Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 10, 15:59)

Labai Jums ačiū! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2015 03 10, 19:31)
Pas mane turbūt koks 8-9 sezonas bus  g.gif Šiltnamis didelis, neįmanoma pakeisti žemės. Kasmet privežu gerai perpuvusio mėšlo, pabarstau pelenų ir apkasu. Dar apsikasa pernykštis mulčas. Trąšų jokių neberiu, jei prisireikia, tręšiu per lapus. Auga, dera, tai turbūt viskas gerai smile.gif

O mesla rudeni beriat ar galima ir va tokiu metu?aciu
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 10, 17:09)
Sveikos,

Tai ka daryt , keisti zeme ? pas mane siltnamyje dabar jau bus  3  sezonas -pomidoru , papriku .
...

mano šiltnamis ar tai už dolerius ar tai už doičmarkes dar statytas...tai kiek čia metų ten vien tik pomidorai???? Auga, kas jiems belieka. Paskutiniais metais žemę pamaitinu mulčiu, kompostu, kurmiarausius sunešu ir psio ax.gif . Pakeisti ar privežti rimtai žemės nėra galimybės - ir kiemo gaila būtų išmauroti su technika, ir augalai, medžiai jau užaugę - iki šiltnamio nedasikast niekaip
Šiandien žiūriu žiūriu - mano peršildytos sėklos jau nebeišdygs unsure.gif - nė kvapo. teks atsėti, kon padarysi, pati kalta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 03 09, 10:00)
user posted image
Ar anksti kasau pakaušį ne-bė-daaa
Aš su jumis, pomidorkos, vi-sa-daaa
Pasisėjau pomidorus aš šian-dieeen
Ir už jus anksčiau ragausiu aš vis-vieeen..

tam taram param param tam-ta-raaaam...

Topinis thumbup.gif Būtinai reikia įtraukti į visų temų pirmą žinutę.

Ex, tai kokių raudonžandžių prisisėjai? Gal jau buvo paskelbta, praleidau.

O aš tai siaubingai atsilieku. Gal čia irgi gyjimo simptomai : seniau jau vasarį sudygusius turėdavau . Dabar turiu du nosis iškišusius Sibirskij Skorospelyj ir vieną Mičiko ale Maskvos gražuolę. Vyras nervuoja :išjungė katilą, šilta mat jam. O kad man niekas nedygsta jam nė motais mad.gif
Atsakyti
Sunkiai ir man dygsta . 11 daigelių išdygo ir paaugo, šiandien į stiklinėles susodinau, o kitos sėkliukės nesiskubina unsure.gif . Gal nelaukti ir pasisėt per nauja ? g.gif Iki kada dar galima sėti, kad labai nesusivėlint ?
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2015 03 10, 21:27)
Sunkiai ir man dygsta . 11 daigelių išdygo ir paaugo, šiandien į stiklinėles susodinau, o kitos sėkliukės nesiskubina  unsure.gif . Gal nelaukti ir pasisėt per nauja ? g.gif

taigis palaukit dar. Paskui sudygs ir tos, ir tos. Manau, kad visai neseniai sėjot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 kovo 2015 - 21:37
QUOTE(saintlina @ 2015 03 10, 21:36)
taigis palaukit dar. Paskui sudygs ir tos, ir tos. Manau, kad visai neseniai sėjot.

Sėjau kovo 1d. Palaukt tai galiu irnesakyk.gif , ale jei jos nesudygs. Eisiu pakrapštyt, pacekavint ką jos ten veikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 10 kovo 2015 - 21:46
QUOTE(samanaa @ 2015 03 10, 19:51)
O mesla rudeni beriat ar galima ir va tokiu metu?aciu

Paprastai gegužės pradžioj, susikasu prieš pat daigų išsodinimą, jei anksti susikasinėju, spėja perdžiūti dirva, pas mane sausa vieta. Prašom smile.gif

Mergaitės, atsakykit, jei nesunku, temos ilgai nesekiau, gal aptarėt, pernai pirkot urmu Marfos sėklas, ar pasiteisino šita veislė?
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2015 03 10, 21:46)
Sėjau kovo 1d. Palaukt tai galiu  irnesakyk.gif , ale jei jos nesudygs. Eisiu pakrapštyt, pacekavint ką jos ten veikia rolleyes.gif

mdiaa... senokai.. o kur daiginat? Gal šilumos mažoka?
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2015 03 10, 21:55)
Mergaitės, atsakykit, jei nesunku, temos ilgai nesekiau, gal aptarėt, pernai pirkot urmu Marfos sėklas, ar pasiteisino šita veislė?

šiaip man tai nepasirodė labai besiskirianti nuo kitų hibridų smile.gif Bet tikrai nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2015 03 10, 18:31)
Pas mane turbūt koks 8-9 sezonas bus  g.gif Šiltnamis didelis, neįmanoma pakeisti žemės. Kasmet privežu gerai perpuvusio mėšlo, pabarstau pelenų ir apkasu. Dar apsikasa pernykštis mulčas. Trąšų jokių neberiu, jei prisireikia, tręšiu per lapus. Auga, dera, tai turbūt viskas gerai smile.gif

Mulčiuojant sėjomainą taikyti nebūtina. Taip buvau skaičiusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 03 10, 23:15)
Mulčiuojant sėjomainą taikyti nebūtina. Taip buvau skaičiusi  ax.gif

Nuraminot kazkiek del siltnamio. Jei dar pavyktu meslo i miesta atsigabenti- isvis ramiau butu.

Del mulciavimo - sejomainos- irgi esu skaicius, bet pas mane labai sausa , priesmelis, - nesusivalgo mulcas . Nugrebiau dabar ji , nes liko is praeitos vasaros.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2015 03 10, 21:46)
Sėjau kovo 1d. Palaukt tai galiu  irnesakyk.gif , ale jei jos nesudygs. Eisiu pakrapštyt, pacekavint ką jos ten veikia rolleyes.gif

Man atrodo, jau per ilgai nedygsta. Mano visos sudygo per 5-6 dienas, daiginau virtuvėje ant viršutinių spintelių, šilumos ne fontanai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 10 kovo 2015 - 22:36