Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Mičiko @ 2015 03 11, 11:32)

O madam ne hibridas?  g.gif

Hibridas, ir madam, ir krasotka
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 11, 12:40)
man atrodo, tu tiek pomidorų augini, kad ir su nedidele parduotuve galėtum dalintis  smile.gif

Kad pomidorų sulčių pritrūkom vasarį. doh.gif verysad.gif Reiktų dar vieno šiltnamuko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 11, 11:52)
Kad pomidorų sulčių pritrūkom vasarį.  doh.gif  verysad.gif  Reiktų dar vieno šiltnamuko.  doh.gif

o kiek pernai pomidorų turėjai? Man rodos, irgi nemažai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 11, 13:11)
o kiek pernai pomidorų turėjai? Man rodos, irgi nemažai.

Šiemet tiek pat šiltnamiuose, bet lauke 60mažiau, nes arbūzams atiduodu su moliūgais tą žemę. cool.gif be to, šiemet gėkyne irgi nesodinsiu. Tik patvory paleisiu laukinius gyventi, tuos iš Gusevo.
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2015 03 11, 12:47)
Kam nedygsta sėklytės, siūlyčiau pakrapštyti. Man nuo vasario 28 visai nedygo nei viena, tai šiandien neiškentus išverčiau ir radau draugų - baltų nedidelių, prasigraužusių į sėklyčių vidų.

O į kokią žemę sėjote? Ar sėklos buvo pirktinės, ar savos, nedezinfekuotos?
Atsakyti
Žemė čia ne sėklos. Pirkta žemė. Agronomo patarimas doh.gif
Atsakyti
Vel off topic bet kaip keista , net pirktineje zemeje uzsiveisia .
As is darzo pakabliavau , kas dygo tas isdygo . Isverciau tas nelaimingas paprikas afrodites , bo jau antro sejimo viena isdygo .Seklos turbut buvo netike , nes lygiai taip pat tam paciam dirvozemi sudygo ir kitos .
Atsakyti
Sveikos,
Ankstyviausi (sėti 02 14) žamaugiai: user posted image user posted image user posted image
Anksčiausiai po paros prasikalė: Sungold F1, Ivana Kupala Regilos, Carevna Liagushka, Moskvič, Rozovyj Miod .
Po dviejų parų: Podsnežnik, Dikaja Roza, Piedmont, Moskovskij Delikates, Francuskij Grozdevoi,
Kardinal Mazarini, German Red Strawberry, Orange Russian, Zebriukas, Ananas Noir, Samocvet Izumrudnyj, Kaspar, Šokoladka iš Londono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 11 kovo 2015 - 14:40
moskvičius užkliuvo- aprašymas jo įdomus- vaisiai 120-180g, ir tai reikštų maži g.gif http://www.pomidorla...r-moskvich.html (ne į temą, bet dėl ko užstrigo- teko vairuotojo karjerą pradėt su tokiu automobiliuku- kelis metus atraliojau lotuliukas.gif thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2015 03 10, 22:27)
Sunkiai ir man dygsta . 11 daigelių išdygo ir paaugo, šiandien į stiklinėles susodinau, o kitos sėkliukės nesiskubina  unsure.gif . Gal nelaukti ir pasisėt per nauja ? g.gif Iki kada dar galima sėti, kad labai nesusivėlint ?

savaitę drąsiAI LAUKIT,PERNAI VINTAGE WINE IR DAR NEPAMENU KURI VEISLĖ IŠDYGO PO 20DIENŲ doh.gif buvau jau visas viltis palaidojusi g.gif
Atsakyti
Šiandien visą dieną dirbau. Vos kojas velku. Persodinau daigus, paskui kasiau ir laisčiau šiltnamį, sėjau ridikėlius.

Kaip atskirti karkvabalio lervą nuo kurklio? Kažkurių vienų nemažai radau šiltnamyje, netikiu, kad išrinkau visas.
Atsakyti
as siandien ankstyvuosius irgi pasipikiavau. ir karklu vandenuku palaisciau biggrin.gif dar liko vazoninukus ispikiuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 11 kovo 2015 - 18:40