dvi dienos kaip pasėti ir tyliai tupi smile.gif

tai čia tie šviežiai pasėti tyliai tupi. O kaip tie kiti, kur jau seniai šiltnamin nešioji? Net čia girdžiu, kaip žydėdami dainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 11, 23:42)
Vat šiems nenaudojau..biggrin.gif Bet sėjau su labai gera nuotaika.. wub.gif  Bet darau, kaip žydnti gėlė rašo, pirma sėklos prasikala, tik tada sėju į žemę. Nesinori apsikrauti tuščiais indeliais ir be reikalo nervintis.
Kas dar nepasėjo, gal pravers, idėja iš FB : user posted image ir ant šildomo paviršiaus. Pakėlus pokelį prieš šviesą puikiai matosi kai sėkla nujavascript:emoticon(':D')bunda. Grūdinti taip irgi patogu.

O sėklytes užklojate popieruku ar tik ant jo paguldyt užtenka , o neprilimpa patalai ?

user posted image

Atsakyti
Labas, mergaites, sakykit kurios dabar artimiausios dienos palankios pomidorų sėjimui? Dėkoju
Atsakyti
sveikos podruzkes, matau jau seja vyksta pilnu tempu smile.gif

as dar nesujusi ir sia savaite tikrai dar ne schmoll.gif
dar tik susideliojau ko noresiu siemet auginti.

dar klausimelis, ar buvote kuri Hales turguje Vilniuje ar yra siemet rusisku seklyciu, gal kazkas naujo, kazkas gero yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JolantaB @ 2015 03 12, 09:31)
Labas, mergaites, sakykit kurios dabar artimiausios dienos palankios pomidorų sėjimui? Dėkoju

vakar buvo
artimiausių jau ir nebelaukit, laikas sėt
artimiausia gera bus 26, tai jau tik laukui besėjama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 12 kovo 2015 - 09:40
QUOTE(saintlina @ 2015 03 12, 10:19)
tai čia tie šviežiai pasėti tyliai tupi. O kaip tie kiti, kur jau seniai šiltnamin nešioji? Net čia girdžiu, kaip žydėdami dainuoja  smile.gif

A, tie tai nesiskaito irnesakyk.gif Ten jau savarankiški ir jų dainelė jau tokia:
"Tris dienas, tris naktis namuose buvau,
Ketvirtą naktelę lauke nakvojau..
Išgirdau girdėjau, kad mane sodins
Ir mano šakneles trąšom pamaitins.."
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 12, 09:52)
Ten jau savarankiški ir jų dainelė jau tokia:

aš tai girdėjau iš tavo šiltnamio sklindant tokią:

Oi žydi žydi žiedeliai,
oi dūzgia dūzgia bitelės,
jau noksta rausta vaiseliai,
jau laukia išsižioję burnelės biggrin.gif

Tu ką, rimtai jau išsodinus juos į šiltnamį? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 kovo 2015 - 10:03
Ponia Palade , kodel tik laukui . , Jolantos B siltnamis , kur nores ten sodins , nereikia taip kategoriskai . Skaitau kad tarp visu tu rusisku pavadinimu man reikia koki zenkla palikt irgi , mano siltnamis , kaip noriu taip vadinu . Visgi po menesio isdygo namo seimininku buvusiu paliktu seklyciu du daigeliai , prasti tokie bet , jei isgyvens tiksliai tures pavadinima - Razlivo shalashas . Tame stiklainelyje kur seklas radau buvo popieriuks su uzrasu 2005 piotras . Nu argi cia pavadinimas
?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 12, 11:03)
aš tai girdėjau iš tavo šiltnamio sklindant tokią:

Tu ką, rimtai jau išsodinus juos į šiltnamį?  blink.gif

pasišnekėjom abi, reiškia thumbup.gif

Ui, ne, nepasodinau schmoll.gif Šiltnamyje jiems nakvot kartais įmanoma, bet sodinimui žemė dar per šalta. Be to, vazonuose daigams vietos dar pakanka, iki balandžio pradžios turėtų užtekt.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 12, 11:06)
Visgi po menesio isdygo namo seimininku buvusiu paliktu seklyciu du daigeliai , prasti tokie bet , jei isgyvens tiksliai tures pavadinima - Razlivo shalashas . Tame stiklainelyje kur seklas radau buvo popieriuks su uzrasu 2005 piotras . Nu argi cia pavadinimas
?

Galbūt buvę šeimininkai sutrumpino pavadinimą, o metai bus pažymėti kada sėklos surinktos ar pirktos. Kaži, ar tai negalėtų būti Saint Pierre veislė? g.gif
http://www.nojus.lt/...i-s-pierre.html
Atsakyti