Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Lusasita @ 2015 03 09, 13:22)
Papildyta:
o "zolotyje kupola" kas auginot, vertas demesio, t.y. ar derlingas ar skanus?

Aš nesu auginusi, bet ne taip seniai buvo diskutuota apie šią veislę ir auginusios tik teigiamai atsiliepė, tad užstrigo pavadinimas ir ieškosiu sėklų kitiems metams.
Atsakyti
tai situ dar ir nepasejau .
pasejau 48 rusis o 2 seklytes blush2.gif
Indigo rose
Sicilijskij percik
Samosviet sacharnyj
Rausvas triufelis
Hill billy
Aladino lempa
Penis
Medvezja lapa
Kapija rozovaja
Black cherry
100 pudov
Sprut slivka
Krasnyj persik
Medovyj spas
Arvento
Medovyj gigant
Sinij
Maskovskij delicates
Fejerverk
Fidelio
Raudona citrina
Oranzevyje slivki
Colibri
Babushka selection
Superbanan
Juodas de barao
Krymskaja roza
Karina
Tornado
Lemon boy
Marfa
Zolotaja rybka
Violet jasper
Cio-cio-san
Shapka monomacha
Crnkovich jugoslavian
Pailgi raudoni (kaip giuljeta?)
Flame mazi roziniai
Gusinoje jaico
Chali-gali
Scatolone 3 (italija)
Juodas dramblys (miciko)
Corazon
Hugo
Toro
Ziraf
Boloto
Cuchloma

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 09, 16:49)

O šitie ar buvo anksčiau auginti ? Kaip jų derlingumas, skonis? Estai labai gražiai apie juos rašo, derlingumas 6 kg iš augalo. Buvau jais susigundžiusi, bet vieno pakelio siųstis neapsimoka, o kitur negavau
Atsakyti
Aš ir jau susėjau pomidorus.
Rytoj pradės meistraut dar vieną šiltnamį.
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 03 09, 17:33)
O šitie ar buvo anksčiau auginti ? Kaip jų derlingumas, skonis? Estai labai gražiai apie juos rašo, derlingumas 6 kg iš augalo. Buvau jais susigundžiusi, bet vieno pakelio siųstis neapsimoka, o kitur negavau

auginau pernai , viena palacioke pasidalino seklytemis . man patiko derlingumu ir spalva grazi
08-01
user posted image
08-09
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 03 09, 17:33)

Auginau pries 2 metus, man jie patiko, skanus smile.gif Net nezinau, ko as ju nebesejau g.gif Greiciausia, kad nebetilpo, bet nenurasau visam, tikrai neblogas pomidoras

Jau pradejo mano pomidorcikai dygti, nuo ryto radau 3 kilputes, dabar jau virs 10 smile.gif siandien naujagymiams 3 paros ax.gif
Atsakyti
gal del to ,kad kaip man norisi vis kazko naujo dar nebandyto ax.gif
Atsakyti
Fidelio as turiu ax.gif Siandien pasejau dar vienus charleston bus atislikeliai pagal kitus biggrin.gif Dar noreciau babushka selection, turejau bet kazkaip nepsidariau seklu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 09 kovo 2015 - 18:43
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 09, 18:41)
Fidelio as turiu  ax.gif Siandien pasejau dar vienus charleston  bus atislikeliai pagal kitus  biggrin.gif Dar noreciau babushka selection, turejau bet kazkaip nepsidariau seklu  doh.gif

pas mane yra. pernai auginau man patiko, ir ne tik man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 09, 18:52)
pas mane yra. pernai auginau man patiko, ir ne tik man  biggrin.gif

Pasidalintum kada blush2.gif Man irgi patiko, kazkaip galvojau, kad dar yra likusiu sekluciu ir nepasidariau, pasirodo nebeturejau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 09 kovo 2015 - 18:58
Ar matet ?ZS
Aistringų sodininkų klubas_kasuzsiregistrave_Razorminas _20procentu pigiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 03 09, 12:42)
apie Jantar... ax.gif aš esu auginus , jis man patiko- stambiavaisis , gan derlingas , graži spalva , skonis geras...šiemet irgi auginsiu.

o kokio ugio jis?
Atsakyti