Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Dumsė @ 2015 03 11, 20:19)
Gal naudojate dygimo stimuliatorių? Mano keli  nenori prasikalti, vienas iš jų- Samocvet Izumrudnij ir Aladino lempa. Principe Borghese sudygo tik po 10 dienų.

Mano izumrudnij irgi sunkiai kalėsi. Iš 3tik 1išsikalė nuo vasario 23. Bet vakar krapščiau pažiūrėti, tai dar vienas lyg dygsta, kito sėklytė gera, bet nedygsta. Dėl visa pikta dar 2 pasėjau, jei ką, padovanosiu kam nors. O aladino lempa praitais metais dygo beveik mėnesį. Bet sudygo 100% po mėnesio. Lėtapėdžiai gal jie? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 11 kovo 2015 - 21:30
QUOTE(saintlina @ 2015 03 10, 22:14)
mdiaa... senokai.. o kur daiginat? Gal šilumos mažoka?

Šilumos turėtų pakakti . Daiginu vonioje, kur temp 24-27 .

QUOTE(Paladė @ 2015 03 11, 05:35)
pernai paskutinius ~25 d. atsėjau, tai buvo pats pats po gegužės šalčių juos išsodinti, nereikėjo pergyvent, kad peraugs

4u.gif Vadinas laiko dar turiu smile.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 11, 18:27)
savaitę drąsiAI LAUKIT,PERNAI VINTAGE WINE IR DAR NEPAMENU KURI VEISLĖ IŠDYGO PO 20DIENŲ doh.gif buvau jau visas viltis palaidojusi g.gif

4u.gif Vakar pakrapščiau, tai sėkliukės šviesios, išbrinkę. Turiu vilties, kad išlys. Tik užkliuvo, kad kažkaip giliai jos, tabletės beveik vidury unsure.gif . Kai sėjau tik įmečiau į skylutę ir gilyn jų nekišau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 03 11, 19:20)
Nea, kurklio lervos net nepanašios į tas baltas kirmėles, atrodo taip: http://www.manosodas...lio-lizdas1.jpg

Kažkokios širšės albinosės unsure.gif Nea,tokių pas savi gyvenime nemačiau ir gerai būtų,kad nematyčiau. O juos tik kurmiai ėda,šitus kurklius?
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 11, 21:29)
Lėtapėdžiai gal jie?  g.gif

Per keturias dienas sudygo,tai gal nelabai lėti g.gif Pas mani hibridai lėčiausiai dygsta.Bet jau ne pirmos jaunystės anie,tai nelabai ir pergyvenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 03 11, 19:19)
Gal naudojate dygimo stimuliatorių?

Vat šiems nenaudojau..biggrin.gif Bet sėjau su labai gera nuotaika.. wub.gif Bet darau, kaip žydnti gėlė rašo, pirma sėklos prasikala, tik tada sėju į žemę. Nesinori apsikrauti tuščiais indeliais ir be reikalo nervintis.
Kas dar nepasėjo, gal pravers, idėja iš FB : user posted image ir ant šildomo paviršiaus. Pakėlus pokelį prieš šviesą puikiai matosi kai sėkla nujavascript:emoticon(':D')bunda. Grūdinti taip irgi patogu.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 11, 22:33)
Kažkokios širšės albinosės  unsure.gif Nea,tokių pas savi gyvenime nemačiau ir gerai būtų,kad nematyčiau. O juos tik kurmiai ėda,šitus kurklius?

Kurmiai pagrindinis jų priešas kaip suprantu. Praeitą vasarą užtikau savąją kalytę niurkančią kurklį, tikriausiai pasigavo bėgantį per kiemą, nes ji žemių neknaisioja... Gal dar paukščiai kokie galėtų juos niamnioti, nes pasirodo tie kurkliai ne tik po žeme raižo, ant žemės lakioja, bet ir skraido smile.gif
Atsakyti
Mano izumrudnai vieni is pirmuju isdygo ir siuo metu didziausi ir visu thumbup.gif bet va Demidovskiai nedygsta ir Lvijnoje serdce, turejau siandien atsejau is naujo ax.gif Ziuresim, jei nedygs reiks galvot kuo cia pakeitus g.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 03 11, 22:51)
Kurmiai pagrindinis jų priešas kaip suprantu. Praeitą vasarą užtikau savąją kalytę niurkančią kurklį, tikriausiai pasigavo bėgantį per kiemą, nes ji žemių neknaisioja... Gal dar paukščiai kokie galėtų juos niamnioti, nes pasirodo tie kurkliai ne tik po žeme raižo, ant žemės lakioja, bet ir skraido  smile.gif

nea, paukščiai nelesa, kurmiai vienintelis natūralus kurklių priešas. bent jau taip literatūroje rašo. dėl to žmonės, išnaikinę kurmius, nebeatsigina kurklių
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 12, 07:44)
nea, paukščiai nelesa, kurmiai vienintelis natūralus kurklių priešas. bent jau taip literatūroje rašo. dėl to žmonės, išnaikinę kurmius, nebeatsigina kurklių

papriestarausiu blush2.gif mano varnenai juos lesa o ir skaiciau kazkur kad kai kurie pauksciai lesa ,bet tik kad jie dar daugiau zalos padaro belesdami ar ieskodami ju doh.gif nulesa kas isdygsta ypac burokelius megsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 12, 08:15)
papriestarausiu  blush2.gif mano varnenai juos lesa o ir skaiciau kazkur kad kai kurie pauksciai lesa ,bet tik kad jie dar daugiau zalos padaro belesdami ar ieskodami ju  doh.gif nulesa kas isdygsta ypac burokelius megsta biggrin.gif

geri tavo varnėnai biggrin.gif Dar reikėtų atpratint juos gerus dalykus lest, pvz. vyšnias mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane prie miegaliu siemet Yubileinij Tarasenko ir Astos kekinis. Kekini atsejau, nes sekla isbrinkus, o daugiau nieko. Yubileinij tarasenko prakrapsciau zeme, tai sekla sakni jau isleidus, tai laukiu dar. Visa kita isdygo gal 5 para pilnai. Kaikuriu dar tik kilputes is zemes kyso.
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 03 11, 20:00)

Praeitais metais, kai sėjau labai senas (20  metų) paveldo sėklas irgi dauguma turėjo po tris skilčialapius, dygo kokį mėnesį, jau maniau kad nieko nebus,  bet išaugo normalūs ir derlingi augalai.

vadinasi 3 skilcialapiai gali but zenklas, kad sekla sena g.gif
kaip tik turejau tokiu itarimu. nors galiojimo data iki 2017. tiesiog galas zino kokio senumo sekla sufasuota buvo...
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 03 10, 21:51)

Ex, tai kokių raudonžandžių prisisėjai? Gal jau buvo paskelbta, praleidau.

O aš tai siaubingai atsilieku. Gal čia irgi gyjimo simptomai : seniau jau vasarį sudygusius turėdavau . Dabar turiu du nosis iškišusius Sibirskij Skorospelyj ir vieną Mičiko ale Maskvos gražuolę.

Nieko įdomaus nesėjau unsure.gif Veislės bus nenaujos, visos jau bandytos. Tik vyšniniai pomidoriukai bus nauji. Bet apie juos nėr ką diskutuot, dauguma juokiasi iš manęs, ypač adija, kad prisisodinsiu "razinkų".. ax.gif
Daigų nedaug auginsiu, apie 18-20 vnt, priklausys nuo nuotaikos smile.gif Pasėjau tai 20.

Tai kad visai neatsilieki, jau turi sudygusių. Pas mane dar tik dvi dienos kaip pasėti ir tyliai tupi smile.gif
Atsakyti